B

Yüzbaşı
06 Mayıs 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
33 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
10 yıl
Online oyun update hata kodu 8070092
Uzun zamandir ps3 oynamiyordum . Gecen gun actim guncelleme gelmis , fakat guncellemeyi indiremedim. Hata kodu 8070092 . Hem gta5 hem fifa14 de oldu. Guncellemeden oynayabiliyorum ama online icin guncellemem lazim. Psnde online oluyorum o konuda sikintim yok. Sorun nedir? Her iki oyunu da psnden indirdim.
B
10 yıl
Fiyat aldım , yorumlarınız ?
Arkadaşlar focu s 3 hb tdci titanium+ x paket + sunroof+ şeker kırmızı + ısıtmalı ön cam için 68 bin lira fiyat aldım. Yine focu s 3 hb tdci titanium + smart paket + metalik renk içinde 59500 fiyat aldım . Tercihim daha dolu olduğu için ilk yazdığım seçenekte , siz ne dersiniz , fiyatlar nasıl ?
B
11 yıl
Trafiz cezasi
Arkadaslar gecen sali gunu evime radar cezasi geldi , internet vergi dairesinden bakiyorum orda gozukmuyor . Odesem mi odemesem mi kararsiz kaldim . Hemen gozukmesi gerekmez miydi ?
B
11 yıl
Rolly royce ile yanlama
B
11 yıl
Plakadan sorusturma
Plakasini aldigimiz bir arabayi nasil bulabiliriz ? Adresi falan cikar mi ? Yada siradan vatandas bunlara ulasabilir mi ?
B
12 yıl
Kacak ogs geçişi
Arkadaslar sabah bahcesehirden mahmutbeye inanılmaz bir trafik vardı , mahmutbeye gelince gişelerde vakit kaybetmek istemedim ve saga yanasa yanasa ilerledim sonra bir baktım kgs gişeleri var hep. sonra en sagda ogs vardı tırlar icin bende geçtim önümde araba vardı ilk kacak geçiş gibi çaldı turuncu yandı sonra ben gişeden çıkarken yeşil yandı normal ses de geldi , bende ogs var , boş da değil , acaba tırların ordan geçtiğim icin kacak mı saydı yoksa önümdekine mı çaldı ? Ceza falan gelir mı ?
B
12 yıl
Ps3 snooker veya bilardo oyunu tavsiyesi
Evet arkadaslar kutulu veya psn de alabileceğim bilardo snooker oyunu var mı özellikle snooker istiyorum ben suana kadar görmedim ama belki vardır ?
B
12 yıl
Kaputa gelen tas izleri
Arkadaslar merhaba yaklaşık 3 ay önce yeni araba aldım , araç siyah kia ceed , otobanda yüksek hızlarda giderken ( yüksekten kasıt 100-120) gelen iki tas sonucunda çok hafif göçük ve boya kalkması oldu , bunlara pasta cila yaptırsam gecer mı ? Rotus için servise gitsem komple boyamaya kalkacaklar kaputu ki çok gereksiz olur , kaskodan mini onarım icin autokinge gitsem lokal boya yaparlar o zamanda satarken dert anlatmak dert , sizce ne yapsam daha önce istanbulda rotus yaptıran tavsiye edebilceginiz bir yer var mı ?
Not: göçük çok çok hafif belli belirsiz ama boya kalkmaları beyaz beyaz onlar canımı sıkıyor
B
12 yıl
B sinifi dizel arac secimi
Arkadaslar bu hafta iceriside veya onumuzdeki hafta eve ikinci araba alcaz. Babam saydigim arabalari incelemis ve bazilarini kullanmis , suan ki arabamiz cmax dizel , alcagimiz araba dizel manuel ve en ust donanim olcak , arabayi genelde ben kullancam , yasim 20 , fiesta tit x dizel icin 38500 fiyat almis , punto lounge 1.3 75 icin de 37 almis , corsa enjoy 1.3 75 36 birakmislar clio yu ise tam konusamadik . Ben aslinda fiesta istiyorum ama hem motoru eski ve gucsuz hemde sadece 2 havayastigi var , punto ve corsanin motoru fiestadan daha teknolojik olarak goruyorum ama ikisininde yuzu cok eski geliyor bana , clio ise surus ozellikleri nedeniyle pek sicak gelmiyor bana ama motoru saniyorum 1.5 90
hp . Siz olsaniz hangisini tercih edersiniz ? Birde fiesta makyajlanabilir , corsa ve clio yakinda kasa degistirebilir , bunlari da goz onune aliraniz hangisi mantikli olur ? Benim arabadan beklentilerim performans olarak uzmemesi ( cmax dizel memnun ediyodu beni ) surus olarak da zevkli olsun, iyi yol tutsun , vites gecisleri falan guzel olsun , enistemde megane var pek begenmiyorum mesela vites gecislerini . Sonuc olarak bu 4 modelden karar vermeniz gerekirse hangisini alirsiniz ?
B
12 yıl
Pazar gunu sanayide acik yerler var mi ?
Arkadaslar sorum su , arabanin on farlarindan birisinin ampulu bozulmus , normal halojen ampul arac cmax , bugun onu degistirmem lazim , sizce oto sanayi siteleri acik midir ? buyukcekmece tarafindayim , tanidiginiz bir yer var mi bu civarlarda , yada yol ustunde speedy gibi yerlere gitsem degistirrler mi ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.