E

Teğmen
30 Mayıs 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
15 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
9 yıl
FIFA 16 Kapanma sorunu
Merhaba,

Fifa 16' da özellikle kariyer modu oynarken oyun aniden kapanıyor. Çıkan pencerede ise hata kodu yer almıyor, sadece program bir sorunla karşılaştı ve windows tarafından kapatıldı yazıyor o kadar. İlk başta 1-2 kere denk gelmişti aldırmamıştım fakat son zamanlarda çok fazla karşılaştım. Bezdirdi artık. Origin yardım bölümüne göz attım benzer sorun yaşayan göremedim. Böyle bir hata ile karşılaşan başkaları var mı? Mümkünse çözümü paylaşabilir misiniz? Oyunu silip tekrar yüklemeyi denemedim malum indirmesi uzun sürüyor

iyi günler.
E
10 yıl
Canon Uzaktan Kumanda Önerisi
Merhabalar,

Öncelikle forumda geçmişi araştıramadım zamanım olmadığı için, benzer konu var ise lütfen kusura bakmayın kirlilik yaptığım için, acil öğrenmem gerekiyor çünkü.

Elimde Canon 60D fotoğraf makinesi var ve ben buna uzaktan kumanda almak istiyorum fakat kumanda, video kayıt modunda da işimi görmesi gerekiyor (Kayıt, dur komutları). İnternet üzerinden bir kaç model inceledim fakat ihtiyacımı karşılar mı karşılamaz mı bilemedim. Genellikle fotoğraf çekim için kullanılıyor sanıyorumki.

Bu konuda bildiğiniz marka/model varsa paylaşabilir misiniz?

Teşekkürler.
E
11 yıl
Anonymous’tan Kuzey Kore’ye Ağır Darbe
Anonymous Kuzey Kore’nin resmi Twitter ve Flickr hesaplarını hackledi. Bunun yanında ülkeye ait önemli web siteleri de aktivist grubun eline geçti.

Kuzey Kore’nin online varlığına zarar vermek amacıyla düzenlenen saldırılar sonucunda yaklaşık üç saat önce Twitter ve Flickr hesapları ele geçirildi. Bunun yanında ryomyong.com, uriminzokkiri.com ve ryugyongclip.com gibi resmi internet siteleri de hacker grubun saldırısına uğradı. Sosyal ağlardaki iki hesap halen Anoymous’un elinde ve hacklenen sayfalara da erişim sağlanamıyor.

Twitter ve Flickr hesaplarından yaptıkları duyuruların yanı sıra Pastebin‘deki not ile de Kuzey Kore’ye yaptıkları saldırıları kamuoyuyla paylaşan Anonymous ekibi Kuzey Kore’yi hedef almalarının sebebi olarak ülkedeki internet sansürün gösteriyor. Ellerinde internet ve telefon şebekesine direkt kontakt bulunduğunu dile getiren Anonymous sözcüleri daha kötü sonuçlar doğuracak saldırılar için hazırlıkta olduklarını belirtiyor.

Twitter’ın Anonymous saldırıları için nasıl bir tutum sergileyeceği ise merak konusu. Zira Twitter yönetimi hesaplarını ‘kaptıran’ şirket veya kuruluşlara kısa sürede yardımcı oluyor. Son olarak Burger King’in Twitter hesabı hacklenmiş ve kısa sürede hesabın yönetimi Twitter tarafından şirkete iade edilmişti. Benzer bir iyi niyet gösterisinin Kuzey Kore için sergilendiğini söylemek zor zira üç saatten fazla bir süredir ülkenin resmi Twitter hesabı Anonymous’un elinde.

Geçtiğimiz hafta içerisinde de Anonymous uruminzokkiri.com’a saldırmış ve 15 bin şifrenin ele geçirildiği duyurulmuştu.

Kuzey Kore yönetimi daha önce 3000 kişilik bir siber orduya sahip olduğunu açıklamıştı. Sadece Anonymous gibi aktivist gruplardan değil ABD ve müttefiklerinden gelecek benzer saldırılara da hazırlıklı olan ülke yönetimine karşı başarılı olmak için Anonymous’un ciddi destek gördüğünü söyleyebiliriz. Belki de düşmanımın düşmanı dostumdur kaidesi ile hareketle Anonymous hiç olmayacak yerlerden destek görmüş olabilir. Alın size komplo teorisi…

Kaynak: sosyalmedya.co
E
11 yıl
Valera Profesyonel Traş Makinesi yorum alabilir miyim?
Tıraş makinası almak istiyorum. Bu benim gözüme baya sağlam geldi ama yinede kullananlardan yorum almak istedim. Yorumlarınızı bekliyorum ona göre sipariş vereceğim.

Hepsiburada

< Resime gitmek için tıklayın >
E
11 yıl
Uydunet Bölgelerin durumu
Veritabanı oluşturmak adına Uydunet kullanıcıları ikamet ettikleri il/ilçe ve internet durumlarını paylaşabilirler mi?

Örnek: İstanbul / Bahçelievler Sorunsuz.

Böylelikle uydunete geçmek isteyenler için önemli bir referans oluşacaktır.

Teşekkürler.
E
11 yıl
Romanlar-Filmler
Merhaba arkadaşlar,

Ben de kitap okuma alışkanlığını yeni yeni kazananlardanım
Sormak istediğim konu önce kitaplardan uyarlanan filmleri mi izlemeli yoksa kitapları mı okumalı?
Benim gibi yeni başlayanlar için film izleyip sonradan kitabına başlamak, okuduğunda kafanda canlandırmak adına çok faydası oluyor ve
film sahneleri ile tamamlaya biliyorsun bazı noktaları. Ancak gel gör ki filmi izledikten sonra da kitabını okumak baya sıkıcı

Siz ne yapıyorsunuz bu durumlarda? Filmleştirilmiş kitapları okumuyor musunuz? Yoksa film çıksa bile önce kitabı okuyup sonra filmi mi izliyorsunuz?

Bu arada Da Vinci Şifresi'ni okumaya çalışıyorum şuan filmini çok beğendim ama işte...
E
12 yıl
iMac Ram upgrade
Merhaba arkadaşlar, bende 21.5 inç i5 2.5 işlemcili imac var. Ram'i yükseltmem gerekiyor. iMac'ten anlayan arkadaş varsa hangi ram seçimini yapmam konusunda yardımcı olabilir mi?

Teşekkürler.
E
12 yıl
iTunes ve iCloud
Arkadaşlar merhaba,

iTunes'tan Türkiye hesabıyla müzik veya albüm indiremiyoruz. Bir çok şeyden mahrum kalıyoruz. Bunun bir çözümü var mı? Bilen arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.
Ayrıca iTunes üzerinde "ev paylaşımı"nı gerçekleştiremiyorum. ipod ve mac var elimde, ipodumdaki müziklerin mac'imde de gözükmesini istiyorum.
wifi üzerinden de eş zamanlama yapmıyor. iClouda da yedekleyemiyorum, ona da yabancıyım baya mantığını pek anlamadım. Tanıtım videosunda öyle güzelce gösteriyolrar her şeyi ama Türkiye'de hiç birisi etkin değil.
Bu konularda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Teşekkürler.
E
12 yıl
Lisanslı Müzik İndirmek
Arkadaşlar merhaba,

İnternet üzerinden güvenilir bilindik bir müzik indirme sitesi paylaşabilir misiniz? Lisanslı müzikler olması gerekiyor. Ayrıca albüm olarak indirebilme şansım varsa çok daha iyi olur.

Teşekkürler.
E
12 yıl
bugün imac alicam yardim edebilirmisiniz?
bugun aksam uzeri mac almayi dusunuyorum ama internet uzerinden degil gidip magazadan alicam..gordugum en iyi fiyat bilkom garantili olarak 2990tl electroworldde..bu arada imac 21.5inc i5 2.5 islemcili modeli alicam max 3000tl ayirabildim..sizden ricam gordugunuz fiyatlari yazabilirmisiniz? ist avrupa yakasinda her yerden alabilirim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.