N

Çavuş
31 Mayıs 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
25 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
N
11 yıl
Ses Karti Sorunu
Arkadaşlar merhaba , bilgisayarımda realtek high definition audio ses karti (onboard) olarak bulunmakta , guitar rig 5 (gitar efektör) programını kurdum ve gitarı bilgisayara (mic girişinden) bağladım ses çıkışınada ses sistemimi bağladım fakat şöyle bir sorun var programı açtıktan yaklaşık 15 saniye sonra ses tamamen gidiyor yani mikrafon girişindeki gitarin sesi sistemden çıkıyor fakat bilgisayardaki hiçbir ses çikmiyor sadece bilgisayari yeniden başlatinca düzeliyor acaba çakışma mı söz konusudur yardim edebilir misiniz ?
N
11 yıl
Ses Karti Sorunu
Arkadaşlar merhaba , bilgisayarımda realtek high definition audio ses karti (onboard) olarak bulunmakta , guitar rig 5 (gitar efektör) programını kurdum ve gitarı bilgisayara (mic girişinden) bağladım ses çıkışına da ses sistemimi bağladım fakat şöyle bir sorun var programı açtıktan yaklaşık 15 saniye sonra ses tamamen gidiyor yani mikrafon girişindeki gitarin sesi sistemden çıkıyor fakat bilgisayardaki hiçbir ses çikmiyor sadece bilgisayari yeniden başlatinca düzeliyor acaba çakışma mı söz konusudur yardim edebilir misiniz ?
N
12 yıl
Samsung kulaklık kablo bağlantıları
Herkese iyi forumlar öncelikle 2 yıldır elimden düşürmediğim orjinal 3.5 mm jack kulaklığım ne yazıkki push to talk kısmının üstündeki küçük mikrafon tarafında bir tutukluk yapıyordu ve o küçük mikrafon kutusunu açıp içine baktığımda minicik bir devreye lehimlenmişlerdi lehime ulaşım imkansızdı herneyse bende tamir etmeye çalışayım derken o mikrafonu aradan kestim ve işte aşağıdaki hali aldı 3 kablo falan çıkar sanıyordum 1 i mikrafon olsa aynı renklere bağlar işi bitiririm sanmıştım fakat yanıldım işte resimler

< Resime gitmek için tıklayın >

Görüldüğü gibi rengarenk kablolar maşallah insanın içi kabarıyor çaresiz kaldım arkadaşlar

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

Evet arkadaşlar böyle işte son durum şimdi benim eski kulaklığımı tekar kazanmam imkansızmı yada hangi kabloları birleştirmem lazım yardım ederseniz çok minnettar kalırım şimdiden çok teşekkürler
N
14 yıl
Pc\u0027nin imleci Oyundayken ve normal takılırken donuor ve bir daha hareket etmiyor.
Arkadaşlar bir resim koyayım dicem ama o anda imkansız..


Şimdi pc yi normal açıorum ama sık sık pc birden mausun imleci donuyor pc kitlenior hiç bir işlem olmuor pcye mecburen res atmak zorunda kalıorum..

Arkadaşlar bu sorun oyundayken oluor acaba pc de vürüsmü var yoksa mausummu bozuk bir açıklık Allah rızasi için çıldırcam.

ACABA MAUSMU BOZUK YOKSA PC DE VÜRÜSMÜ WAR ??
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.