M

Yüzbaşı
10 Eylül 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
12 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
17 yıl
BERAMUSA NE OLUYO
ARKADAŞLAR DÜNDEN BERİ BERAMUSA GİREMİYORUM DÜN GECE SERVERLAR AÇILDIĞINDA ARES DİEZ V.S GİBİ SERVERLARA GİREREKEN BERAMUSA GENE GİREMEDİM.SİZDE DURUM NEDİR ACABA SERVERLARDA DOLU GÖRÜNÜYOR
M
17 yıl
SİTEDE SORUNMU VAR
YAKLAŞIK 2 GÜNDÜR SİTEYE GİREMİYORUM SİTEDE SORUNMU VAR.
M
17 yıl
ÇIKAN İTEMLERLE İLGİLİ
BEYLER BENİM MERAK ETTİĞİM BU YILBAŞI AĞAÇLARINDAN DOLAYI BİLLBORUN VERDİĞİ İTEMLERDEN HİÇ İRON İMPACT VEYA MS ÇIKAN OLDUMU ÇÜNKÜ HİÇ RASTLAMADIM.BUNLARDA UNİQ DEĞİL AMA NEDENSE HİÇ DÜŞMÜYOR BENCE BÜYÜK HAKSIZLIK BU SHARD,RAPTOR GİBİ İTEMLERİN HAVADA UÇUŞTUĞU ŞU GÜNLERDE PRİESTLER HALA İTEM BULAMIYOR
M
17 yıl
YENİ YIL ETKİNLİKLERİ BAŞLADI
Happy Holidays from Knight Online!
Another year is ending in the World of Knight Online. Who knows how many heroes fell in the never ending battles between El Morad and Karus, but their names will be remembered in honor and gratitude forever! In recognition of those brave fighters of each nation and in anticipation of the New Year, the Gods of the Knight Online World are holding epic festivals for this Holiday Season!

1. O' Christmas Tree! This joyous event will be located at Luferson and El Morad Castles until January 2nd, 2007. Click here if you would like to see more information about this Holiday Event.

2. Get ready for a Snowball Battle! For only a limited time, celebrate the spirit of this Holiday Season within the world of Knight Online! Anyone and everyone is welcome to join in on the battle and have fun.

3. Christmas Carol Song will be played while you are adventuring in the World of Knight Online and hunting down those who stand against you!

4. Remember the Cursed Santa? Heis back with full power! Cursed Santa will appear as a giant Snowman and he will be waiting for you outside of each Castle to help him fight off his curse! You need to hold on to the Christmas presents you get from him until the Holidays are over and you will receive a mysterious prize in return!

5. Whats better than firecrackers to celebrate the New Year? You can now purchase them from Sundries at all times!

6. Snow has fallen on Moradon, and its populace has decorated the town with the finest array of ornaments that light up the night!

7. New Lunar War Uniforms are implemented! From now on, all shall stand united on the battle fronts against the enemy nation!

Last but not least, the recent issue with Skill Bar not being saved after logging out is now resolved!

Please wait until the maintenance window is over and join us to experience this marvelous Holiday Festival in the land of Knight Online! We wish everybody a joyous Holiday Season and prosperous New Year!

-The Knight Online Team


SİTEDE YAYINLADIĞI GİBİ YENİ YIL ETKİNLİKLERİ BAŞLADI


NOT=ÇEVİRİYİ YAPAN bladeofdarkness ARKADAŞA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ

World of Knight Online'da başka bir yıl daha bitiyor. El Morad ve Karus arasındaki bitmek bilmeyen savaşlarda kim bilir kaç kahraman ölmüştür, ancak isimleri sonsuza dek onurla ve şükranla anılacaktır. Ulusların bu cesur savaşçılarının anısına yeni yıl arifesinde, Knight Online Dünyası'nın Tanrıları bu tatil dönemi için destansı festivaller düzenliyor.

1 - Noel Ağacı. Bu sevindirici olay 2 Ocak 2007'ye kadar Luferson ve El Morad Kalelerinde olacak.

2 - Kar topu Savaşı için hazır olun. Kısa süreliğine, tatil sezonunun ruhu Knight Online dünyasında da kutlanılacak. Herkesler savaşa katılıp eğlenebilecek.

3 - Sizler Knight Online Dünyası'nda maceraya devam ederken ve karşınıza çıkanları alt ederken, arka fonda Christmas Carol şarkısı çalacak.

4 - Lanetli Noel Baba'yı hatırlıyor musunuz? Tüm gücüyle geri döndü. Lanetli Noel Baba dev bir Kardanadam olarak belirecek ve her kalenin dışında sizin ona lanetinden kurtulması için yardım etmenizi bekliyor olacak. Ondan alacağınız noel hediyelerini tatil bitene dek saklamalısınız, dönüşte gizemli bir ödül alacaksınız.

5 - Yeni yılı havai fişekle kutlamaktan daha iyi ne olabilir ki? Bunları dilediğinizde Sundries'ten alabilirsiniz artık.

6 - Moradon'a kar yağdı, ve halk kasabayı geceyi gündüz gibi aydınlatan en görkemli süslerle donattı.

7 - Yeni Lunar War üniformaları yapıldı! Düşman ulusla savaşılan meydanda yerlerini alabilirler.


SERVERLARIN AÇILMASINI TAKİP ETMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKE BAKABİLİRİSİNİZ

http://www.knightempire.com/server/stats.php
M
17 yıl
ReGroup BERAMUS VE KOLLUK YANDI
ve beramusta herkesin orclara kaçtığı şu günlerde kolluğu yaktık beramusta ilk 10 klandan 9 u orc olunca tabi zor oluyor bu işler ama şu an 4. yüz bakalım
M
17 yıl
NE OLUYO BU OYUNA BU LAG NE
YA BEYLER 3-4 GÜNDÜR OYUNDA ÇOK KÖTÜ LAG VAR NE EXP KASILIYO NE NP HERKESDE BU SORUN VARMI ACABA.(OYUNDA SORUYORUM NADİREN OLSADA BAZILARI KENDİLERİNDE LAGIN OLMADIĞINI SÖLÜYOR) YANİ BU NUN SONUNDA NE GELECEK MERAK EDİYORUM PATCMİ SERVERMI NE İSE GELSEDE KURTULSAK ARTIK.


NOT=SORUN TELEKOMDANMI YOKSA
M
17 yıl
severlar kapandımı
ya beyler serverlar kapandımı.dc oldum giremiyorum çok önemli cevap ltfn.
M
17 yıl
70 lvl QUESTİ
BEYLER 70 LVL DE SİLAHTAN BAŞKA (VEYA KALKAN) QUEST VARMI VARSA (PRİESTLER İÇİN )NEDİR.(HA BU ARADA ARADIM BULAMADIM ) BİLENLER CEVAPLSIN PLSS.YAV BUDE BU QEST YARATIKLARI NE BELA ŞEYLER YAF KESİLMİYOLAR VALLA KESENE KADAR ALNIMIZ ÇATLADI AMA İNSAN ÜSTÜNDE İSMİ YAZAN SİLAHI GÖRÜNCE DEĞİYOR
M
18 yıl
K.O NUSUN SİTESİ DÜZELDİMİ
BEYLER 1 KAÇ HAFTA ÖNCE K.O NUSUN SİTESİNDEN ŞİFRE DEĞİŞTİRENLERİN HACK LENDİĞİ Nİ DUYMUŞTU BENDE ŞİFREMİ DEĞİŞTİRECEM ŞU AN ACABA BU SORUNUN DÜZLEP DÜZELMEDİĞİ HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARMI
M
18 yıl
BERAMUS CZ DE KOSP SHOW
BEYLER BERAMUSTA Bİ GM VAR TAM SOPALIK CZDE TAM 1 HAFTADIR TÜM KARUSLARDA KOSP VAR NERDEYSE KAPIDAN DIŞARI ADIM ATAMAZ OLDU EN 10 TANESİNİN PS SİNİ ALDIM K.O NUN FORUMUNA KOYUYORUM YETEBİLDİĞİMCE AMA BUNA Bİ SON VERMEK ZAMANI GELDİ HER OYUNA GİRDİĞİNDE GM E PM ATIYORUZ AMA TIN.BİZDE Mİ KARUS OLALIM İLLA BUNLARA GÖZ YUMULMASI İÇİN
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.