A

Yüzbaşı
06 Şubat 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
73 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
9 yıl
Z3775 İntel işlemcisi olan Android tablete Windows yüklenir mi?
Bu günlerde pek çok Çinli firma çift işletim sistemli tablet satıyorlar. Daha ucuz olan
Android tablet alıp (İntel işlemcili) kendimiz windows yükleyebilir miyiz?
A
10 yıl
S3 Skype, Tango ve Viber sorunu (çözüldü)
Merhaba,

Telefon Vi-Fi ile bağlı iken Viber, Tango ve Skype çalışıyor. Vi-Fi kapatıp 3G mobil veriye geçtiğim zaman bunlar çalışmıyor. Herhalde mobil veri ile ilgili telefonda bir ayarlama yapmak gerekiyor, kurcaladım ve bulamadım. Samsung'u aradım ve 3. kişilerle ilgili bir destek veremiyoruz gibi salakça bir cevap aldım, hem de birkaç kere değişik müşteri temsilcisinden.
Soruna bir çaresi olan var mı?

Teşekkürler
A
11 yıl
Mouse ile sağ tıklayınca problem
Merhaba,

Mouse ile sağ tıklayınca bir anda bir anda ekran sapıtıyor ve herhalde 100 defa büyüyor gibi. Hiçbir şekilde işlem yapılamıyor. Malware ile virüs taraması ile bir sonuca ulaşamadım. Geri bir tarihe yüklemeye çalıştım fakat o da olmadı. Ne yapabilirim acaba?
A
12 yıl
Skype\u0027a giremiyorum
Ne Skype bağlanıyor, ne de dün akşamdan beriwww.skype.com sayfası açılıyor. Acaba genel bir problem mi var?
A
12 yıl
Bilgisayar adını değiştirme
Merhaba,

Konuyu burada arattım ve bulamadığım için yazıyorum. Laptop'ta Win7 Ultimate kurulu. Bir arkadaştan ikinci el aldım. Bilgisayar adı onun adı olarak gözüküyor. Bunu nasıl değiştirebilirim acaba?

Teşekkürler
A
13 yıl
Laptop Ekran tamiri
Yeni aldığım Asus K53SJ laptopu düşürdüm ve ekranı çatladı. Tamir garantiye girmiyeceğine göre, ekranı servisinde mi tamir ettireyim(herhalde pahalı olacaktır) yoksa başka alternatifler var mı? Servisinden başka bir yerde tamir ettirsem, bilgisayarın diğer bileşenlerinin garantisinde bir sorun çıkar mı? Nerede ve ne kadara tamir ettirebilirim, bir tavsiyesi olan var mı? (Ektan 15.6'' ve 1366x768)

Teşekkürler.
A
13 yıl
Hard disk docking station
İleriye dönük olarakta kullanmak gayesi ile aşağıdaki linkteki kutuyu almayı düşünüyorum.

Soru: USB 3 bağlantısı geriye dönül olarak USB 2 ile uyumlu mu, şu anda USB 2 porta takarak kullanabilir miyim?


http://www.vatanbilgisayar.com/everest-hd3-519-hd3-519-2.5---3.5-sata-hdd-docking-station-usb3.0/productdetails.aspx?I_ID=47496
A
13 yıl
Hard diski yeni bilgisayara işletim sistemi ile beraber kurmak
Laptopum bozuldu(anakart yandı zannediyorum). İçindeki Win 7 64 bit kurulu 7200 rpm 320 GB hard diski yeni aldığım laptopa takarsam windows çalışır mı? Veya çalıştırmak için ne yapmam gerekir. (Aldığım DELL freedos)
A
13 yıl
.ts uzantılı video\u0027yu hangi player\u0027da izleyebilirim?
yardım lütfen?
A
14 yıl
Hard Disk NTDRL hata mesajı
İyi günler. Asus F3Jc laptop'un hard diski bozulduğu için, forumdan bir arkadaştan aldığım 320 GB'lık 7200 Hitachi hard disk ile değiştirdim. Bilgisayarı başlattığımda, NTLDR eksik bilgisayarı yeniden başlat diye bir mesaj çıkıyor. Bu ne demektir acaba? Yeniden başlatınca da aynı mesaj çıkıyor.

teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.