M

Teğmen
22 Nisan 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
8 üye
Görüntülenme (?)
43 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
8 yıl
(acil yardım arkadaşlar) SIEMENS WM12T440TR mi PROFİLO CMG140DTR mi
siemens i şu anda 100-150 lira daha aşağı fiyata maledebiliyorum.

profiloyu baya araştırdım ama siemens hakkında kullanıcı yorumu hiç bulamadım. bildiğim kadarıyla ikisi de fırçasız motora sahip.

profilo tambur hacmi 63 lt 9 kg ---siemens de tambur hacmi 63 lt ama 7 kg ; nasıl oluyo bu anlamadım.

sizler hangisini tavsiye edersiniz ?
M
9 yıl
delta çalışanının terbiyesizliği hakkında yardım !
merhaba, delta teknik servis ile yaşadığım bir olay hakkında bilgi almak istiyorum arkadaşlar

z2 telefonumu tam 4 kez gönderdim hepsinde de başka bir teknik arıza ile birlikte geri gönderdiler.

en son telefon geldiğinde bu sefer de kamera merceği çizik geldi. fotoğraflar bulanık çıkıyo.

ve en rezili ise telefona sim kart takıp kullanmışlar. SERVİS ELEMANI OLACAK REZİLİN KIZ ARKADAŞLARIYLA OLAN ÖZEL MESAJLAŞMALARI TELEFONDA KAYITLI OLARAK GELDİ.

bu konuyla ilgili mahkemeye versem ceza alırlar mı ? telefonun da ayrı olarak iade veya değişimini isticem. siz ne önerirsiniz ?
M
9 yıl
motor yağı neden artar ?
2007 model 132binde lpg li honda civic aracım var. bakımını 5 ay önce 123binde iken yaptırdım.

motor yağını düz bir zeminde kontrol ettiğimde olması gerken seviyenin 1-2 cm üzerine çıktı. bu işlemi 2 gündür defalarca yapıyorum hata yok yani.

motor yağı neden artar arkadaşlar ? sanayide çalışan bir arkadaşıma sordum bişey olmaz dedi. ama ben inanamadım pek.

bu arada motor yağ seviyesi 1 ay önce normaldi.
M
10 yıl
manisa merkez 1. piyade acemilik yardim
Merhaba arkadaşlar. Kardeşim manisa merkeze gitti acemilik için. 5 gündür aramadi. Hangi tabur hangi bölükte olduğunu bilmiyorum. Benzer bir durumla karsilasip iletişim kurabilen oldu mu. Tugayi aradim sistem yok diye geciştirdiler. Var mi yardimci olabilecek kimse
M
10 yıl
3d filmlerde altyazı sorunu
bugün 55la660s televziyonum geldi kurulumu yapıldı. 3d film açtım ama alt yazılar ekranın sağ ve sol tarafına doğru kayıp kaybolmuş görünüyo.

bu sorunu nasıl çözeriz
M
10 yıl
punto nun dualogic şanzımanı hakkında...
otomatik hatcback bir araç bakıyorum ve punto da karar kıldım. bütçem 28-33 bin arası. otomatiklerde cvt şanzımanın daha iyi olduğunu biliyorum ama cvt şanzıman kullanan yaris 2012 ve jazz 2012 modelleri bütçemi aşmakta.

bu yüzden puntoya yöneldim. acemi bir şoför olarak punto dualogic şanzımanlar bana sıkıntı yaratır mı arkadaşlar. dualogic şanzımanın kronik sorunları var mıdır. forumda veya çevrenizde bu şanzımanlarla ilgili arızalar yaşayan var mıdır ? yardımcı olursanız sevinirim.
M
10 yıl
25 ile 30bin arası,otomatik vites,hatcback,f/p araç tavsiyesi
merhaba arkadaşlar. otomatik vites,benzin ya da lpg li, 2. el, 25.000 ile 30.000 arasında, f/p oranı yüksek,genelde şehir içinde kullanılacak,az yakan hatcback bir araç almak istiyorum.

aracı ben ve eşim kullanıcaz. ikimiz de acemiyiz. ben trafiğe çıkmaya başladım;eşim ise çok az biliyo. yukarıdaki koşullara uygun araba tavsiyelerinden önce forumdaki üstadlara bir sorum var. eşim ve ben acemi olduğumuz için az hasarlı ve hasarlı olduğundan dolayı fiyatı düşük bir araç alsam diyorum. en azından kaza yaptığımızda aracın fiyatının düşme riskini en aza indirmiş oluruz. sizce bu mantıklı mı. mesela 30bin liraya temiz corsa almak yerine aynı paraya az hasarlı astra almak mantıklı mıdır ? bu konu hakkında tavsiyelerinize ihtiyacım var.

son olarak da ilk cümlemde saydığım özelliklere göre otomatik viteste en verimli araç hangisidir. benim aklımda eğer hasarsız ve temiz alacaksam corsa ve punto var. hasarlı alacaksam auris,astra. bu modellerin otomatik viteste verimi nedir ?
M
10 yıl
orient otomatik saat seçimi ?
http://www.n11.com/orient-sfd0f002-otomatik-erkek-kol-saati-P13215334

http://www.n11.com/orient-sfd0f004-otomatik-erkek-kol-saati-P13215330

http://www.n11.com/orient-fez09003b0-kol-saati-P18150440

damat saati olarak bunlardan hangisini önerirsiniz arkadaşlar ?

bir de istanbul da bu saatleri bulabileceğim biyer var mı ? özellikle 2. sıradaki saati hiçbiyerde göremedim. sirkecide bile yok.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.