A

Yüzbaşı
04 Eylül 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
67 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
11 yıl
Data kablosu hakkında
İyi günler arkadaşlar. Gittigidiyor'dan data kablosu alıcam ancak USB 2.0 mı değil mi yazmıyor. Bu kablolar artık standart USB 2.0 mı oluyor? Yoksa tarih öncesi USB 1.1 de olabilir mi?
A
12 yıl
CNC ile sunta ve çelik kesimi yapan yer
Merhaba arkadaşlar, İzmir'de CNC tezgahta sunta, suntalam gibi ahşap malzemeler, ayrıca çelik kesimi de yapan yer var mı bildiğiniz?

Çizimlerim hazır ancak her yere de güvenemiyorum.

Şimdiden teşekkürler.
A
13 yıl
SAMSUNG T22B300MW
http://www.sanalmarketim.com/samsung-t22b300mw-215-5ms-full-hd-hdmi-siyah-led-tv-monitor/p_44139/

HDMI girişi olan bu monitör Blu-ray oynatıcıları destekliyor mu?

Her HDMI olan monitörün blu-ray, başka deyişle HDMI 1.4, destekli olmadığını duymuştum (bilmiyorum doğru mudur)
A
13 yıl
OCZ 500W bu sisteme uyar mı?
Sistem şu:

  • Core i7 4770k -> 84W
  • HD7950 -> 200W
  • Bunlara uyan bir anakart, bellek, hdd, fanlar filan

Almayı düşündüğüm ürün şu:
OCZ OCZ-CXS500W-EU
http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5709

Ağır yükte çalışırken bu PSU yeterli olur mu? Bildiğiniz benzeri yada buna yakın sistem örnekleri paylaşırsanız sevinirim. 500W başka markalar da önerebilirsiniz. Teşekkürler.
A
13 yıl
İnternetten alınan işlemcinin iadesi
Yanlış bilmiyorsam internetten aldığımız bir işlemciyi (anakart, ekran kartı gibi donanımları da) 7 gün içinde iade edebiliyoruz. Sormak istediğim bu süreye kargoda geçen günler dahil mi?

Örneğin, ayın 1'inde siparişi verdim, kargo ise 3'ünde geldi. Bu durumda en geç ayın 8'inde mi yoksa 10'unda mı iade edebilirim? Ayrıca geri göndermesi de 2 gün sürse, bu kez ayın 6'sında mı yoksa 8'inde mi iade için kargoya vermem gerekir?
A
13 yıl
Bu RAM DDR 400 mü?
Eski bilgisayarımdaki belleğin hangi tür olduğunu tam anlayamadım. CPU-Z'de Dram frequency: 200 mhz yazıyor, bu ram ddr 400 müdür?

< Resime gitmek için tıklayın >
A
17 yıl
Uzun Dönem Askerlik
Yüksek lisans mezunlarına uzun dönem çıkma şansı daha yüksekmiş diye duydum. Bu doğru mudur?
A
18 yıl
p4 D 2.6 (805) CPU\u0027nun sıcaklık değeri. Acil...
Pentium D 805 2.66 Ghz işlemciyi yeni aldım. Şu an için sıcaklık değeri boşta 60-65, oyunda 70-75 dolayında.
Sizce bu değerlerde bir aşırılık var mıdır?
A
18 yıl
MOVED: p4 D 2.6 (805) CPU\u0027nun sıcaklık değeri. Acil...
A
18 yıl
Anakart tamiri yapan var mı?
bozuk Gigabyte anakartım var. sorun güney köprüsünde sanırım. İzmir'de anakart tamiri yapan bir DH üyesi var mı ya da önereceğiniz bir yer?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.