M

Er
10 Nisan 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
4 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
10 yıl
Pc Neden Yavaş?
Merhaba

Zamanının ileri teknolojisi olup, artık donanım olarak geri kalmış masaüstü bilgisayarımı yeniliyorum. Ancak bir takım zorluklar yaşıyorum.
Sıralıyorum:

*intel pentuim dual-qore 2.3 ghz işlemci
*1gb ddr2 ram
*512mb ddr2 geforce 8500gt ekran kartı
*160 gb sata hard disk

*Evvela 1gb olan rami, diğer slota 1 tane daha ekleyerek 2 gb'a çıkardım, performansta yükseliş oldu.
*Hard diski yeni nesil 320 gb bir alternarif ile değiştirdim.

bu şekilde iki sene çok da zorluk yaşamadan kullandım. (mesela hitman2, lol gibi oyunları oynayabildim)
*bir kaç ay evvel işlemciyi intel e5200 işlemci ile değiştirdim. overlock ile 2.6 ghz'e çıkardım.performans değişimi hissetmedim.
*EN BÜYÜK SORUNUM, lol'e bağlanırken en son ben bağlanıyorum. oyun başlayıp, herkes haritada ilerlemişken ben ancak 10-12 sn sonra görüntü alabiliyorum. bu yüzden 1 hafta evvel ekran kartını saphire radeon 1gb ddr3 hd5450 ile değiştirdim. ancak bırakın performans yükselişini, düşüklükler bile oldu. lolde ekran kalitesini en düşüğe çektim. mesela 2. sekme olarak youtubeden müzik açıkken, başka sekmelere dolanırken seste takılmalara oluyor. tam bir illet!

şimdi
hitech ddr2 2gblık 2li ram almayı düşünüyorum. ancak ekran kartından sonraki sorunlar beni kaygılandırıyor. ne önerirsiniz, eksiklik ramlerde mi? acaba güç kaynağı yetmiyor olabilir mi? (eve geçince güç kaynağı hakkında ayrıntı vereceğim)
M
12 yıl
PS3 Multiman 80010017 Hatası
Merhaba
Ps3'ten kırılmış bir versiyon ile (3.55) oyun oynuyordum. Bazı oyunları güncellemek istedim. Oyun güncelleyince versiyon güncellemek de gerekti onu da yaptım. Sonra multiMAN'a girerken "an error occured while starting operation (80010017)" hatasını almaya başladım.

İşin garibi killzone2 oyununu game menüsünde bulunmasından dolayı (yani multimane girmeden açabildiğim için) sorunsuz oynayabiliyorum.

Napmak gerek?
M
12 yıl
İnternet\u0027e Bağlanma Sorunu
Merhaba arkadaşlar

Masaüstü bilgisayarımdan ethernet yoluyla interenete bağlanıyorum.
Bi modem reset attım, sonra sarı ünlem geldi. Dns adresi değiştirdim düzelmedi, ipconfig /flushdns yaptım düzelmedi. Diğer bilgisayarlardan sorunsuz internete girilebiliyor.

Hata raporunda:
"Windows aygıtla veya kaynakla iletişim kuramıyor (birincil DNS suncusu)" şeklinde bir sorun veriyor.


Yardımcı olabilecek?
M
14 yıl
\u0027No signal detected\u0027 :S
Merhaba arkadaşlar. Akşam gayet çalışır durumda bıraktığım pcyi sabah açtığımda 'No signal detected' uyarısını verdi.(ekran siyah ama açılma sesi felan geliyor). İlk olarak monitör kablosunu çıkardım taktım resetledim, bi değişiklik olmadı. Girişi anakarttan yaptım ekran geldi. Sonra ekran kartı driverinı kaldırdım.Driveri tekrar yüklerken 'pc nin herhangi bir ekran kartı algılamadığına dair bir uyarı aldım'. Format attım bi değişiklik olmadı. Oynama felan almuş olabilir diye ekran kartını çıkardım, üfürdüm sildim, dıştan bi bozukluk göremedim ve tekrar taktım ama sonuç yine aynı. Ne yapmam gerek ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.