P

Yüzbaşı
07 Mart 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
361398 Gün Cezalı
356669 gün 14 s. 37 dk.
Gönderiler Hakkında
P
13 yıl
Elveda Otomobil Genel Bölümü!
Yaklaşık 1 senedir uzun zamanımı geçirdiğim (harcadığım,tükettiğim) forumdan ayrılıyorum.Mesajlarımın genellikle büyük bir kısmını bu bölüm oluşturduğu için buraya açma gereği duydum. Bilerek veya bilmerek kalbini kırdığım,üzdüğüm arkadaşlarımdan,büyüklerimden varsa özür dilerim. Geride kalan tüm arkadaşlarıma hayırlı ömür ve güzel hayat diliyorum,her şey gönlünüzce olsun.
Esen kalınız.
P
13 yıl
Firefox Onay Belgesi Sorunu (SS\u0027li)
Arkadaşlar bu sorunu yaşayan veya çözebilen var mı? Her ne açılan sitede bu uyarı çıkıyor aynı şekil de sekmelerde de öyle. Saat ayarlarınından diyor gereken ayarlamaları yaptım sürekli çıkmaya, canımı sıkmaya başladı.


< Resime gitmek için tıklayın >
P
13 yıl
2011 yılının en iyi sedanı belli oldu?
Uluslararası Yılın Otomobili (ICOTY) Jürisi tarafından ‘2011’in En İyi Sedanı’ ve ‘En Güvenilir Otomobil’ olarak seçilen yeni Volvo S60; bu ödülleri, tüketicilerin hayat tarzlarına hem duygusal hem de mantıksal olarak uyumlu olduğu için layık görüldü.

Volvo S60, Uluslararası Yılın Otomobili (ICOTY) Jürisi tarafından, New York Otomobil Fuarı’nda ‘2011’in En İyi Sedanı’ olarak seçildi. Tamamen yenilenen spor sedan, tüketicilerin hayat tarzlarına en mükemmel uyumu sergilemesi dolayısıyla sınıfının en iyisi olmaya değer bulundu. Seçim, dünya çapında tanınmış 12 otomotiv gazetecisinden oluşan bir jüri tarafından gerçekleştirildi.

Ödülü alan Volvo Car Kuzey Amerika Başkanı ve CEO’su Doug Speck, “Uluslararası Yılın Sedanı ödülünü almak ve ‘En Güvenilir’ otomobil seçilmek, Volvo S60’ın tüketicilerin hayat tarzlarına hem duygusal hem de mantıksal olarak uyumlu olduğunu birinci elden gösteriyor,” dedi. Speck; “İleri teknolojili güvenlik özelliklerimiz ve usta İskandinav tasarımımızdan, sınıfının en iyi yakıt ekonomisine ve ödüllü motoruna kadar, S60 herkese hitap edebilecek bir şeyler sunuyor. Bu bizim için oyunun kurallarını değiştiren bir model,” diye sözlerini sürdürdü.

15’inci yılında sektör için saygın bir gurur vesilesi olma özelliğini koruyan ICOTY Ödülleri, diğer bütün otomotiv ödüllerinden farklı olarak otomobil ile tüketici arasındaki duygusal ilişkiyi ölçüyor.

ICOTY Ödülleri Yapımcısı Courtney Caldwell, törende yaptığı konuşmada; “ICOTY Ödülleri, eksantrik mili ve krom kaplamadan ziyade yaşam tarzıyla uyuma ve otomotiv üreticilerinin bu hedefe ulaşmada ne kadar başarılı olduğuna dayanıyor,” dedi.


Sizce de sıra dışı şık tasarımı,güvenliğiyle kolayca premium segmette rekabet edeceği güçlü motorları ve kaliteli iç mekânı ile S60 hak etmedi mi?

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
P
13 yıl
Öyle bir geçer zaman ki dizisinin çok saçma olması
İtiraf,baskı,şiddet,pişmanlık birbirlerini izleyerek olaylara farklı bir bakış açısı yüklemeye çalışır. Bu diziyi yapanlara zerre kadar saygım yok.İzleyenler genel de bayanlar,onlar değil mi Aşk-ı memnu'yu,Yaprak Dökümünü,Fatmagül'ü izleyen. Sürekli ağır bir keman sesi iki tane zırlama alsana film.
Hiç bir şey bu filmin konusu olmadığını absürt olaylarla izleyicilerin duygularıyla oynadığını ve sürekli şişirildiği gerçeğini değiştirmez.

Not:izlemiyorum. İzleyeni de sebebini sorgulamayıp, kalbini kırmaktan çekinir o ortamda bulunmam.
P
13 yıl
Mazda Skyactiv motor verisi açıklandı?
Sizlere Şubat ayında 2012 Mazda 3 ile ilgili ilk görüntüleri sunmuştuk. Mazda yeni modelini resmen tanıttı. Çok fazla değişiklik gözümüze çarpmasa da revize edilmiş ızgaraları, yuvarlak farları, yeni jant alternatifleri yeni Mazda 3′ü mevcut modelden ayırıyor. İç mekanda ise ön panelin gözden geçirildiğini görüyoruz, ayrıca koltuk döşemeleri için daha kaliteli malzeme kullanılmış.

Lansmanında kullanılan modelde yeni Mazda 3, 155 beygir gücünde, 200 Nm tork üretebilen motora sahip, ancak bu motordan daha ekonomik alternatifler satışa sunulması ile beraber kullanılacaktır.
Kaynak:traraba.

Veriler benzinli 2.0 atmosferik motor için geçerli.

Edit: düzeltme.
P
13 yıl
Makyajlı Mazda3 sedan bu mu?
Ülkemiz de makyajlı olarak satışa sunulacak Mazda3 sedan bu şekilde mi olacak?
Araç eski halinden çok daha güzel ve çekici özellikle arka farları yerini daha şeffaf farlara bırakmış.Ön tasarım da ise tamponlar biraz daha agresifleştirilmiş bu sayede gülen görüntüden çok daha uzaklaşılmış.Led halinde ki sis farları eklenip,Yeni motorlar (skyactive) da gelirse valla tadından yenmez.
http://www.youtube.com/watch?v=9wysSFYEIjc&feature=related
P
14 yıl
Windows 7 Format yaparken reset tuşu
Arkadaşlar windows 7 işletim sistemine sahip bir bilgisayarda format cd sini takıp resete basıyorum.Güvenli mod yok normal aç bu bölümün nasıl geçileceğini bilen biri var mı?Biraz uğraştım malesef yapamadım.
P
14 yıl
Çatıya uçan Fiat Panda
P
14 yıl
Bilerek Çarptı Çocuklara!
Tahsilata çıkmıştım tam işyerine dönecekken kavşak bir yolda durmuş halde bisikletin üzerinde 11-12 yaşlarında erkek çocuk 6 yaşlarında küçük kız vardı.Yoldan gelen transit bilerek fren yapmadı ve düşük hızda çocuklara vurdu.Vurması yetmezmiş gibi çıkarak küfür etmeye başladı küçük çocuğu sakinleştirip bisikletini kaldırdım.Erkek ise yaklaşık 100 m uzakğa kaçmış korku dolu gözlerle bakıyordu.Benden başka görenler ve işyerinden çıkanlar hemen adamın yanına geldi tepki gösterdiler az daha adamın sonu oluyordu.Şer... arabasına atladığı gibi hızla uzaklaştı nasıl oldu plakasını alamadım ona yanarım.Çocukların genel durumu iyi ama böyle magandaların trafikte dolaşması gerçekten çok vahim durum ağır yaptırımların olması şart bence.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.