S

Er
03 Mayıs 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
361777 Gün Cezalı
355791 gün 12 s. 36 dk.
Gönderiler Hakkında
S
16 yıl
Sispanser\u0027den tüm Vodafone abonelerine hediye dakika!
Beyler hergun bu sayfadan gece 01:00 de vereceğim sifreyle ücretsiz dakika kazanacaksınız.

Vereceğim şifreyi 3666 ya gönderin. Ücretsiz dk. Kazanın.
10-50 ve sınırsız(gün icinde) kazanacaksınız.

BOŞ YOK.

Sizler için 15 gün boyunca bu şifreleri vericem.

Not : Sadece o gün için geçerli. Sizden sadece tesekkur. Bekliyorum.
İlk gönderenin olur ücretsiz dakikalar.
Adminler için sorun olmaz heralde.

Hepinizi seviyorum.
S
16 yıl
Devletimizin israile olan tepkisini nasıl buldunuz(ANKET)?
Sorular ciddi yorum bekliyorum. Muhabbet olur aksam aksam.
S
16 yıl
DH Çağlayan\u0027da buluşuyoruz.
Beyler sustukca oluyoruz mitingine hepinizi davet ediyorum. 100 ooo kisi gelmesi bekleniyor. Sizlerde katilin beyler. Meydanlardan iett ücretsiz otobüs kaldircak. Metroda ücretsiz sefer yapcak. Hepinizi bekliyor olcagiz.
Solcudan sağcıya. Carsidan gfb ye. Derneklerden örgütlere herkes katılıyor.
S
16 yıl
Bu kediler niye susmuyor?
Ya arkadaslar İstanbul davutpasada uç bes kedi gecemi mahvetti. Herteraf sessiz kahvemi alıp kafa finlim dedim actım pencereleri susmaz oldular. Sırf bizim burdakiler mı azmış sizin oralarda da varmı. Susmak bilmiyorlar. Cildircam.
S
16 yıl
Türkiye\u0027de olmasa islam aleminin hâli ne olurdu.
Tvlerde de gördük Türkiye'den başka Filistin için sesini çıkaran olmadı. Sırf bu da değil peygamber efendimize yapılan hakarettede Türkiye'den başka kinayan devlet olmadı.

Soruyorum Filistin için neden Basi çeken Türkiye yada islam alemine yapılan zulümlerde ve hakaretlerde biZden başka sesini çıkaran devlet yok.

Emin olun bu tarihtede böyleydi. Türkler olmasaydı vay an belki ıslam alemi daha çok tehlikedeydi.

Şimdi size soruyorum ilkokulu nerede okudunuz?
S
16 yıl
Koka kolanın tadı değişmiş.
Yha arkadaslar piyasada ki yeni coca colalarin tadı değişmiş gibime geldi. 2 kapağa 1 litre yazan beyaz kapaklı yeni nesil kolalarin tadında bir degisiklik hissettim.

Bardağa koydum köpüğü çok bitişik tuhaf gitmek bilmedi. İctim şerbet gibi asitinde bir yumuşama olmuş.

Bugün değişik yerden aldım. Aynı icemedim iki şişede oyle dürüyor. İcemedim. Kolasizda duramam arkadas ben ne yapacak bilmiyorum.



Sizde farkettiniz mı?
S
16 yıl
Gaz sorunu!Çok acil yardım.
Beyler 2 saatir gazım var onu salamadim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Arkadas bacağımı aşağı yukarı kaldirmami söyledi yaptım olmadı. Çok kötü şiştim midem davul gibi. Acil yardım edin.
S
16 yıl
İmamin başkani kitlediği anlar.
Bugün Cuma namazına başlamadan önce imam her zamanki gibi bağış konusuna değindi. Ancak bu sefer farklı girdi konuya.
"Camiimiz esenlerle Güngören arasında tam sınır bölgesinde oldugundan dolayı iki belediyede yardım etmdi su ana kadar. 4yildir camımızı bitirmeye çalışıyoruz ancak halktan bu kadar para toplaya biliyoruz. Kaba insaat bitti ama iç mekanda çok eksiğimiz var. İki belediyede basvurduk geri donen olmadı. Ama başkanımız basvurmamizdan 2 yıl sonra aramızda. Bizimle beraber. (herkes baskana donup baktı. Baskan kipkirmiziydi. Secimi kaybetse okadar utanmazdi yani) Esenler belediye baskanı bugün aramıza bizi dinlemek için geldi. (öyle birsey yok her cumayı farklı camii de kılıyor adam.şans eseri orada). Berabar cumadan sonra çay içip camiizin eksiklerini konuşup giderecek. Bu konudada bize yardım edecek değil mı başkanım(adam kafasını sallıyor.herkes baskana bakıyor tabi. )? İnsallah bügünde sizlerinde yardımıyla bur çok eksiğimizi kapatacağız. Bu camii hepimizin şahısların değil bu camiyi mahalleli yaptı o bitirecek dıyıp kapatıyor hutbeyi."
imam Efendi'nin az eksiklerle tam konuşması böyleydi. Baskan çok fena bozuldu ama. Ben orada koptum zaten. İmamda Karadenizli sivesiyle azarlayici ses tonuyla ezdi baskanı valla.

Yer: Davutpaşa Mah. Yeşil Camii ,Güngören esenler sinirinda bir yer.
Beldiye baskanı esenler bld.baskanı.
S
16 yıl
hayatinda hic qorno izlememis.
Dersanede oyle muhabbet yapiyorduk. Konu konuyu acti cocuk neti oldugu halde hoc qorno izlemedim ben dedi. Herkes ona bakti. Supheyle bakmaya devam ederken biz ustune yemin de etti. Tamam bu cocuk toq dedik. Sordum hic gormedin mi nasil oldugunu dedim. Cocuk biliyorum dedi. Tuhaf gormeden nasil biliyor acaba. Fazla samimi olmadigimdanda konuyu kapadim. Aklima takildi nasil biliyor acaba.
S
16 yıl
EN UNUTULMAZ ANİLARİNİZ
Aklinizdan hic cikmayan anilariz neler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.