D

Yüzbaşı
12 Nisan 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
41 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
11 yıl
Wireless driver\u0027ını kuramadım
Merhaba, eski bir dizüstum vardı temizlensin diye sıfırladık. Her driver'ı yükledim fakat wireless'in driverını kuramadım. İndirdim ama setup yok, birsürü de klasör var. Bunu nasıl kurabilirim? Aygıt yöneticisinde soru işareti olarak görülüyor. Gerekirse SS koyabilirim.
D
11 yıl
İphone 4S Restore Sorunu
İyi günler,
Babam kullandığı JB'li 4S'i güncelleme yaparken bir şekilde kitlemiş, telefonda usb ile iTunes'a bağlanmam gerektiği söyleniyor. Aygıtı bağladım iTunes otomatik olarak güncelleme yapmak istedi. Epey uzun sürdü fakat güncellenemedi hatası verdi en sonunda. Bunun sebebini anlayamadım. Ne yapmam gerekiyor? Her şeyin silinmesine razıyım artık shsh kaydı da yok. Hangi versiyon olduğunu bilseydim versiyonuna uygun restore yapabilirdim. En güncel sürüme de yükseltebilirim fakat hangi restore sürümünü kullanmam gerekiyor? Teşekkürler şimdiden.
D
11 yıl
Laptop otomatik qqqqqqq yazıyor
Merhaba, MSIGE70 laptopuna sahibim. Alalı iki-üç hafta oldu. Fakat son iki gündür otomatik qqqqq harfleri basılıyor. Yazılamayan yerde harflere basınca dıt dıt dıt sesi gelir ya öyle bir ses geliyor, yazılacak bir yere bastığımda da qqqqqqq yazıyor otomatik olarak. Olmadık yerlerde oluyor arada durumdan rahatsızım. Konu hakkında bilgisi/tecrübesi olan var mı? Format atmadan çözülebilirse çok güzel olur.
D
12 yıl
Asus-MSI-Lenovo Üçlemesi Arasında Kaldım
Arkadaşlar bundan önce, MSI modeline karar vermiştim. Fakat teknik servisini araştırırken birçok şikayete rastladım. Bu da beni korkuttu açıkcası. Nedense teknik servis konusunda Lenovo&Asus daha iyidir diye düşünüyorum.
Teknik servis, performans olarak bu üçünden hangisini önerirsiniz?(Değerlendirirken fiyat/performans, ya da memnuniyet konusunda da fikrini belirtirseniz çok sevinirim. Demek istediğim haliyle en iyisi MSI fakat en tuzlusu da o. Verebileceğim en yüksek fiyat MSI'ınki kadardır.)

Daha çok oyun oynamak için alıyorum.

LENOVO
www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-y580-59-332595-notebook-urun8121.html

MSI
http://www.pcdepo.com/msi-gt683dxr-805tr-notebook-urun7287.html

ASUS
http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/asus-n56vz-s4037v-n56vz-s4037v-core-i7-3610qm-230ghz-8gb-750gb-156-dvdrwbr-2gb-gt650m-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=60975

Teşekkürler şimdiden.

Düzenleme: MSI GE70'e karar verdim.
D
12 yıl
Alt kulvarda karışıklık var!
Merhaba, arkadaşımla alt kulvarda oynuyoruz. Arkadaş support ben ad oynuyorum. Hangi ikiliyi kullanmamız gerektiği hakkında kafamız biraz karışık. Önerilere ihtiyacımız var.

Soraka, Nunu, Taric
Ezreal, Corki

Genelde Corki+Nunu yapıyoruz baya da yararlı oluyor. Soraka ise Corki'ye mana sıkıntısı açısından yardımcı oluyor. Ayrıca tek başıma hasar vermekte sıkıntı yaşamıyorum. Bunlar arasında hangisini önerirsiniz öncelikle?

Ezreal'i Blitzcrank dışında üstte yazılan hangi support kahramanıyla uyumlu görüyorsunuz?

D
12 yıl
Photoshop\u0027ta Yerleştirme Sıkıntısı
Merhaba, site içeriğini Photoshop'ta tasarlıyorum. Üst kısım, alt kısım, butonlar... Fakat Dreamweaver ile yerleştirmeye kalktığımda hep sıkıntılarla karşılaşıyorum. Ya sol üstte beyaz aralık kalıyor ya bazı şeyler birbirinden uzak duruyor. Çözmek için epey uğraşmama rağmen pek de bir sonuç alamıyorum. Dreamweaver dersleri aradım fakat pek de isteklerim doğrultusunda dersler bulamadım. Biraz HTML bilgim var.

Kısaca Photoshop'ta tasarladıklarımı arayüzdeki gibi yerleştiremiyorum. Ne önerirsiniz?

Teşekkürler
D
13 yıl
Fate/Zero



Yeniden Kutsal kase savaşlarnı konu alacak olan Fate/Zero, Fate/Stay'den 10 yıl öncesinde geçiyor.


1. Bölümün çevrisi yapılmış arkadaşlar. İsteyen izleyebilir. Ben de yeni izleyeceğim.
D
13 yıl
BB Pearl 9105 Wi-Fi Bağlanamıyorum
Merhaba, bugün aldığım BB Pearl 9105 telefonun kapağını çıkaramadım. Çok zorlamak da istemiyorum.
(Pili koyduğumuz yer)


-----------------------


İkinci bir problemle karşılaşmış bulunuyorum.
Wi-Fi ile bağlandım ayarları yaptım ama bağlantılarını yönet kısmında Wi-Fi tire şeklinde gösteriliyor. Oysa yeşil tik şeklinde olmalı bağlantı için diye biliyorum. (Araştırdığım kadarıyla) Bu sorunu yaşayan başkalarını da buldum fakat onlar da çözüm yolunu bulamamış. Yardımcı olursanız sevinirim.
D
13 yıl
3v3 Arena İçin Healer Önerisi
Merhaba, sadece arena için healer classlardan birini açmayı düşünüyorum. Takımda bir death knight veya warlock bulunacaktır. Benim sizlerden isteğim 3v3 için en uygun healer. Araştırdım fakat pek sonuç bulamadım.
D
13 yıl
Grafik Tablet İhtiyacı
Merhaba, sadece çizim yapmak için(çizdiklerimi renklendirmek olsun karakter filan çizimi olsun) bir grafik tabletine ihtiyacım var. Biraz araştırdıktan sonra gözüme şu modeller çarptı :

http://www.vatanbilgisayar.com/uc-logic-wp8060-tab08-uc-logic-a5-wp8060-grafik-tablet/productdetails.aspx?I_ID=30999


http://www.vatanbilgisayar.com/wacom-cth-460-en-bamboo-pen-&-touch/productdetails.aspx?I_ID=42274

Hangisini önerirsiniz?

Bir de sorum olacak bu Wacom markalı şu modeller, çizime uygun değil mi?

Teşekkürler şimdiden. Bunlardan farklı öneri de olabilir. Bütçem bu civarda -300
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.