N

Yüzbaşı
03 Nisan 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
36 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
N
7 yıl
80.000 civarı Otomatik C sınıfı araç tavsiyesi
Merhaba şu anda Leon 1.2 tsi aracım var düz vites. İlk sahibiyim bu araç yerine aklıma yatan bir araç olursa ve 60.000TL üstü bir fiyata satabilirsem(aklımdaki rakam 62.000TL) üstüne 20.000TL ekleyip yine aracım gibi yakan benzinli veya dizel otomatik sıfır km bir araç almayı düşünüyorum. Dsg şanzumanlı da olabilir sıfır alacağım için garantili olacak sonuçta soğuk bakmıyorum dsg'ye.

Araçta olmazsa olmazlarım:

Far-yağmur sensörü.

Bluetooth(müzik oynatma ve tel konuşma)

Dokunmatik ekran.

Seri otomatik şanzuman( bazı otomatik şanzumanlar insanı araçtan soğutuyor.)

Bu şartlar altında ne tavsiye edersiniz? Açıkcası aklımda 1.4 tsi 150hp fr var ancak makyajlı kasayı o fiyata alamam 2016 modelde bayilerde kalmış mıdır bilemiyorum kaldıysa sizce 82 gibi bir rakama verirker mi?
N
8 yıl
Seat Leon 1.2 TSI Test Gibi Bir şey.
Herkese merhaba, sahibi olduğum Leon ile test gibi bir şey çektim. YouTube kanalım daha yeni. Yeni testler, vloglar ve elektronik ürün inceleme ve kutu açılım videoları çok yakında yayında olucaktır. Ayrıca bu aracın daha detaylı testi 2 hafta içerisinde yayınlanacaktır.

https://youtu.be/oap8cJD3B9Q
N
8 yıl
Kia Rio mu Ceed mi?
Yakın zamanda araç almayı düşünüyorum. Sıfır Kia rio concept donanım veya 2. el Ceed arasında kararsız kaldım lütfen başka araç önermeyin. Maksimum 55.000 liralık bir bütçe ayırdım araç için. İki araçta dizel olucak Ceed genelde 2012 modeller var aradığım fiyat aralığında. Ceed'in donanımı açıkcası çok önemli değil benim için çünkü en boş modeli olan comfort bile epey dolu. Genelde şehiriçinde kullanacağım aracı İstanbulda. 2-3 ayda bir de uzun yol yaparım. Otomatik Ceedlerin yakıt tüketimi nasıldır? Manuel viteslerin ki nasıldır? Otomatik olanların kronik bir sorunu var mı? Sizce hiç riske girmeyip sıfır Rio mu almalıyım yoksa maksimum 50.000km de Ceed mi alsam?
N
9 yıl
wi-fi geçerli bir ip yapılandırmasına sahip değil
Apartmanda her katta bir modem var, en alt katta ki modem dağıtıcı görevini görüyor ve diğer modemler interneti bu modemden alıyor. Ana modemde bir sorun yok internete giriliyor fakat diğer modemlerde internete giremiyoruz sorunları gider dediğimde başlıkta ki sorunu veriyor nasıl çözebiliriz bu sorunı?
N
9 yıl
Koltuktan köpek kokusunu çıkarma Acil yardım lütfen.
Merhaba, bir hafta önce arkadaşımın köpeği bende kaldı. Bir gece kalktığımda koltuğa işemiş olduğunu farkettim. Hemen bulaşık deterjanıyla idrarını yaptığı bölgeyi temizledim. Bu olaydan 2 gün sonra arkadaşım köpeğini benden aldı fakat vaktim olupta hiç evde oturamamıştım. Dün köpeğin kokusunu ve idrar kokusunu aldım koltuktan yine bulaşık deterjanıyla sildim ancak hala koku var ve kokudan koltukta oturulmuyor bile. Nasıl çıkarabilirim bu kokuyu? Koltukta kalan izlerden geçtim artık ancak kokudan burnumun direği kırılacak. Kırılır diye arkadaşıma da soramıyorum. Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.
N
9 yıl
Samsung H5070 altyazı sorunu
Merhaba 32" samsung h5070 serisi led tv aldım. Tv'ye harddiski bağladığımda sorunsuz bir şekilde filmlerimi açabiliyorum fakat altyazıları gözükmüyor haliyle açılmıyorda bunun çözümü nasıldır yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
N
9 yıl
Excel Grafik çıkartmada sorun
Merhaba bir sorunum var yardımcı olabiliecek çıkarsa çok sevinirim excelin örnek olarak bir kısmını koyucam ordan örnekle nasıl yapıcağımı anlatırsanız devamını getiricem 2 saattir uğraşıyorum bir türlü yapamadım

< Resime gitmek için tıklayın >" target="_blank">< Resime gitmek için tıklayın >

Resimde de göründüğü gibi toplam sayı çıkıyor benim yapmaya çalıştığım şey işe o yaşın içinde yazan verilerin olması grafikte
N
9 yıl
Bilgisayarla birlikte gelen windowsu USB\u0027ye kopyalamak?
Merhaba Asus N53sn-sz129v sahibiyim SSD aldım ve bilgisayarla birlikte gelen windowsu usb'ye atıp ssd'ye windows kurmak istiyorum mümkün mü? optik okuyucum çalışmadığı için malesef recovry disc oluşturamıyorum hazır bulsam bile sürücü bozuk ve okumuyor malesef hiç bir şeyi bu yüzden usb'den windowsu yüklemem şart. açıkcası driver bulmakla da uğraşmak istemediğim için bilgisayarla gelen windowsu direkt ssd'ye kopylamam gerekiyor.
N
11 yıl
ps3 kurulum sorunu acil yardim lutfen!
Bugun ps3 aldim Gold'dan eve geldim kurdum kurulum ekraninda kontrol cihazini usb kablosuyla baglayin ve ps tusuna basin diyor denileni yapiyorum ama hic bir sey olmuyor nedendir? Var midir bir cozumu yoksa cihazda mi sorun var degistirmeli miyim?
N
11 yıl
Tablet tamir!
Merhaba arkadaslar. Samsung galaxy note 10.1 n8000 tabletim var malesef anakartinda bir sorun var ve cihaz acilmiyor kadikoyde ucuz bir fiyata yaptirabilecegim garantili yapan iyi bir yer var mi acaba? Yardimci olursaniz cok memnun olurum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.