B

Yüzbaşı
15 Mayıs 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
8 üye
Görüntülenme (?)
96 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
6 yıl
Alt kattaki daire internet erişimi hk
Merhaba

Aynı binada bir alt katta çaprazda kalan daire internet erişimi sağlamak istiyorum kendi modemim üzerinden, o daireye kadar cat kablosu çekebilirim bina içinden fakat çektiğim kabloyu orada hangi modem yada accent point kullanarak orada wifi hizmeti alabilirim ?
Nasıl bir yol izlemem gerekli

Tşk
B
10 yıl
ASUS DSL-N12E modem güncelleme sorunu
Arkadaşlar ASUS DSL-N12E model modem kullanıyorum modemin versiyonu Version 2.1.15 idi ben kendi sitesinden Version 2.1.20 indirip kurdum fakat arayüzündeki dili tamamen değişti rusça gibi birşey oldu acaba eski versiyonu tekrar 2.1.15 yükleyebilirmiyim ?

< Resime gitmek için tıklayın >
B
10 yıl
SSD HIZ SORUNU hk.
Merhabalar arkadaşlar daha dün almış olduğum CORSAİR GS 128 GB SATA 3 SSD ile hız problemi yaşadığımı hissediyorum testlerde iyi rakamlar var gibi ama ssd içerisinde 3 gb 5 gb gibi dosyalar kopyalama yaptığımda 20 mb/s 30 mb/s 40 mb/s sürelerde kopyalama yapıyor sorun nedendir tam anlamayadım yardımcı olmanızı bekliyorum

SİSTEMİ KURARKEN ACHI MODA ALIP WİNDOWS 8.1 ÖYLE KURDUM .

yaptığım testlerdeki sonuç bunlar ;

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >

sistem bu şekilde ;

AMD Phenom(tm) II X4 955 8 MB Black Edition 3.2 GHZ | Asus M4A87TD/USB3 | SAPPHIRE HD6850 GDDR5 1GB 256BIT AMD RADEON DX11 | 12 GB KİNGSTON - CORSAİR 1600 MHZ SOĞUTUCULU | Thermaltake 500 WOLT | CORSAİR SSD 128 GB | SEAGATE 1 TB HARDDİSK

WİNDOWS 8.1 KULLANIYORUM .
B
11 yıl
Nikon S2600 Çekim Teknikleri Hakkında Destek İstiyorum
Merhaba arkadaşlar bugün almış olduğum Nikon S2600 giriş seviyesi fotoğraf makinem ile ilgili sizlere birkaç sorum olucak ;

1.İSO ayarı nedir bu cihazda bu iso ayarı nasıl olmalı en net çekimler için ?

2.Bazen fotoğraflar buğulu şekilde çıkıyor bunun sebebi nedir ?

3.En iyi şekilde çekim ( en azından bu cihazdaki en iyi çekim için ) ayarları nasıl olmalı ?

4.Flaş hangi durumlarda açık olmalı ?


arkadaşlar sorularım bunlardan ibaret fotoğraf makinesi konusunda biraz acemiyim kurcalıyorum ama en performanslı nasıl çekilir hala çözemedim sizlerden destek bekliyorum

şimdiden teşekkür ederim .


B
12 yıl
Fifa 2013 klavye ile oynanıyor ?
Merhabalar arkadaşlar fifa 2013 origin key alcam ama klavye sorunu varmi onu ogrenmek istiyorum , biliyorsunuz demo sürümde sıkıntıliydi ve oynanmiyordu full sürümde sıkıntı cikiyormu klavye ile oynamada ayarlarinda ?

Ve origin key ile alanlar herhangi bir sıkınti ciktimi ?
B
12 yıl
Logitech G500 DPİ ayarlama [ YARDIM ]
Arkadaşlar merhabalar Logitech g500 oyun mause aldım fakat bu dpi olayını nedir nasıl ayarlanır neye göre ayarlanır bunun hakkında bilgim yok içinden çıkan cd kurdum fakat proğramdan pek bişe anlamadım dpi neye göre nasıl ayarlıcağımı bana detaylı şekilde anlatmanızı rica ediyorum bu konuda yardım bekliyorum .
B
12 yıl
Ttnet sözleşmem bitti sizce napmalıyım ( tavsiye )
Merhaba arkadaslar ttnet sozlesmem bitti suanda istedigim an kapatabilirim sizce napmaliyim oturdugum semtte kablo net filan yok o yuzden pek secenegimde yok napmalıyım ?
B
12 yıl
SİLİNEBİLİR
SİLİNEBİLİR
B
12 yıl
SİLİNEBİLİR
SİLİNEBİLİR
B
12 yıl
ask.fm kapatmak istiyorum ?
merhabalar ask.fm hesabımı kapatmak istiyorum nasıl yaparım ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.