U

Çavuş
03 Nisan 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
16 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
U
9 yıl
Excel cannot open the file [filename] because the file format or file extension is not valid. uyarıs
Arkadaşlar, hafıza kartıma kaydettiğim tüm excel dosyalarını açmaya kalkınca "Excel cannot open the file [filename] because the file format or file extension is not valid." uyarısı alıyorum. virüs taramasından ve checkdiskten birşey çıkmadı. bir yığın excel dosyası çöp oldu, bu durumu yaşayan oldu mu? office 2010 kullanıyorum.
U
10 yıl
kulakliktan kontrol
Arkadaşlar eski telefonumda jays headset uygulamasıyla kulakliktan şarki atlatmak, önceki sarkiyi çalma, ses acip kapama yapabiliyordum ama gmd buna müsaade etmiyor, google playdeki ilk 36 programı demedim ise yaramadı, sizin kullandiginiz uygulama var mi? Hangi kulaklıkla kullanıyorsunuz? Ben orijinal gmd kulakligi kullaniyorum
U
13 yıl
htc hd2 vodafone gingerbread 2.3.3 sorunlari
Arkadaslar skype, navigasyon,vs. Bircok uygulamadan mahrum kalmamizin sebebi vodafone mu, telefonun model
i midir?
U
13 yıl
iphone 3gs ile 3g görsel farkı nedir?
arkadaşlar, iphone 3gs almayı düşünüyorum ama sıfır fiyatı 4g ile kafa kafaya olduğu için ikinci el alacağım, telefonun üzerinde 3gs ibaresi yok, acaba 3gs olduğunu nasıl anlarım? tek korkum edepsiz bir satıcının 3g'yi 3gs diye satması
teşekkürler
U
14 yıl
ubuntu netbook edition skype mikrofon problemi
arkadaşlar une'de normal şartlarda mikrofonum sorunsuz çalışırken skype'ta çalışmıyor, tüm ayarları kontrol ettim, skype'ı silip yeniden yükledim ama karşı taraftan sesi net duyuyorum benim sesim gitmiyor.
U
14 yıl
win 7 üstüne une olmadı.. (dikkat acemi)
arkadaşlar benim gibi cahil cühela une kurmaya çalışırsa sonuç facia olur;

hafta sonu bilgisayarıma win 7 ultimate kurdum, kurarken 40 gb win için 20 gb une için geri kalanı da diğer dosyalar için böldüm.

win 7 sorunsuz çalışırken 20 gb'lik sürücüye une kurmaya başladım ve daha önce hiç görmediğim \, boot, home vs gibi sorularla karşılaştım, ve kuruldu sanıp restart attım, bir baktım win7 açılmıyor, une de açılmıyor, daha sonra usb'den tekrar une yükleme içine giriştim ki ayırdığım 20gblik kısma kurulamadığını, tek yolun 250gb (tamamı)'lik kısma kurmak olduğunu gördüm, başladık madem bitireyim dedim şu anda 250 gb tek parça diskimde une kurulu.

sorular:
1- une yüklüyken disk bölünür mü? nasıl?
2- disk bölünebiilirse win 7 une üstünden yüklenir mi?
3- format atıp win 7 yükleyip ilk yaptığım gibi une için ayrı sürücü ayırsam, oraya une kurabilir miyim? nasıl?

teşekkürler
U
14 yıl
ttnet müşteri hizmetleri\u0027nin alakasızlığı
15 eylül günü apartmanımızda bir komşumuzun internet problemini gidermek için gelen telekom görevlisi, bizim hatta kısa devre yaptırarak hem telefonumuzun hem de internetimizin kesilmesine neden oldu, biz bunu tabiki problem düzelince öğrendik, çarşamba, perşembe ve cuma akşamları (eşim ve ben çalışıyoruz, her gün nasılsa bugün çözerler diyip modemi açık bırakıp çıkıyoruz) devamlı olarak ttnet ve telekom'a arıza ve şikayette bulunduk ve sürekli 7/24 çalışan arkadaşlardan birine ulaşıp biz evdeyken göndermelerini biz evde yokken kimsenin gelmediğini ısrarla belirttik, en son 18 eylül cts sabahı alarm kurarak uyanıp tekrardan telefon yağmuruna başladık (bu arada 3 gün kullanamamamıza rağmen ev telefonu ve adsl faturamızda herhangi bir indirim söz konusu olmuyor, üstüne bir de kabarık bir cep telefonu faturası oluşuyor) neyse bir şekilde gezici ekibe ulaştılar (3. gün!!!) arkadaş geldi elindeki aletle kutuya 5 saniye içinde tık tık birşeyler yaptı ve problem çözüldü. Halbuki çarşamba akşamı ilk aramamda kaale alınsaydım bunlar olmayacaktı, arkadaş sağolsun ofislerinin direkt telefonunu verdi ve müşteri hizmetlerini değil kendilerini aramamı böylece yarım saat içinde gelip müdahele edeceklerini söyledi, sizlere tavsiyem yerek telekom çalışanlarının ofis numaralarına ulaşıp kaydetmenizdir.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.