T

Çavuş
03 Mayıs 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
65 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
10 yıl
ve sonunda..
Erzurum'a yılın ilk karı düştü şehir merkezinde fazlasıyla kar var şuan - 4 derece tamam.
T
10 yıl
maks. 16 17 bin tl ye bayan aracı OTOMATİK.
Herkese mrbalar başlıktada belirttiğim gibi maksimum 16 17 bin tl ye kadar bayanın rahat kullanabileceği otomatik vites ekonomik araç arıyorum.
T
10 yıl
neydi adı ?
arkadaşlar mrb şu facebookta balık etli bi kız vardı fenomen olan neydi onun adı ? göğüsleri felan büyük :) ciddi anlamda lazım neydi adı
T
10 yıl
coupe sorunsalı..
herkese mrblar keyifli forumlar

renault megane coupe arayışındayım sanırım 1 ci jenerasyon oluyor 2000-2003 arası..özellikle gri renk yada sarı olabilir..orjinal oldukça temiz olmalı..

ayrıca bu araçlar hakkında herkesin fikirlerini bekliyorum bu araçlar nasıldır? performans beklentim yok..kronik sorunları vs var mıdır?
herkese teşekkürler saygılar.
T
10 yıl
bu alanda ne yapılabilir?
Arkadaşlar herkese mrbalar hayırlı sabahlar..

başlıktada belirttiğim gibi 1000 m2 şehir merkezinde bodrumumuz var kiraya vermek istemiyoruz burada ben bi iş yapmak istiyorum fakat bütçem sınırlı 60 70 bin civarı ne iş yapılabilir?

bi iş merkezinin altında bulunuyor iş merkezinde avukat vb ofisler var hemen işmerkezinin bitişinde a101,bim ve doğalgaz ödeme merkezi mevcut işlek bi cadde fakat girişi felan şatafatlı değil ama ne yapılır bilemedim.ciiddi samimi cvplarınızı iş fikirlerinizi bekliyorum herkese SAYGILAR..
T
10 yıl
Allah yardımcımız olsun ne diyeyim..
Anlık erzurum hava durumu yüzümü yıkayıp tam silmeden balkona çıktım yüz felci geçiriyodum


< Resime gitmek için tıklayın >
T
10 yıl
BUGUN İÇİN LAZIM..
Arkadaşlar herkese hayırlı geceler..bugun kız arkadaşımın doğum günü sabah erkenden kalkıp ona hediye almam evde sürpriz bişeler ayarlamam gerekiyor lütfen yardımcı olun ne yapabilirim ? nasıl bi hediye ve evde güzel bi doğum günü kutlaması yapabilirim fikirler için teşekkürler bu arada yaşımız 23..
T
10 yıl
Nasil olur?
Arkadaslar oncelikle mrb iki gun once bi arac aldim noterden ciktim ve 1 saat sonra e5 te bi kaza yaptim bi araca arkadan carptim o anda sagimda bi kamyonette ufak bi hasar aldi.. Polis geldi tutanak tuttu araclari otoparka cektik benim aracimin kaskosunu daha yaptiramadigim icin bi gun sonra hasarli haliyle sattim maalesef Arkadan carpmis oldugum hyundai i30 da bayaa hasar aldi simdi o araci kim yaptiracak ? sanirim benim 10 15 gun civari trafik sigortam oluyormus o karsilayacakmis ayni zamanda kamyonetinde hasarini o karsilayacakmis.. bide 3 ve uzeri arac kazaya karistigi icin hasar yardimi 25 bin tl iken 3 ve uzeri arac oldugu icin 50 bine cikiyormus dogrumu? yorumlarsaniz cok sevinirim
T
10 yıl
OTO YIKAMA çok garip isim..
Herkese mrblar açmak istediğim detaylı temizlik,pasta cila cam filmi kaput folyo ağırlıklı iş yeri için isim arıyorum tamamen MEGUİARS ürünleri kullanılcak olan iş yerim üst düzey ve elit bi mekan olucak ona göre ilginç isim önerilerinizi bekliyorum dikkat çeken akılda kalıcı isimler fikirlerinizi bekliyorum...bu forumda ki tüm arkadaşlara güvendiğim için konuyu buraya açtım herkese teşekkürler...
T
10 yıl
İŞ HAKKINDA FİKİR..
Herkese mrbalar farklı bi iş hakkında yardımlarınızı istiyorum...İş olarak Paintball kendimize ait 1000 m2 kare kapalı alan var buraya bu işi açmayı düşünüyorum iş yerimizde Erzurum'da merkezi konumda içi boş olarak duruyor..bu arada Erzurum da bu sene 100 bin üniversite öğrencisi var liseler hariç bu bilgiyi üniversite öğrencileri bu oyunu tercşh ettiği için paylaşıyorum..sizce bu iş nasıldır ? kazancı,getirisi,götürüsü nedir? açmalımıyım ? herkesin fikirlerine saygım sonsuz teşekkürler..ayrıca isim olarakta yardımcı olursanız çok sevinirim (.....) PAİNTBALL..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.