L

Teğmen
08 Eylül 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
43 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
L
12 yıl
god of war collection 1 \u0026 2 ve assassin\u0027s brotherhood
bu üç oyunu almak istiyorum. kredi kartım var. almak isteyen beri gelsin.
L
12 yıl
oyun yedekleme
kardeşlikle psn'den aldığımız oyunları yedekleme şansımız var mı? diyelim ki ps3'e format atmak zorunda kaldık. herşey silindi. ee oyunlar da gümbürtüye mi gidecek? oyun kardeşlik dolayısı ile 5 defa indirildiği için tekrar indirme şansımız da yok. bir çözümü var mı?
L
12 yıl
Battlefield 3 PSN [5/5]= Mutlu Son :)
Kartı da buldum tamamdır arkadaşlar.

Yarın oyunu aldıktan sonra hesap bilgilerimi vereceğim. sonrasında paralar (en geç pazartesi hepsi tamamlanır sanırım.) geldikten sonra psn bilgilerini paylaşacağım.

1. bU__rOCk
2. Arkadaşım
3. erkanv
4. HadwiCk^
5. BatuB

Ben ve arkadaşım indirmeye başladık :)
L
13 yıl
kardeşlik user sorusu
arkadaşlar ben daha önce fifa 12'yi kardeşlikle almıştım. ödemeyi ben yapmadım, şifre paylaşılan 4 kişiden biriydim. yeni bir user açıp indirmiştim bildiğiniz gibi. yüklemeyi de kendi userımda yaptım. oyunu sorunsuz oynuyorum. şimdi ben oyunu indirdiğim userı silersem sorun olur mu? boş boş duruyor orda :)

aynı şekilde bu sefer başka bir kardeşlikte oyunu ben alacağım. oyunu yükleyip oynamaya başladıktan sonra indirme ve satın alma yaptığım userı silersem sorun olur mu?
L
13 yıl
PSN Garanti Sanal Kart
Sanal kartımı tanıtıyorum fakat cüzdana para ekleyemiyorum. "The funds could not be added to your wallet" hatası veriyor. Kardeşlik adına fifa 12 alacağım ama beceremedim bir türlü. Ne yapmam gerek? PSN Serverlarından kaynaklanıyor diyolar. Beklemekten başka çözüm yok mu?
L
13 yıl
FIFA 12 - PSN Kardeşliği [5/5] | Mutlu Son :)
Bir türlü bir gruba katılamadım o yüzden ben başlatayım dedim. Garanti sanal kartımla ben alabilirim. Sanal kart olduğu için tamamen güvenli olacak. Bildiğiniz gibi kişi başı 26 TL. Havale işleri bittikten sonra anında oyunu alır, hesabı paylaşırım. (Elbette havale masrafları size aittir. Garanti internet şubesinden yaparsanız 1tl havale masrafı var. Diğer bankaları bilmiyorum.) İndirme sırasını da noter eşliğinde kura ile belirleriz :) İlk alışverişten sonra da zaten irtibatı koparmayıp PSN'i sömürürüz :)

Son Durum:

< Resime gitmek için tıklayın >

• Ödemeler tamamlandı. Akşam 7 gibi eve gittiğimde oyunu alacağım ve hesap bilgilerini herkesle paylaşacağım.

Güveniniz için teşekkürler.

• İndirme sırası havale yapma sırasına göre gidecek. Sıra yukardaki tablodaki gibi olacak. Diyelim ki sıra "2" numarada ama kendisi müsait değil. O zaman sıra "3" numaraya geçecek. "3" numara indirme işlemini bitirdikten sonra tekrar sıra "2" numaraya geçecek. Yine müsait değilse "4" numara başlayacak. Bu şekilde en kısa sürede tamamlayacağız.

• Oyunu indirme kısmını açıklayayım, kafalarda soru işareti varsa silinsin. Öncelikle kendinize yeni bir "user" açıyorsunuz. Daha sonra "account management"ten, "use existing account"u seçip benim size vermiş olduğum e-mail adresiyle şifreyi giriyosunuz. PSN Store'a giriyorsunuz. Sağ üstte "downloads" kısmından oyunu seçip indiriyorsunuz(download). İndirme tamamlandıktan sonra kendi "user"ınıza geçip oyunu yüklüyorsunuz.(install) Sorunuz olursa msn adresimi biliyorsunuz.

• Sonunda oyunu aldık. hayaletan'a teşekkürler. Şu an kendisi oyunu indiriyor. Sırası gelene kullanıcı adı ve şifreyi bildireceğim. Yarın herkes indirmiş olur. Görev sancılı da olsa başarıyla tamamlandı. :)
L
13 yıl
playvision, pc, ps3, x540
forumdaki bir kaç başlığa baktım fakat sorumun cevabını bulamadım. yapmak istediğim şu:

panasonic dts destekli optik çıkışlı lcd tv'ye hdmi kablo ile pc ve ps3 bağlı. logitech x540 hoparlörü lcd tv'ye playvision ile bağlayacağım. bu bağlantı ile hem ps3'ten, hem pc'den film izlerken dts 5.1 ses alabilir miyim?
L
14 yıl
HDMI Çıkışlı Ekran Kartı Tavsiyesi
Sistemim:

Geforce 8800GT
Intel Core 2 Quad 9300
Asus P5K SE
4GB DDR2 Ram

Bu sisteme uygun fiyat/performans olarak ses destekli hdmi çıkışlı bir ekran kartı arıyorum ama işin içinden çıkamadım. Bildiğiniz güncel bir karşılaştırma listesi varsa yazabilirseniz sevinirim. Ya da direk tavsiye etseniz de olur.
L
14 yıl
ekran kartı tavsiyesi
İşlemci: INTEL C2QUAD Q9300 2.50GHz 1333MHz 6MB 64BIT 775p

Anakart: ASUSTEK P5KSE P35 DDR2 GLAN+SATA2 16X

Ram: 4 GB DDR2 800 MHz SOĞUTUCULU (HI-LEVEL)

Ekran Kartı: ZOTAC EN8800GT(256Bit) 512MB TV DVI 16X

şeklinde bilgisayarım var ve ekran kartımı değiştirmek istiyorum. fiyat/performans bakımından bu sisteme uygun ekran kartı hangisidir?
L
14 yıl
güç kaynağı önerisi
İşlemci: INTEL C2QUAD Q9300 2.50GHz 1333MHz 6MB 64BIT 775p
Anakart: ASUSTEK P5KSE P35 DDR2 GLAN+SATA2 16X
Ram: 2 GB DDR2 800 MHz SOĞUTUCULU (HI-LEVEL) 2 ADET
Ekran Kartı: ASUSTEK EN8800GT(256Bit) 512MB TV DVI 16X
Sabit Disk: 1TB HITACHI 7200 SATA2 16 MB
Kasa: ASUSTEK TA 951 ATX KASA SİYAH 350W
DVD: LG GSA H55-N 20X8X20X DVD-RW 20X DVDRAM

şeklinde bir bilgisayarım var. neredeyse bütün yeni jenerasyon oyunlarda donma, takılma, oyundan atma, resetleme vs. yapıyor. (call of duty modern warfare 2, mirror's edge, batman arkham asylum, star wars unleashed...) sorunun güç kaynağından olduğunu tahmin ediyorum ve değiştirmek istiyorum. ne alabileceğim hakkında hiç bir fikrim yok. ne tavsiye edersiniz? bir de güç kaynakları standart mıdır? kasaya uymama gibi bir sorun olmaz değil mi?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.