H

Çavuş
10 Mayıs 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
9 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
10 yıl
HPI araçlarda nitro yakıt hediye kampanyası başlamış
H
10 yıl
Marshall Majör Kulaküstü Siyah renk hepsiburada 209 TL\u0027ye çıkmış!
H
12 yıl
IPHONE 4S 5.1 (9B179) Güncellemesi Sim Kart Sorunu
Evet arkadaşlar dün gece güncelleme yaptıktan sonra telefon sim kartı takın hatası vermeye başladı. Kesik sim kart kullanıyorum. Yeni bir micro sim ile çözülür mü bu sorun. Bilgisi olanlar lütfen benimle paylaşabilir mi?
H
13 yıl
Xbox LIVE GOLD - Aylık Otomatik Yenileme ile ilgili
Merhaba arkadaşlar


06/04/2011 tarihinde xboxın kendi menüsünden sanal kart ile 1 yıllık gold üyelik satın aldım.

her ne kadar sanal kart olsa da otomatik yenileme beni rahatsız ediyordu ve internet sitesindeki hesap ayarlarından (https://live.xbox.com) yenilemeyi kapattım (daha önce bu seçenek yoktu)

buraya kadar herşey normal.

şimdi;

Account infomda
Gold – 1 Month

* Automatic Renewal: Off
* Expiry Date: 06/04/2012

bu bilgiler yazıyor.

1) Benim gold üyeliğim belirtilen tarihte mi bitecek (böyle ise sorun yok)

2) yoksa üyeliğim yıllık gibi görünse de bu sistem aylık olarak 1 yıl boyunca kendi yenileme mi yapıyordu? Bu yüzden de bu ay sonu benim gold üyeliğim bitecek mi?

Öyleyse 1 yıllık ödemiş olduğum para iade edilir mi?

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim..
H
14 yıl
Xbox Live\u0027a üye olmak!
Xbox360 Live - Üye olmak ve gerekli ayarlar ...
Önemli NOT: Xbox Live'a üye olmak için Xbox360 Memory Card veya Hard Disk'ine ihtiyaç vardır. Depolama aksesuarı olmadan Xbox360'da Live profil'i oluşturamazsınız!

Xbox360 Dashboard'ı açıldığında önümüze gelen ilk ekran Xbox Live ekranı olacaktır. Buradan Join Xbox Live seçeneğini seçiyoruz. Bu seçenek bizi başka bir ekrana taşıyacak. Karşımıza çıkan ekranda ilk olarak gamertag seçeneği çıkacak, buraya kullanmak istediğimiz nickname'i (Takma Adı) yazacağız. (Örnek: Konsolcular Kralı) eğer seçtiğiniz takma ad kullanılmışsa hata verecektir, bu durumda başka bir takma ad yazmanız gerekir. Bir sonraki ekran size Hotmail'den, MSN'den veya Xbox.com'dan önceden yaratılmış bir hesabınızın olup olmadığını soracaktır. Burda evet dersek önceden var olan hesabın e-mail adresini ve şifresini girmemiz yeterli, diğer taraftan hayır dersek baştan bir e-mail hesabı yaratmalıyız. Evet seçeneğini seçtiğimizi düşünerek devam ediyoruz. Bir sonraki ekran bulunduğumuz ülkeyi bize soruyor, seçeneklerde Türkiye olmadığı için posta kodlarını bildiğimiz bir ülke daha sonraki adımlar için bize kolaylık sağlayacaktır. Burada United Kingdom (İngiltere'yi) seçelim, daha sonraki iki ekranda ise dil ve telefon numaralarını girelim. Çıkan sözleşmeyi kabul (accept) ederek devam edelim. Şimdi karşımıza hangi Xbox Live üyeliğini seçmemiz gerektiği soruluyor, en aşağıdaki Xbox Live Silver Membership seçeneğini seçersek zaten yaratılan kullanıcıya tanınan 1 ay LİVE GOLD MEMBERSHIP deneme süresine geçicez, yani herhangi bir ücret ödemeden GOLD MEMBER olacağız.SILVER (ücretsiz) ve GOLD (ücretli) üyelik arasındaki farklar nelerdir? SILVER üyelikte Multiplayer oyun oynayamazsınız ve çeşitli ödüllere erişim hakkınız olmaz. SILVER üyelikle diğer arkadaşlarınızla chat yapabilir, Live arcade oyunlarını oynayabilir ve bedava dosyaları download hakkına sahip olursunuz. GOLD üyelikte ise LIVE'da yapılabilecek herşeyi yapabilirsiniz. İlk seferde SILVER seçiyoruz ve 1 ay GOLD üyelik deneme süremiz başlıyor, 1 ay sonra bizi sistem uyarıyor ve istersek GOLD üyelikte devam edebiliyoruz (ücretli olarak). Daha sonra adres kısmına geçiyoruz, burada POSTAL CODE (Posta KODU) kısmına kadar istediğimiz adresi yazıyoruz, posta koduna ise İNGİLTERE posta kodlarından herhangi birisini yazmamız gerekiyor yoksa sistem hata verecektir. (Örnek: RG41-5TP aradaki işareti (-) unutmayın! ) Diğer alanları zaten kendi zevkimize göre (resimleri vb.) belirleyip üyeliğimizi tamamlıyoruz ve profilimizi yaratıyoruz.

NOT: Yaratılan hesapları (profilleri) silmek için XBOX360 dashboard'undaki SYSTEM tabında, Memory bölümüne giriyoruz. Account'ı nereye yarattıysak (Memory Card veya HDD) onu seçiyoruz. Gamer Profile kısmına giriyoruz ve istediğimiz account'ın üzerine tıkla¤¤¤¤¤ delete seçeneğini ile silebiliyoruz.

*** Alıntı.

Arkadaşlar forumda Xbox live'a nasıl üye olacağımıza dair bir başlık göremediğim için bu başlığı açtım.

Xbox live a hala üye olamadım. Yukarıda anlatılanlar yeterli değil.

Adımları takip etmeme rağmen sırasıyla email adresi şifre doğum tarihi vs bilgilerini giriyorum bir sonraki adımda seçtiğiniz mail domain i kabul edilemiyor tarzı bir hata veriyor ve üyeliği tamamlayamıyorum. Maili hotmailden oluşturdum.

Bilginiz varsa yönlendirebilir misiniz?
H
14 yıl
Xbox 360 Elite\u0027im 3.Açılılında 1K E74 Verdi!
Konsolum 20.05.2010 tarihinde Gold Computer'den alan bir arkadaşımın hediyesi olarak geldi. Hemen versiyonuna baktım. Günü tam hatırlamıyorum ama 12.2009 du. (son sürüm) Tabi kararsız kaldım. Yazılım yükletip single oynamak ve orjinal haliyle Online oynamak arasında. Bunun üzerine bir arkadaşım yurtdışına çıkacağını öğrendiğim anda hemen karar verdim ve 3 adet orjinal Oyun siparişi verdim (45€ tanesi) 1 hafta oyunları bekledim.

Beklerken neler mi yaptım?? Buyrun aşağıya;



İkeadan LCD tv siparişi vereceğim için gidip güzel bir sehpa aldım.

Sonrasında 42'' Full HD LCD TV siparişi verdim.....

ortam hazırdı artık..

sonuç? Hüsran...


Xbox'ımın power tuşuna basılma sayısı;


1.Açılış
Xboxımı komik ama ilk aldığım gün çalışıyor mu diye açtım ve kurcaladım içinde ne var ne yok diye (hiçbişey yok :D ) . Profil oluşturdum.

2.Açılış

Evde orjinal gelen oyuları beklerken can sıkıntısı içinde yüklü olan Sensible Soccer oynadım :D

3.Açılış
Ve sonunda beklediğim gün geldi. 3 adet orjinal oyunum geldi ve hemen xboxın yanına koştum. Jelatinini açmadan oyunların tvyi açtım xboxın power tuşuna bastım veeeeeeeeeeeeeee

1K E74 hatası'nı önce TV de sonra Power tuşunda gördüm ama şaka fln sandım. Sonuç içler acısı ama gerçekti.

Xboxım öldü. Hemde 3. açılışında hemde 12 günlük makine sadece 10dkka açık kaldı. Herkes diyordu ya bu olay ısınmayla alakalı fln hikaye 0 cihaz gitti gözümün önünde. Soğudum aletten.....

Ne mi yaptım?

Herşeye rağmen insan evladı gibi golda gittim ve olanları anlattım getirten firmaya gönderdiler. 1 e 1 değişim istediğimi belirttim tamir görmesini istemedim (işe yaramayacağı için.) Şimdi bekliyorum.

Size sorum şudur;

Bu cihaz ya ithalatçı firma tarafından daha önce oynanmış kurcalanmış ve piyasaya sürülmüş,

Ya da dünyanın en şanssız Xbox 360 elite son versiyon kullanıcısı olarak Guinnes'e adayım.


Nedir Bu olay arkadaşlar cevabınızı bekliyorum.....


< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.