B

Yüzbaşı
19 Mayıs 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
35 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
12 yıl
Battlefield 3 Türkiye
Facebook da büyük bir kitle haline geldik, buradan tıklayarak siz de aramıza katılabilir bilgi paylaşımın da bulunabilirsiniz.Unutma sen yoksan bir eksiğiz asker...
B
13 yıl
STEAM Türkçe
Herkese hayırlı uğurlu olsun STEAM Platformu artık Türkçe

http://img405.imageshack.us/i/steamc.jpg/
B
13 yıl
ps3 jb kullanan 2k11 rosterslarını nasıl yapar?
usb bellek aracılığıyla böle bişi mümkünmü
B
13 yıl
Gri Ekran
Fujitsu - Siemens Amilo bir dizüstüm var bazen açıyorum monitör paneli gri yavaş yavaş çizgi renkler oluşuyor bazen açıyorum süper çalışıyor bozulmadan önce sapsarı olmuştu windows açıkken köşede uyarı yazıyordu oyunun ortasında nedeni ne olabilir
B
14 yıl
CEBIT
Bu kanal fuar kanalımı bende hala simsiyah gösteriyor sizde durum nedir?
B
14 yıl
NFS Hot Pursuit
Electronic Arts, Need for Speed serisini ilk günlerine döndürmeye karar verdi ve E3 2010'daki konferansında Need for Speed: Hot Pursuit'i duyurdu.

Serinin yeni yeni yaygınlaştığı dönemde piyasaya sürülen ve bugün bile birçok Need for Speed hayranı tarafından güzel hatıralarla anılan Hot Pursuit, yeni nesil teknolojisiyle tanışmış bir şekilde geri dönüyor. E3 2010'daki konferansında yeni projelerini açıklayan Electronic Arts, Need for Speed: Hot Pursuit'in 16 Kasım 2010'da PC, PlayStation 3 ve Xbox 360 platformları için piyasada olacağını duyurdu.

Resimleri Sizden Bekliyoruz
B
14 yıl
Guld Wars 2
Bu oyun normal guildwarsdan farkı varmı?Guild warsın aynısı ama eklememi gelio yoksa
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.