Y

Teğmen
02 Nisan 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
7 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Y
8 yıl
Dnipro\u0027dan Boyko ve Douglas açıklaması
Dnipro teknik direktörü Boyko ve Douglas ile ilgili açıklamalar yaptı

''İki takım anlaşırsa bende sevinirim. Boyko Beşiktaş'a giderse bu beni de mutlu eder. Beşiktaş'ı takip ediyorum. Metalist Kharkiv teknik direktörüyken Beşiktaş ile karşı karşıya gelmiştim. Sosa Şu an ki Sosa da Metalist Kharkiv’in oyuncusuydu.Benim bildiğim kadarıyla Douglas için Stutgart da ilgileniyor. Ama yine de 2 takım arasında gerçekleşen bir şey. Anlaşabilirlerse sevinirim.''

http://bjk.org/dniprodan-douglas-ve-boyko-aciklamasi
Y
8 yıl
Ömer Şişmanoğlu geri döndü!
15/01/2016
Sezon başında Torku Konyaspor'a kiralanan,ligde 3'ü ilk 11 olmak üzere 11 maçta forma giyen Ömer Şişmanoğlu geri dönüyor.

http://bjk.org/omer-sismanoglu-geri-dondu

İyidir Ömer dönsün
Y
10 yıl
Vakıftan devlete geçiş önemli soru?
Arkadaşlar bahar yarıyılı için devlet üniversitesine başvurdum.Eğer karar olumlu olursa Beykent Üniversitesi 2. dönem ücretimi öder mi acaba,ücreti peşin ödemiştim?
Y
10 yıl
Yatay Geçişle İlgili Önemli Soru
Arkadaşlar ben yatay geçiş yapmak istiyorum ve 2 sorum olacak.İstediğim üniversitenin ortalama isteği 2. Ben yaz okulu sonunda o ortalamaya ulaşabilirim ancak bizim okulun yaz okulu bitiş tarihi,istediğim üninin başvuru tarihinden sonra bunun için birşey yapabilir miyim? 2. sorum da yatay geçiş için hiç müracaat olmazsa ortalama şartına bakılır mı?
Y
11 yıl
İphone 5 ekranındakı tuhaf problem
Merhaba arkadaşlar.İphone 5 'in ekranının üst bölmesinde cok ufak bi bölmeye biraz fazla ışık geliyor nasıl bir sorun anlayamadım içten kırık mı var diyeceğim ama öyle birşey de görünmüyor,teleservice garantiye vermeli miyim sizce?
Y
11 yıl
İphone 5 Ekranda tuhaf bir problem var
Merhaba arkadaşlar.İphone 5 'in ekranının üst bölmesinde cok ufak bi bölmeye biraz fazla ışık geliyor nasıl bir sorun anlayamadım içten kırık mı var diyeceğim ama öyle birşey de görünmüyor,teleservice garantiye vermeli miyim sizce?
Y
11 yıl
İphone 5 ekran sorunu bi bakın
Ekranın sağ alt tarafında koyu renk olmuş bi kısım,sanırım cam kırılmış tuhaf bişey olmuş anlamadım yani acaba garantiye versem yaparlar mı?
Y
11 yıl
Yeni İp5 kullanıcısıyım,JB ile ilgili bir soru?
Telefonu vodafone'dan aldım.Jb yaparsam komple garanti gidiyor mu? Geri döndürme şansımız var mı?
Y
11 yıl
App Store ile ilgili bir soru
Yeni iphone kullanıcısıym,app storedan para ile alınan uygulamaları restoreden sonra yüklenince yine ücret alınıyor mu?
Y
12 yıl
Htc Desire Rom yüklemesi sonra açılmıyor yardım lütfen
Htc bölümüne de açtım kimse cevap atmadı leoodroid adlı rom u yükledim şimdi telefon açılmıyor yeşil beyaz htc ekranında kalıyor :S
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.