R

Çavuş
21 Mart 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
24 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
R
5 yıl
Cast problemi
Xiaomi Redmi Note 4 kullanıyorum. Galeriden bir resim seçip "cast" opsiyonuna basıyorum. "looking for projector" yazıyor ve tanımlamış olduğum Philips TV "devices" altında çıkıyor. Philips TV yazan yere basıyorum ama fotoğraf TV ekranında çıkmıyor. TV aynı WIFI'a bağlı. Android Philips uygulaması ile bu özellik sorunsuz çalışıyor.
R
6 yıl
PC restart
Merhaba.
Bir süre önce bilgisayarın powesupply'ı değişti. Fakat şimdi bilgisayar kapandıktan 5 dk sonra falan bilgisayar kendi kendine açılıyor. Sonra ön kasadaki power ve restart tuşları fonksiyonlarını kaybediyor ve bilgisayarı ne kapatabiliyorum ne de tekrar baslatabiliyorum. Arkadan güç düğmesinden kapatıyorum. Tekrar acıyorum, öndeki ışıklar yanıyor ama tepki vermiyor. Restart ve power düğmelerine basıyorum, tepki yok. Bazen tesadüfen tepki verip açılıyor Windows. Ama kapatınca yine aynı sorun. Bazen tekrar kendi kendine tekrar açılmıyor ama Windows ekranına ulaşmam bir mucizeye bağlı neredeyse. Windows yüklüyorum ama kısa bir süre sonra aynı durum oluyor.
R
6 yıl
Açılmayan PC
Merhaba,
Kasada power tuşuna bastığımda bilgisayar açılmıyor. Fanlardan vs hiçbir yerden ses gelmiyor. Sadece power düğmesinin üzerindeki yeşil ışık yanıyor.

Power ile restart bağlantılarını hem anakart hem de kasa üzerinde değiştirdim,
Bios pilini değiştirdim,
Power Supply, dan herhangi bir yanık kokusu VS gelmiyor,
Power supply'ın anakart soketinden bağlantısını kesip siyah ve yeşil kabloları ataç yardımıyla kontak yaptım.

Sorun çözülmedi maalesef.

Sizce başka yapılacak birşey var mı? Sorun anakart mı yoksa power supply mıdır?
R
6 yıl
Kablosuz klavye sorunu
Geçen gün Bimeks' ten Frisby FK-W96QU marka model kablosuz klavye mouse seti aldım. İlk bir hafta sorunsuz kullandım. Sonra klavye çalışmamaya başladı. Windows 7 mouse'u görüyor fakat klavye aygıt yöneticisi'nde bile listelenmiyor. Bimeks mağazalarını tek tek kapatıyor. Nasıl tamir ettirebileceğim konusunda bilgisi olan var mı?
R
6 yıl
Mouse tekerleği
Merhaba arkadaşlar,
Bende a4tech marka kablolu optik mouse var. Kaydırma tekerleği çalışmıyor - scrolling wheel. İçini açıp baktım. Kopuk kablo göremedim. Tekerleği çıkarıp hemen yanındaki metal kaplı kısmı biraz pense ile sıktım. İnternette öyle gösteriyordu. Fakat hala çalışmıyor. Diğer özelliklerde bir sorun yok. Standart basit bir mouse. Özel bir driver falan gerektirecegini sanmıyorum. Tekerlek kısmına tıklayıp otomatik kaydırma yapıyor. Fakat döndürerek kaydırma işlemi yapılamıyor.
R
7 yıl
Müzik dinleme amaçlı kulaklık tavsiyesi
Kulakiçi kulaklık arıyorum. Aradığım özellikler;

* Basları kuvvetli, fakat tizleri ve orta sesleri de boğmayan, yani herbirini ayrı ayrı çok temiz veren (Caz, oldies, klasik ve yabancı pop dinleyeceğim),
* Kablo karışma derdi olmayan,
* Mikrofonlu
* 125 TL'ye kadar,

JBL kulaklıklar nasıl? Aşağıda linkini verdiğim JBL kulaklık hakkında bilgisi olan var mı? Fiyatı da oldukça uygun.

http://www.hepsiburada.com/jbl-t290-kulakici-kulaklik-ct-ie-siyah-p-HBV00000569U8?magaza=Syd&wt_gl=cpc.elk.bilgisayar-diger.pla&gclid=EAIaIQobChMI8JPyg8j21QIVAgvTCh2EIgJ5EAQYBCABEgKuO_D_BwE#reviews
R
7 yıl
Android sistem sorunu
Merhaba arkadaşlar,
HTC Desire 310 marka model telefonumda "kişiler" uygulamasını açtığımda "maalesef kişiler durdu" diye mesaj alıyorum. Telefon rehberime ulaşamıyorum, arama yapamıyorum. Telefon uygulaması da durdu. Geçen gün Google+ uygulamasının güncellemelerini kaldırdım, telefonu kapattım, pili çıkarıp biraz bekledim. Açtığımda durum düzelmişti. Fakat ertesi gün yine aynı sorun baş gösterdi. Şimdi ne yapsam olmuyor. Hatta telefonu başlattığımda ekranda ilk çıkan "HTC" yazısı donup kalıyor. Sürekli reset atıyor. Sonra açılıyor fakat kişiler ve telefon uygulaması yine çalışmıyor. Fabrika ayarlarına resetliyorum fakat düzelmiyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Android versiyonu : 4.2.2
R
7 yıl
Veri Kurtarma !!!
Arkadaşlar merhaba,

HTC Desire 310 marka telefonda fabrika ayarlarına sıfırladım. Fakat kayıtlı bütün telefonlar ve kişiler silindi. Kişiler telefon hafızasında kayıtlıydı fakat yedeklediğimi sanıyordum.

Şimdi bu verileri nasıl kurtarabilirim?
R
8 yıl
Çamaşır makinesi körük lastiği
Profilo çamaşır makinesinin körük lastiği çıktı. Yerine taktım. Fakat çember şeklindeki metal yerine birürlü oturmuyor. Çember oturacağı yerden daha geniş çapa sahip. Bir de çembere bağlı küçük bir yay var. Onun bir fonksiyonu var mı, bilemiyorum.
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
R
8 yıl
Windows 10 işlemci yetersizliği
Merhaba arkadaşlar,

Şu anda Windows 7 Ultimate kurulu bilgisayarımda. Windows 10'a yükseltme geliyor güncellemelerden fakat yüklememe izin vermiyor. Nedeni ise işlemcimin aski olup PAE, NX ve SSE2 desteklememesi. İşlemci AMD Athlon XP 2600+

Bu işlemciyle işi halletmenin bir yolu var mı?

Teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.