R

Teğmen
17 Mayıs 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
49 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
R
9 yıl
Türksattaki işe yarar kanalların listesini arıyorum
Herkese merhaba, konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim. tv de arama yaptım 400 küsür kanal var. hangisi çöp hangisi işe yarar bilemiyorum. elinde sıralı kanal listesi olan varsa sevinirim. iyi günler.
R
12 yıl
1200 limitle tavsiye istiyorum
Aradigim ozellikler sessiz çalismasi, kaliteli klavyesi olmasi ve isinmamasi. Cok mu sey istiyorum lutfen yardim, şimdiden tesekkurler :)
R
13 yıl
Satılık veya Takaslık Dişi Muhabbet Kuşu Samsun
İyi günler. Muhabbet kuşum daha önce çift tutmuş yavrulamış ancak eşi kuruma hastalığı nedeniyle ölmüştür. Elimde uygun erkek kuş olmadığı için satmaya karar verdim . Samsun içi elden teslim yapabilirim. Yaşını tam olarak bilmiyorum ancak resimlerden tecrübeli muhhabet kuşu severler anlayacaktır. Şu an elimde bir dişi bir erkek muhabbet kuşum daha var.Damızlık erkek muhabbet kuşu ile de takas yapabiliriz. Kuşumun videosu

http://youtu.be/kJxONjNsdLM

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
R
13 yıl
1000 1250 Arası Buzdolabı Öneriniz
Merhaba . 20 yıldır aynı beko buzdolabını kullanıyorduk. arada gaz dolturmuştuk ancak artık emekli oldu. bu fiyat aralığında yada yakın önerilerinizi alabilirmiyim.
R
13 yıl
Üniversite Tercihi Yapacaklar
forumda iki üç konu okuyup ona göre tercih yapmayın. neye göre yapacaksınız orası ayrı konu da. neyse birden içime esti . cevap yazmayabilirsiniz.
R
14 yıl
Şu Şarkıyı Türkçe Bir Şarkıya Benzetiyorum Ama Bulamıyorum Yardım !
http://www.youtube.com/watch?v=snFhcHHdzT0&feature=branded


arkadaşlar kafama takıldı. lütfen yardımcı olun :)
R
14 yıl
Harddisk Sesi Bilgisayar Sesinde Parazit Yapıyor
Elimden geldiği kadar anlatmaya çalışacağım. Bilgisayarıma kulaklığımı takıyorum. Hiç bir ses açık değil. Hatta bunu bütün sesle ilgili driverları kaldırarak da denedim. O ince parazit sesi gitmiyor. Aslında çok yüksek değil sessiz ortamda dikkat ederseniz ancak duyuyorsunuz. Sesin harddiskle ilişkili olduğuna şöyle kanaat getirdim. Hdtune adlı program ile benchmark test yapıyorum kulağımı hdd nin olduğu kısma dayıyorum. Hdd de duyduğum ince cızırtı sesi aynı sekilde kulaklıktada geliyor. Bu ses fare imlecini oynattığımdada oluşuyor. Aklıma sadece anakartta elektiriksel bir parazit ihtimali geliyor. Düşüncelerinizi almak istiyorum. Hdd Hitachi travelstar 5k750 640 gb. Aslınd hdd dende rahatsız edici sesler geliyor. Duyabiliyorum rahatlıkla okuma esnasında tıkırtıları. Mesela WD bir disk var bir diğer laptopumda onda kulağımı dayasam bile öyle bir hdd sesi gelmiyor.
R
14 yıl
EF-550D-1AV Hakkında
http://www.sanalpazar.com/Casio-Edifice-Ef-550d-1av-Kol-Saati__isp2873976

arkadaşlar nasıldır fiatı çok düşük geldi bana sorun olmasın önerinizi alayım dedim.
R
14 yıl
Vodafone Smart Hoparlör Sorunu
Telefonda ses çıkarması gerekn hiç bir durum yok. örnek veriyorum herşey sessiz modda. ama google aramaya mesela yazı yazmaya başlıyorum hoparlöre güç gidiyor ve hafif bi uğuldama mı desem faşırtı gibi bi ses oluyor sonra yine kapanıyor sonra yine hoparlöre güç gidiyor. hatta hoparlörün açılıp kapandığını anlayabiliyorum ufak bi pıt sesi geliyor. telefonu daha dün aldım bu bir sorunmu?
R
14 yıl
Orta Kapı Önü koltuk?
Arkadaşlar biletimi büyük htimal orta kapının bi önündeki koltuğa alıcam, sebebi ada arkada biri olunca sorun oluyor koltuğu yatırmada . ama o koltuklar da normal olarak diğerleri gibi geriye yatıyormu aynı oranda. otobüs setra 416. yardımlarınızı bekliyorum :D
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.