S

Teğmen
09 Nisan 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
3 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
4 yıl
Trendyol 1 eylül\u0027de verdiğim siparişimi teslim etmedi.
En kötü kargo firmaları bile bu kadar bekletmez. Her iletişime geçtiğimde kopyala yapıştır ve çözüm üretmeyen cevaplar.

Yaşadığınız kötü deneyim için çok özür dileriz, en kısa sürede elimizden geleni yapacağımıza emin olabilirsiniz vs.

Yahu eğer yoğunsanız satıcı firmadan baştan teslim almayıp diğer kargolara yönlendirin bu ne saçmalık!! Şube adresini verin ben geleyim diyorum yok olmaz, şubenize bi kargo çağırın ödemesini ben yapıcam diyorum olmaz, siparişimi iptal edin diyorum kargoya verilmiş olmaz yeter be..

Hâla mega indirim diye reklamları çıkıyor tv'de, önceki siparişleri teslim ettinizde yenileri kaldı.

Şikayetvar'da twitter'da bi ton böyle şikayet varmış bilemedik yaptık bi hata lütfen bi akıl verin. Hiç tanımadığımız birisine teslim edip parayı iade etmiyomuş yada epey bekletiyormuş sanırım

Ne yapmalıyım?
< Resime gitmek için tıklayın >
S
11 yıl
Star Wars - Yıldız Savaşları
Merhaba arkadaşlar, konu başlığından da anlaşılacağı üzere yıldız savaşlarını baştan sona anlatan bi kitap dizisi arıyorum.Genelde arkabahçe yayınevi var ama sizin tavsiye ettiğiniz farklı biyer varmıdır?

Ve çok fazla kitap var sıralamayı tam olarak bilen varmı?internette biraz araştırdım ama kesin bu sıralama doğrudur gibi emin olamadım. yardımcı olursanız çok sevinirim, güç sizinle olsun

http://www.arkabahcecizgiroman.com/index.php?route=product/category&path=67

http://www.kayiprihtim.org/forum/cevrilen-kitaplaryn-okuma-syrasy-t12326.0.html
S
12 yıl
Okuduğunuz kitaplardan beğendiğiniz alıntılar
Arkadaşlar benzer konu varmı bilmiyorum ama okuduğumuz sevdiğimiz kitaplardan alıntıları , altı çizilesi notları buradan kitap adı ve yazar ismi şeklinde paylaşırsak, diğerlerimiz için okumuşsak bile kısa bir hatırlama ve okumamışsak en azından ön bilgi olabilir.

Nihayet insanlık da öldü.Haber aldığımıza göre, uzun zamandır amansız bir hastalıkla pençeleşen insanlık, dün hayata gözlerini yummuştur.Merhuma Allahtan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz..

Oğuz Atay - Tehlikeli oyunlar
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.