C

Yüzbaşı
26 Mart 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
25 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
C
9 yıl
Timer hakkında C++
Arkadaşlar merhaba . C++ ile ilgili proje yapacagım inşallah.Fakat TİMER ile yapıldıgını soyledıler bana.TİMER ile ilgili bilgisi olan varsa paylaşabılırmı.Acil gerekli.... teşekkürler
C
9 yıl
Hız arttırma
Merhaba arkadaşlar.Elime bir proje gectıde bır yerde takıldım sizlere sorayım dedim.Bir araba simulasyonu yapacagım inşallah.Gosterge de ibre var ve kullanıcı ileri tuşuna basınca bu ibre artıcak .Kullanıcı ileri tuşuna basınca hız fonksiyonu çalışacak.Ben kullanıcının ileri tuşuna basılı tutmasıyla, hızı periyodık olarak arttırmam gerek.Time.h kutuphanesıylemı bunu saglarım.?(C++ düşünelim)
C
9 yıl
Java kitap
Merhabal arkadaşlar. Biliyorum cok konu acıldı boyle ama genel bir karmaşıklık gordum bu konularda.Ben kendi durumumu soyleyeyım ilk once.Bilgisayar müh 3.sınıf ogrencısıyım c,c++,sql,birazda c# biliyorum.OOP olsun algoritma olsun bu konulara hakimim.Fakat bir noktadan sonra c ve c++ yetersiz gelıyor.Artık javaya başlamam gerek.Javayı boyle guzel anlatan başlangıc duzeyı olmasına gerek yok sonucta baya projelerde yer aldım olayın ne oldugunu bılıyorum.Ben Derinlere doğru ınmek ıstıyorum tabiri caizse ve bunu java ıle yapmak ıstıyorum.İngilizce olmaması tercihimdir.Teşekkürler şimdiden java ile iş yapan arkadaşlar veya javayı bilen arkadaşlardan yardımlarını rica edıyorum
C
9 yıl
Oyuna Alışma
Arkadaşlar merhabalar.Yaklaşık 2 ay oldu heartstone başlayalı warlock hoşuma gıttı gibi fakat deste denmıdır nedır bılmıyorum.20 lwlden aşağı ınemıyorum.Tam kazancam dıyorum adamlar legendary kart atıyorlar hanı dırek destenın seviyesi sayesınde kazanıyorlar.Sonra druide gecıyım dedım onda da aynı vaka oldu.Priest ve mage hoşuma gıtmedı.Lütfen yardımcı olun artık gıcık olmaya başladım.Adamın lwlı aynı benımle 4 tane legendary kart atıyor dırek oyunu kendı lehıne cevırıyor.Bende öğrencıyım para harcamak ıstemıyorum oyuna adam gıbı deck yapıp yurumek ıstıyorum.Bilgi verecek arkadaşlara teşekkürler şimdiden
C
10 yıl
Torrent Mavi-Ekran
Merhaba arkadaşlar Torrentte bir şey indirmiye başlar başlamaz mavı ekran hatası alıyorum.
< Resime gitmek için tıklayın >
Yardım ederseniz sevınırım.Diğer konularada baktımda çözüm bulamadım
C
10 yıl
Geforce Açılma hatası
Arkadaşlar sorunum şudur ki =
< Resime gitmek için tıklayın >

3 gün önce laptopuma format attım Windows 8.1 di ben windows 7 32 bit yaptım.Format attıktan sonrada Nvidia sürücüsünü yükledim ve bu sorunlar karşılaştım.Formattan önce hiç bir sorunla karşılaşmadım fakat windows 7 ye gecınce böyle bir hata verdi.Yardım ederseniz sevinirim.


Ekran kartı: Nvidia geforce 720m

Model: Asus X550v
C
12 yıl
İphone film yükleme
Merhaba arkadaşlar yeni pihone sahibiyimSorunum şöyle, Bneım normalde harici bellekim var 1TB ama o şuan yanımda olmadıgı için ben bluray film izlemek istiyorum boyut olarak 4gb civarında.Bunu yükleyip usb ile TV de çalıştırmayı düşünüyorum.Fakat itunesdan dosyayı arşive ekleden filmi seçtiğimde hiç bir işlem yapmıyor :S Acaba yüksek boyutlu oluncamı sorun çıkarıyor? Film mkv iphone da izlemicem onun için gösterip göstermemesi önemli değil.
C
12 yıl
İkinci Öğretim
Arkadaşlar ben İ.Ö okuyacağım inş.Katkı kredisi alamıyorum fakat öğrenim kredisi diye bir şey var acaaba ondan yararlanabilirmiyim.Yurtta kalmam garanti değil şartları nelerdir.Ne kadardır ?
C
12 yıl
Trakya Üniversitesi Yokmu Be Yav :D
Evet gençler trakya üniversitesi bilgisayar mühendsiliği İ.Ö . Toplanalım lütfen
C
12 yıl
Hazırlık O kadar Önemli mi ?
Arkadaşlar malum tercihler bugün bitecek gibi gözüküyor.Hepimiz hayırlısıyla bir yerlere yerleşeceğiz.Benım kafama şu takıldı tercihlerde yanında ingilizce yazmayan yerlerdede bir sene isteğe bağlı hazırlık okunabiliyormuş (Bazı üniversiteler için).Sizce hazırlık okunmalı mı ? Yada meslekten mesleke değişirmi.Şu konuyu bi açığa kavuşturalım.Hazırlık işe yaramyan diyen var,hazırlıksız olmaz diyen var... Var oğlu var ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.