K

Çavuş
08 Eylül 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
362727 Gün Cezalı
355833 gün 11 s. 2 dk.
Gönderiler Hakkında
K
19 yıl
Laf taşımak, küfür, argo vb. ilgili; oyun bile olsa!
Bir insanı parmakla işaret etmek bile; o insana yapılmış olan bir kötülüktür. Ki, laf taşıyan insanlar
cennete giremezler. Ta ki lafı edilen kişi tarafından affedilene kadar.

Alıntıdır! Kral TV sahur programlarını seyrederken; sözü geçen "Ayet"lerden bir tanesi.

Ramazan Bayramınızı Kutlarım!

İyi bayramlar!
K
19 yıl
%50 ve %30 exp eventları ile ilgili;
Serverlara seçilen kralların oyun içinde belirli bazı yetkileri bulunmaktadır;

Warların kazanılmasından sonra ülkeye belirli bir coin aktarılır. Bu coinler kralların exp event yapmaları için bir araçtır. Fakat nedense bu coinler bazı krallar kendi çıkarları doğrultusunda kulanmaları veya başka yan charlara aktarmaları hile sayılmaz mı? Warı krallar tek başlarına değil ırk olarak kazandıkları için; bu coinlerin o ırk oyuncularına dağıtılması gerekirken; ( dalga geçer gibi, önlerine çıkan tüm oyunculara 1 coin gibi saçma rakamlar dağıtmaları sizce neyi ifade eder?)

Krallar bir tek kendi clanlarına yardımcı olsunlar diye veya innlerini coinlerle doldursunlar diye seçilmiyor!

Exp Eventların warların kazanılmasından sonra; belirli saatlerde otomatik olarak aktif olmalıdır!

Sizce?
K
19 yıl
Border Defans war\u0027ında yapılan hileler!
Border Defans War' andream lvl girişi gibi olması gerek miyor mu?

70 veya 80lvlden 69 veya 59 lvl düşüp bu gibi warlara katılması ne kadar doğrudur?

Speed hack veya Wall hack kulanan oyuncular tespit edilemiyor mu? ( yoksa bu gibi oyuncuların server ile bağlantıları mı var? Varsa; rekabeti ne kadar etkiler(?)


K
19 yıl
İtem satış NPC\u0027si neden yok? İtem silinmeleri neden? Lag ve DC...
Townda item satışı yapmak için 100lerce kişi pazar açmış ( kimi afk kimi shouttan haykırıyor )

İNN Hostes görünmez oldu. B tuşunu iyi düşünmüşler.

İtem kiralama NPC'si gibi;

İtemleri satmak için isteyenler Merchant açsınlar; isteyenler Alış-satış Npc'si gibi bir yer olursa( Mümkünse tabi ki );

+1...+8... itemlerin Alış-Satış NPC'sinde görenler; Tüm itemlerin fiyat karşılaştırmsını yapma şansları olacaktır.

Örnek: +8 bir itemi 999m Merchantan alan bir oyuncu; İtem Alış-Satış Npcesinde 999m alınan itemin 10m coin satış fiyatı olduğunu görürse; Sizce bir daha 999m coine item alır mı? Umarım anlatabilmişimdir.

-Oyuna yeni başlayanlar ezuk dediğimiz itemleri satmak için boşuna bekliyorlar veya 50m coin olan bir itemi 50k ya sattıkları için dalga konusu oluyorlar.

-Veya başka oyuncuları kazıklamak isteyenlere ( düpe yapanlara veya fiyat yükseltenlere vb. ) "Dur" demiş gibi olacaklar.

-100lerce kişi townda ( Çarpık kentleşme olmuş gibi ) beklemek yerine ( iç içe Merchant açan kişilere ne demeli, gıcıklık olsun diye sonra gelen bir öncekinin üzerine Merchant açması hatadır!

Yeni itemleri sergilemek isteyenlere şans verilmeli.


İtem kiralama NPC'si aktif mi bilmiyorum!

Bence İtem Alış-Satış NPC'si olmalıdır. Neden? Fiyatların standarlaşmasına yardımcı olacağından; oyuncular itemi hangi fiyattan gider gibi düşünmelerine gerek kalmayacaktır. Ayrıca Satış NPC'sini kulanan kişiler; Boşuna serverların Fullenip, yoğunlaşmasına veya laglara sebep olmayacaktır.

Bu konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?
K
19 yıl
USKOda yapılan haksızlıklar.
1. Alınan itemlerin düpe diye silinmesi neden? İtem alırken bir başkasından; alınan itemin üzerinde düpe mi yazıyor? Biz hilesiz oyuncular o itemlerin düpe olup olmadığını nerden bilebiliriz? Düpe olan itemler madem siliniyor. Vermiş olduğumuz coinler neden geri iade edilmiyor da; düpe yapan kişilere kâr kalıyor. Düpe yapan kişiler chardan chara coinleri aktarırken; coinler neden Gerçek hayatta GB olarak gerçek parayla satılıyor?

2. Pm'den küfür eden veya başka insanların arkasından laf salatalığı yapanlar(?) pmler neden kontrol edilip bu kişiler banlanmıyor?

3. Bug var diyerek Disabled ( kapatılan ) edeilen alanların: tekrar aktif olma tarihi neden belirtilmiyor?

4. Oyun içinde Türk Bayrağını basit bir simge için alet edenler var. Bu da yetmiyormuş gibi Atatürk resminide kulanmaya başladılar. Simgelerinde Türk bayrağı kulanmayan clanlar Türk deyilmiş gibi davranılamaz veya duygu sömürüsü yapılmamalıdır.

Oyun içinde; politik, dini, veya siyasi simgeler kulanmak ne kadar doğrudur?

5. Nick (rumuz) Özel hayatımızda Kulandığımız isimleri kim, hangi hakla kulanmaya hakkı var? Kulanıcı gizliliği bunun neresinde. NCSler neden şu an kulanılamıyor?

6. Servırda bulunması gereken itemlerin; resmi sayfada belirtilmesi gerekmiyor mu? Knightonlineworld Resmi sayfasında bulunan itemler listesinde oyun içinde bulunan itemler neden belirtilmiyor? Veya KO resmi sitesinde bulunan item listesindeki itemler neden oyun içinde yok?

7. Server sahipleri, server tanıdıkları, veya gm tanıdıklarıyla aynı ortamdaki serverlarda oynamak; oyun rekabetini ne kadar etkiler?

8. Tanımadığınız kişilerin sizi frend listesine ekleyip. Sizin online olup olmadığını kontrol etmeleri oyun hatası sayılmaz mı?

MSN gibi düşünün; iki tarafta bir birlerini frend listesine ( kişi listesi ) eklerlerse; Online ( oturum açık mı kapalı mı ) olup olmadıklarını görme haklarına sahiptirler.

Tanımadığım kişi ve frend listesine eklemediğim kişi veya kişiler hangi hakla online olup olmadığımı görme hakkına sahiptir!

9. KO formuna veya ticket ( destekleme bileti )bunları neden yazmıyorsunuz diyenlere; ko formuna üye olup bunları orada yazmam veya ticket ile belirtmek istemem; sebebi banlanma dürtüsüdür.
Oyuncular neden banlanmaktan çekiniyor. Örnek: Bronz prem varken; gold prem olmadan bunları Türkçe olarak Yetkili kişilere neden gönderemiyorum? bunları donanımhaber formunda yazmamın sebebi bu forma kolay üye olup; düşünclerimi rahatlıkla yazbilmemdir. Ko formuna nedense üye bile olamadım ki bu düşüncelerimi orada ifade edebileyim.
K
19 yıl
Disabled\u0027 lar için tarih verilmesi gerekmiyor mu?
Disabledler için tarih yok! İlginç.
K
19 yıl
En son Upgrade +10 mu?
Usko Disabled' lar çoğaldı.

Border defans war iptal ediliyorsa 70 lvl eslan defans war neden iptal edilmedi. Bazıları +9 itemler yaptıktan sonra mı iptal edilecek?

Sizce?

< Resime gitmek için tıklayın >
K
19 yıl
MSN fake mail yetmiyormuş gibi şimdi Oyun içinde fake mail SS\u0027li.
Kendini programcı sanan bazı ş... Letterdan KO adı altında Fake mail gönderiyor.

Ve Cahs karşılığında başka web adresine yönlendirip; giriş yapınız deniliyor. Böylece ID ve şifrenizi almış olacaklar.

name: KOmail



< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
K
19 yıl
.
Artık bronz premiyumlarada summon pet kulanımı açıldı.

Yorumlarınız için teşekkür ederim.
K
19 yıl
.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.