K

Teğmen
13 Mart 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
26 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
9 yıl
telefoncularda satılan cep telefonları ve kvk-genpa vb. garantisi hakkında
arkadaşlar bu yakınlarda note 3 alma arefesindeyim.
1. büyük internet sitelerinde 1700 civarı ve Türkiye garantili;
2. daha az popüler olan sitelerde 1500 civarı ve ithalatçı firma (Ritzy teknik servis) garantili artı site bize gönderirsiniz telefonu biz teknik servise göndeririz diye sorumluluk aldığını belirtiyor; ( incehesap ve bizdeuygun)
3. İstanbulbilişimde avrupa ya da amerika modeli denilen N9005 modeli var ve site direkt olarak biz 2 yıl garanti veriyoruz diyor fiyat 1640
4. sahibinden.com da 1500 civarı izmir iletişim ve çağlar iletişim diye bir yerler var (buraya dikkat esas sormak istediğim soru bu) bu dükkanlar kvk, genpa, başarı garantili diyorlar. bu telefonların gerçekten kvk genpa garantili olduğu doğrumudur, doğru ise neden paralel ithalat fiyatına satılıyor? alırsak sorun yaşarmıyız.

şimdi ben hangi seçeneği niçin seçmeleyim bu konuda yardımlarınızı bekliyorum; lütfen konu dışı tartışmalara girmeyin alacağım telefon kesin olarak note 3 tür başka tavsiyelerde bulunmayın teşekkür ederim.
K
10 yıl
jetta 1.4 tsi 160 ps yardım
arkadaşlar ben 122 ps olan 1.4 tsi jetta almak istiyorum ama çok temiz bir jetta denk geldi ama 160 ps.( 2009 model) bunlarda turboya ek olarak kompresör de varmış ve volkswagen 3-4 yıl önce bu motor sisteminin çok karmaşık olduğunu ve bundan vazgeçeceğini bildirmiş. ama hala 2011-2012 yıllarında 160ps üretilmiş. acaba 2009 yılında üretilenden yapısal olarak farklı mı. kısacası gerek yakıt durumu gerekse olası kronik sorunlardan ötürü 160 ps almalımıyım yoksa illaki 122 ps mi almalıyım. 160 lık bana sorun yaşatır mı.
bana 160 ps hakkında bilgi verirmisiniz.
K
10 yıl
42000 tl param var hangisini almalıyım
Konumu tamamen değiştiriyorum çünkü alacağım araca karar verdim. Jetta 1.4 tsi comfortline 122 hp. 2010-2011.
Lakin şöyle bir sıkıntı var ki ben geniş ekranlı göğüs ve yeni tip direksiyon olanı almak istiyorum ve manuel vites olacak. Bu araç bildiğim kadarıyla sadece 2010 2. yar ile 2011 1. yarı da üretilmiş. Hal böyle olunca internete çok az ilan düşüyor onların da çoğu 100 bin km yi devirmiş veya değişeni boyası olan.
Arkadaşlar kriterime uyan tanıdığınızda temiz jetta varsa lütfen haber verin bana. Şimdiden teşekkürler
K
10 yıl
tutulmayan araç anlayışı yakın zamanda yıkılacak
Evet arkadaşlar kendi görüşümü paylaşmak istedim. Artık insanlar farklı araçlara binmek istiyorlar, benim aracım nadir olsun istiyorlar. Kaldı ki tutulmuyor diye bildiğimiz bir çok araç çok hoş ve değişik tasarımlarla ve güzel donanımlarla karşımıza çıkıyor. Kaldı ki 2014 yılına geldik ve artık araçlar arasında çok belirgin farklar da kalmadı. Firmalar artık her özelliği koyuyorlar pazarda söz sahibi olmak için. Mesela mazda3 seat leon Hyundai i30 kia ceed vb birçok hoş etkileyici ve bol donanımlı araçlar var. Golf megan focus linea vb artık tahtları sallanacak gibi duruyor.
not: herhangi bir marka fanatiği değilim. Görüşleriniz benim için değerlidir.
K
11 yıl
seat leon aldım forumdaki herkese teşekkürler
değerli arkadaşlar öncelikle belirtmek isterim ki; yıllardır forumun birçok konusunu gece yarılarına kadar okuyarak bilen bilmeyen herkesin görüşlerine saygı göstererek bu güne kadar çok fazla şey öğrendim sayenizde. öncelikle canı gönülden forumdaki üyelere teşekkür etmeyi borç bilirim. yaklaşık 1 aydır araba araştırıyordum ve dün itibariyle aracımı aldım. 2008 model 48000 km lpg li siyah renk seat leon 1.6 staylance. 30000 tl verdim. satıcı kişiler aracın kredisini ödemekte güçlük çektikleri için uygun fiyata alabildim. araç satıcısına da buradan huzurunuzda çok teşekkür ederim çünkü tüm gün boyunca çok çok ilgiliydi. misafirperverliği beni ve arkadaşımı mest etti açıkçası. hakkımızda hayırlısı olur İnşallah ben uzun yıllar binmek için aldım aracı o sebepten iyi bir tercih ve yatırım yaptığıma inanıyorum. Yüce Allah sizlere daha iyilerini nasip eder İnşallah. duygularımı sizlerle paylaşmak istedim. tekrar sizlere de yıllardır bana sağladığınız bilgilerden ötürü teşekkür ederim. (sadece araba değil bilgisayar, cep telefonu, sağlık vb. her konuda.)
K
12 yıl
20-30 bin arası tavsiye ve yoruma ihtiyacım var
değerli forum kullanıcıları öncelikler vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim. önce durumumu açıklayayım.
memurum 2400 aylık gelirim var çok şükür. ARALIK ayı itibari ile borcum bitmiş olacak ve cebimde de 3000 tl param artı 3-4 bin civarı şu anda kullandığım 131 doğan 1988 model arabam olacak. kendi kurumumdan bankalara nazaran çok daha avantajlı kredi kullanarak araba almayı düşünüyorum. kullanacağım kredi alacağım araba ile doğru orantılı olacak. yani 15-20-22-25 bin tl kullanabilirm. (25 max.). yukarıda yazdığım gibi aralık da 6000-7000 param olacak.
en önemli husus aralık ayından önce araba alamam.

şimdi sorularımı sorayım; evli olduğum için c segment bir araba düşünüyorum (jetta, focus,astra,mazda3 vb.). fakat golf'ü görünce fikirlerim bi anda değişiyor. (mazda3 HB de aynen). bu arabaların 2007 ve yukarısı 30000 TL nin üzerinde.
almışken uzun yıllar bineceğim bir araba almak istiyorum bu arada ESP donanımı en çok istediğim özellik. bu kadar parayı verince donanımının da iyi olmasını istiyorum. sıfır arabalara bakıyorum aylardır, ilk bakışta fiyat uygun gibi görünse de istediğim donanımlı araba bi anda 40-45 arsına giriyor ve sıfırdan vazgeçiyorum. 1.4 tsi golf yada jetta ya aklım yatıyor lpg olmadan kullanabilirim yıllık max 10 bin km yol yapıyorum. yada 1.6 lpg takılabilen diğer markalar da olur. bazan hyundai accent era ya bakıyorum (b sınıf) bazan da yeni aveo ya bakıyorum (b sınıf) aklıma yatıyor ama işte c sınıfı bi kere aklıma yer etmiş. biraz dert yanmış gibi oldum belki ama yorum ve tavsiyelerinize ihtiyacım var. henüz vaktim var arlık ayına kadar. bi de bu aralık ayında hem sıfır hem de 2. eller birazcık ucuz olur deniyor aslı var mı. yardım ve yorum ederseniz duacınız olurum. iyi forumlar.
K
12 yıl
yardım edin hangi 5.1 almalıyım
arkadaşlar forumda bu konu ile ilgili yüzlerce mesaj okudum ama kafam karıştı. benim tv de optik ve kulaklık olarak iki ses çıkışı var. optik girişli 5.1 almaya kalkınca iş ev sinema sistemine dönüşüyor ki bende o kadar bütçe yok. dolayısıyla kulaklık çıkışından ses almam gerekecek. şimdi benim istediğim şu: ben logitech z506 logitech x540 yada logitech x 530 almak istiyorum bütçeme uygun olduğu için. bunlardan herhangi birini aldığımda tv nin kulaklık çıkışına nasıl bağlarım. bir aparat gerekiyor mu. eğer aparat lazımsa kutusundan çıkıyormu. ve en çok merak ettiğim 5 hoparlörden de sesi nasıl alırım. (5 hoparlerden ses gelsin yyeterli gerçek 5.1 ses olmasından bahsetmiyorum. 5 inden de gelsin yeterki) bağlantı ve aparatlarla ilgili foto koyarsanız sevinirim. çünkü kırsal kesimde yaşadığım için her şeyi internetten tek seferde almak istiyorum. kargo buraya gelmiyorda hepsi için ayrı ayrı yol parası vermeyelim durduk yere. cevaplarsanız çok sevinirim bu hafta birini alacağım artık.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.