N

Çavuş
11 Mayıs 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
358308 Gün Cezalı
356356 gün 5 s. 17 dk.
Gönderiler Hakkında
N
6 yıl
BMW 3.20 D (2007 - 2010 ) Almak mantıklı mı?
Selamlar

Arabalardan açıkçası pek anlamıyorum ancak küçüklüğümden beri e-46 ve sonrasında çıkan e-90 kasalara bitiyorum. Araç almayı düşümüyorum ve hayatımdaki ilk aracım olacak. Piyasa araştırması yaptığımda 2007 - 2010 arası bir modeli alabileceğime karar verdim. Ancak sorun şu ki bu araç beni bakım maliyetleri , yakıtı , kronik sorunları ve diğer konularda üzer mi? Satılan araçlar genelde yaşı gereği 150 bin ve 200 bin KM civarında bulunuyorlar. Satılan yüksek model araçlara ve fiyatlara bakınca bana bu araç çok mantıklı geliyor. Rica etsem düşüncelerinizi alabilir miyim?
N
7 yıl
Dell Inspiron 7567 vs Abra A5 V9.2.2 ?
İki laptop arasında kaldım siz olsanız hangisini alırdınız ?
-İlk etapta dell mantıklı geliyordu , ancak monsterde ıps ekran ve SSD'nin 256 gb ve daha hızlı olması monster almaya itiyor. Fiyat olarak da birbirlerine oldukça yakınlar

Dellhttps://forum.donanimhaber.com/dell-inspiron-7567-ana-konu-kullanici-klubu--125377295

Monsterhttps://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V9-2-2.html?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber#.WWSFaoTyjIU
N
7 yıl
iPhone Ön kamera Yakından Çekme Problemi
Merhaba arkadaşlar iPhone 6s cihazım var, ön kameradan selfie çekerken android cihazlara göre bariz biçimde çok yakından çekiyor, selfie çekmek için kolu uzatmak zorunda kalıyorum , bunun bir çözümü var mı ?
N
7 yıl
Müstakil Eve Fiber (Vodafone Net)
merhaba arkadaşlar
ADSL kullanıcısıyım.Bugün Daha hızlı bir internet için müşteri hizmetlerine VDSL'e geçmek istediğimi belirttim. Onlar da bana bulunduğum bölgede Fiber internet alabileceğimi söylediler. Benim bildiğim müstakil evlere Fiber verilmiyor.Bunu üstüne basa basa sordum, müstakil evlere veriyor musunuz diye , verebileceklerini söylediler.Başvurumu yaptım bekliyorum.
Gerçekten müstakil evlere fiber verilmeye başlandı mı ? Bana VDSL kitleyeceklermiş gibi geliyor.
N
8 yıl
E46 Almaya değer mi?
merhaba;
Çocuklugumdan beri hayranı oldugum tek bir araç vardı BMW e46 .. Nihayet satın alacak düzeye ulaşmak üzereyim. Fakat eskimiş bu araca değer mi?
Eksileri:
1)Yakıt tüketimi fazla sanırım.
2)Geniş motor hacimleriyle vergisi fazla
3) Temizini bulmak zor
2000 - 2005 arası 3.18i yada 3.20i gibi bir model düşünüyorum. Sizce değer mi yada beni çok üzer mi bu araç? Piyasası 40.000 civarında, her türlü tavsiye ve önerinize açığım..
N
8 yıl
5. Sınıf DC Durumu Geçme Kalma ?
merhaba arkadaşlar 4 yıllık bir üniversitede okuyorum ancak 1 tane dersim kaldı ve o tek ders için yeni bir dönem açılmış oldu. Dersten muhtemelen DC alacağım.
Normalde 2.0 şartında geçiyor DC, fakat 1 adet dersim olduğu için otomatik olarak kalacak mıyım? Yada bu ders 4. sınıfın ilk dönemine ait, bu dönemde de ortalamam 2.90 dı. Geçer miyim kalır mıyım?
N
10 yıl
Sürüm Yükseltme hakkında 5.1.1
merhaba arkadaşlar
IOS 4.1 yüklü iphone 3gs cihazım var, ben bunu 5.1.1 sürümüne çıkarmak istiyorum ama itunes sadece 6.1.3 yüklemeyi kabul ediyor. Shift tuşuna basıp 5.1.1 ipws denediğimde 3194 numaralı hatayı alıyorum. Ben şimdi 5.1.1 yükleyemeyecek miyim? Bunun çözümü var mı? 5.1.1 SHSh kaydım yok hiç yüklenmedi zaten
N
11 yıl
Corsair Force 3 GS 128 GB Performans Sorunu
merhaba arkadaşlar,
Forumdan ikinciel aldıgım diskte performans sorunu yaşıyorum. Normalde 500 lü olması gereken değerler görüldüğü gibi çok çok aşagılarda..AHCI mod aktif..Herşey normal gibi bu neden böyle anlayamadım?

< Resime gitmek için tıklayın >
N
11 yıl
Fiyat-Performans Ürünleri
Merhaba arkadaşlar
Yakın zamanda yeni bir laptop alacagım. Piyasada şu anda Fiyatına göre iyi donanımlara sahip modeller hangileridir? 1500 Liraya kadar bütçem var.Marka önemli değil
N
12 yıl
indir Oyunu indirme Portalı
Site Adı : www.indiroyunu.net
Site adresi :www.indiroyunu.net
Site içeriği / Hizmet verdiği alan : oyun program v.s
Kullanılan yazılıma ait detaylar (Kullanılan dil vs..) : mybb kullanıyorum.

Yorumlarınızı bekliyorum...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.