Y

Yüzbaşı
03 Mayıs 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
47 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Y
5 yıl
2918 Nolu Yasa DİKKATLİ OKUYUNUZ..
2918 Nolu Yasa DİKKATLİ OKUYUNUZ..

KİMSENİN BAŞINA GELMESİN AMA, DİYELİM Kİ TRAFİK KAZASI GEÇİRDİNİZ. YARALI VAR, HASTANEYE GİTTİNİZ.

SİZLERİN 2918 NOLU YASAYI BİLMEDİĞİNİZİ ZANNEDEREK,
'YAPILACAK MÜDAHALE VE TEDAVİ ÜCRETLERİNİ ÖDEYECEĞİNİZE DAİR ŞU BELGEYİ İMZALAYIN'
TEKLİFİ İLE KARŞILAŞIRSINIZ....
ANCAK SİZ DE 'BU BELGEYİ İMZALAMAZSAM, BANA MÜDAHALE VE TEDAVİ ETMEYECEĞİNİZE DAİR BİR BELGEYİ İMZALAYIP TARAFIMA GETİRİN.'...

DEDİĞİNİZ ANDA,
HASTANENİN BÜTÜN İMKANLARI SİZİN İÇİN SEFERBER OLACAKTIR.
***
2918 SAYILI TRAFİK KANUNUNU MUTLAKA OKUYUN.

TÜKETİCİLER BİRLİĞİ, KAZAZEDELERİN HAKLARIYLA İLGİLİ BİR RAPOR HAZIRLADI.
TRAFİK KAZASI SONUCU YARALANAN VE HASTANEYE KALDIRILARAK TEDAVİ ALTINA ALINAN KAZAZEDELERİN,
KANUNA GÖRE TEDAVİ İÇİN ÜCRET ÖDEMEMESİ GEREKTİĞİ BELİRTİLDİ.

KAZA SONUCU YARALANAN VE
HERHANGİ BİR HASTANEDE TEDAVİ GÖREN KAZAZEDELERDEN,
BU TEDAVİLERİNE KARŞILIK HASTANE TARAFINDAN ÜCRET TALEP EDİLEMEYECEĞİNİN BELİRTİLDİĞİ RAPORDA,
2918 SAYILI TRAFİK KANUNU'NA GÖRE :

''HERHANGİ BİR TRAFİK KAZASI SONUCU YARALANAN KİŞİ, EN KISA SÜREDE HASTANEYE YETİŞTİRİLMEK VE GEREKEN TEDAVİNİN YAPILMASI''
HÜKÜMLERİNİ İÇERİYOR.

YÖNETMELİĞE GÖRE,
'' HASTANE ACİL SERVİSİ, KENDİSİNE GELEN KAZAZEDENİN'
MADDİ DURUMU, SOSYAL GÜVENCESİNİN OLUP OLMADIĞINA VE HASTANIN ÖZELLİĞİNE BAKMADAN, GEREKEN TEDAVİYİ VE MÜDAHALEYİ HERHANGİ BİR ÜCRET TALEP ETMEDEN YAPMAK ZORUNDADIR.!!

BU TEDAVİ SONUCU OLUŞAN MASRAFIN İSE SAĞLIK BAKANLIĞI, KARAYOLLARI TRAFİK DÖNER SERMAYE İŞLETMESİ TARAFINDAN KARŞILANACAĞININ BELİRTİLDİĞİ RAPORA GÖRE;

VATANDAŞLARIN HAKLARINI BİLMEDİĞİ İÇİN SORUNLAR YAŞANDIĞINI VE HASTANELERİN BU KANUNDAN BİHABERMİŞ GİBİ GÖZÜKÜP, VATANDAŞTAN PARA TALEP ETMELERİNİN SUÇ OLDUĞU BELİRTİLDİ.

LÜTFEN TANIDIĞINIZ HERKESE İLETİNİZ
Y
5 yıl
4 ağustos 2019 sigara zammı
03 ağustos 2019'da kent grubu sigaralara yapılan zam sonrasında, 04 ağustos 2019 tarihinde de; philip morris'in amblemini taşıyan listede (marlboro grubu) şirketin sattığı sigaraların zamlanmış fiyatları yer aldı.
buna göre marlboro 18 tl , parliement 18,5 tl., muratti 16 tl., lark 15 tl., chestirfield ve lm 14,5 tl.ye yükseltildi.

< Resime gitmek için tıklayın >

https://m.ensonhaber.com/sigaraya-3-lira-zam-suruyor-bakkallar-raflari-bosaltti.html
Y
5 yıl
4G ile 5G kıyası
Y
5 yıl
Uğur Dündar’dan flaş karar! Moderatörlük yapmayacak
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı AKP'li Binali Yıldırım'ın, İBB'nin seçilmiş Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bir araya geleceği programla ilgili duayen gazeteci Uğur Dündar'dan son dakika açıklaması geldi. Dündar programda moderatörlük yapmayacağını duyurdu.

https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/son-dakika-ugur-dundardan-flas-karar-moderatorluk-yapmayacak-5076697/
Y
6 yıl
İstanbul’da baz kapanı: Tam 46 bin 46 adet
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Türkiye genelinde 181 bin 972 adet baz istasyonu olduğunu açıkladı. Bu sayı geçtiğimiz yıl Eylül ayında 160 bindi.

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, insan ve çevre sağlığını tehdit ettiği eski Başbakan ve TBMM Başkanı Binali Yıldırım tarafından da açıklanan baz istasyonları sorununu Meclis'e taşıdı. Bakan Turhan, Türkiye genelinde toplam 181 bin 972 baz istasyonu olduğunu, en fazla baz istasyonunun ise 46 bin 46 adet ile İstanbul'da olduğunu açıkladı. Ankara’da 14 bin 631, İzmir’de de 11 bin 291 adet baz istasyonu var. En az istasyon ise, 247 adet ile Bayburt'ta bulunuyor.

CHP’li Gürer’in önergesini yanıtlayan Bakan Turhan, baz istasyonlarının adres kriterine göre belirlendiğini vurguladı ve en fazla istasyonun 46 bin 46 adet ile İstanbul'da bulunduğunu söyledi. Baz istasyonları için işletmecilerin, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’ndan güvenlik sertifikası almasının zorunlu olduğunu belirten Turhan, güvenlik sertifikası bulunmayan hiç bir baz istasyonunun çalışmasına izin verilmediğini belirtti.

Ankara’da 14 bin 631, Antalya’da 7 bin 510 baz istasyonu bulunuyor. İzmir de en fazla baz istasyonu bulunan iller arasında. İzmir’de 11 bin 291 baz istasyonu var. Bursa’da 6 bin 586 baz istasyonu bulunurken, Kocaeli’de baz istasyonu sayısı 4 bin 148, Konya’da ise 4 bin olduğu açıklandı. En az baz istasyonu 247 adet ile Bayburt’ta bulunuyor. Tunceli’de 261, Ardahan’da ise 275 baz istasyonu yer alıyor.

< Resime gitmek için tıklayın >

Kaynak:https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/istanbulda-baz-kapani-tam-46-bin-46-adet-2611856/
Y
6 yıl
5 Arama Yap Haftalık 1 GB İnternet Kazan!
Turkcell’in Yandex ile anlaşmalı olarak kurduğu arama motoru Yaani uygulamasını indir 1 GB internet kazan. Uygulamayı indirdikten sonra 5 arama yap haftalık 1 GB internet daha kazan.

https://www.nededik.com/5-arama-yap-haftalik-1-gb-internet-kazan/18382/
Y
6 yıl
Turkcell\u0027liler Cumhuriyet\u0027in 94. yılını birbirinden özel hediyelerle kutluyor
Patron çıldırdı

https://www.nededik.com/turkcell-liler-cumhuriyet-in-94-yilini-birbirinden-ozel-hediyelerle-kutluyor/18376/

Turkcell, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusuna katılıyor, müşterilerine birbirinden özel hediyeler sunuyor. Turkcell, Cumhuriyet’in 94. yılı için tüm müşterilerine 29 Ekim günü geçerli olmak üzere 500 dakika, 1 GB ve 1000 SMS hediye ediyor. Her yöne geçerli dakika ve internet hediyesinin yanı sıra, TV+ ve fizy gün boyunca Turkcell müşterilerine ücretsiz olacak.
Y
6 yıl
İYİ Parti\u0027ye suç duyurusu
Bursa’da Osmangazi Yörük Türkmen Dernekleri, İyi Parti hakkında kayı boyu oğuzların bayrağını ve ismini kullandığı iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.
https://www.nededik.com/iyi-parti-ye-suc-duyurusu/18361/
Y
7 yıl
İstifası İstenen Recep Altepe: \"İşimizin başındayız\"
İstifası istenen isimler arasında yeraldığı öne sürülen Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Recep Altepe, Bosna Hersek'ten İstanbul'a geldi. Atatürk Havalimanı'nda açıklama yapan Altepe, "İşimizin başındayız" dedi.

İstifası istenen isimler arasında yer alan Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Recep Altepe, Bosna Hersek'ten İstanbul'a geldi. Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarının soruları üzerine Altepe, Saraybosna'da, Cumhurbaşkanlığı'nın programı doğrultusunda sponsoru oldukları İzzetbegoviç'in hayatını anlatan özel tanıtım filminin gösterimine katıldıklarını söyledi. Altepe, buradaki programları tamamlayarak Türkiye döndüklerini anlattı.

ERDOĞAN SORUNLU İLAN ETMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan Sırbistan dönüşü gazetecilere konuşmuş ve Melih Gökçek başta olmak üzere bazı belediye başkanları için resmen “istifa” çağrısı yapmıştı. AKP’li belediyelerle ilgili konuşan Erdoğan, Ankara ve Balıkesir’in yanı sıra Bursa’yı da ‘sorunlu’ kent ilan etmişti.

Video Haberin İçindehttps://www.nededik.com/istifasi-istenen-recep-altepe-isimizin-basindayiz/18251/
Y
7 yıl
Melih Gökçek CHP\u0027ye Geçmek İçin Görüşmeler Yapıyor
Havuz medyası olarak adlandırılan Akit Tv'de yayınlanan 'Gün Başlıyor' programında bomba bir iddia ortaya atıldı. Akit Tv, Ankara haber müdürü Mehmet ÖZMEN, Melih Gökçek'in CHP'ye katılmak için CHP ile görüşme yaptığını iddia etti.https://www.nededik.com/melih-gokcek-chp-ye-gecmek-icin-gorusmeler-yapiyor/18224/
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.