S

Yüzbaşı
05 Mart 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
207 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
geçen yıl
🔥 Yanıyor 🔥 getir yılbaşı paketi 52,89 TL
Farklı kampanyalarla birleştirilip daha ucuza getirilebilir.


< Resime gitmek için tıklayın >
S
2 yıl
Yanıyor!!! Migros ARİEL 3 KG DETERJAN 54,9 TL(bölgesel olabilir)
Bu fırsatı Sıcak Fırsatçılar nasıl farketmemiş anlamadım. KG 18,3 kuruşa geliyor. Şu an piyasadaki KG başına en uygun fiyat. Cimri de falan daha ucuz bir kaç satıcı var gibi gözükse de muhtemelen sahte olduğunu düşünüyorum.

Hemen tüm kartların da 250 TL' üzerine 20-25 TL puan verdiğini düşünürsek resmen bedava. Tabi Ariel Toz deterjanın temizliğinden vazgeçemeyenler için.

Şu an çoğu markette stok kalmamış zaten ama yine de takip etmenizi öneririm.

https://www.migros.com.tr/ariel-dag-esintisi-renkliler-3-kg-20-yikama-p-1cbc713
https://www.migros.com.tr/ariel-dag-esintisi-renkliler-3-kg-20-yikama-p-1cbc713

< Resime gitmek için tıklayın >
S
2 yıl
Maximum Card 30.000 TL’ye 400 TL(kişiye özel olabilir)
İş Cep/ kampanyanalar menüsünden görülebilen kampanya. Oran çok iyi değil. Ama diğer market vs ile birlikte kombo yapılabilir. Sektör kısıtı yok.

Cüzdan yüklemeleri, Elektronik Ödeme Hizmetleri sitelerinden yapılan nakit, para yükleme ve benzeri nitelikli işlemler, vergi ödemeleri, sigorta ve prim ödemeleri, fatura ödemeleri, kampanya kapsamında değerlendirmeye alınmayacaktır.


< Resime gitmek için tıklayın >
S
2 yıl
SOĞUK KAHVE FIRSATLARI[ANA KONU]
Son zamanlarda iyice sarmaya başladı bu marketlerde satılan soğuk kahveler. Hem serinletici, hem lezzetli. Ama şöyle uygun kampanya bulamıyoruz fiyatları çok pahalı.

Benim piyasada gördüğüm 4 çeşit var. Fiyatlarına göre sıralamaları şu şekilde

  • Migros Soğuk Kahve: 7.5 TL'ye satılıyor. Mocca ve Latte çeşitleri var. En uygun fiyatlı ürün.
  • Obsesso Kahve: Migros kahveden lezzet olarak aşırı farklı değil ama çeşidi daha fazla. Migrosta 12.5 TL
  • Nescafe: Baya Çeşidi var, çok tattığımı söyleyemem. 15 TL'ye satılıyor.
  • Starbucks: Bu tam bir akıl tutulması 40 TL'ye satıyorlar. Alan var mı gerçekten bilmiyorum.

Bu başlık altında, varsa farklı marka önerilerinizi, fırsatları, indirimleri, kampanyaları tartışacağız.

Lütfen ben onu evde yaparımcılar gelmesin.
S
5 yıl
arçelik büyük yenileme hareketi yalanı
arçelik son günlerde büyük yenileme hareketi kampanyasının birçok mecradan reklamını yapıyor. eski beyaz eşyanızı alarak size indirim yaptığını söylüyor.

oysa olay tamamen vatandaşı ve devleti söğüşlemekten ibaret. bu hafta sonu bulaşık makinamın sorunlarından bıkınca yeni bir bulaşık makinası almak için arçelik'e gittim. beğendiğim bulaşık makinasının fiyatında anlaştıktan sonra, eski makinamı da vereceğimi, bundan dolayı indirim talep ettiğimi belirttim. mağaza bana eski makinayı versem de vermesem de fiyatın değişmeyeceğini, zaten bana indirimli fiyatın bildirildiğini belirttiler.

öyle ise dedim bu işin esprisi ne? mağazalar, arçelik'e sattıkları ürün başına bir eski makina veriyorlarmış. bunun için de hurdacılardan 15-20 liraya hurda alıp gönderiyorlarmış.

sonra mantığı anladım. zaten sattıkları ürün, değişim kampanyası yapmayan muadilleri ile aynı fiyattan satılıyor. ama bu kampanya ile müşteri çekiyorlar ve geri dönüşüm tesisi ile devletten teşvik alıyorlar.
S
7 yıl
BORA JET MAĞDURLARI BURAYA
Bora Jet'den bilet alıp mağdur olanlar var mı? THY'nin söz konusu uçuşları gerçekleştireceği söyleniyor. Ama thy'yi aradığımda biletimi göremiyorlar.

Ben 19 Mayıs'ta Adana'dan Beyrut'a uçak bileti almıştım. Dün malum Bora Jet'in iflasını duyduk. Müşteri hizmetleri THY'ye yönlendirdi. THY ise biletin henüz kendi sistemlerine girilmediğini belirtti.

Şimdi sorun şu, THY'nin Adana'dan Beyrut'a uçuşu bulunmuyor. Bizi nereden uçuracak? Eğer İstanbul- Beyrut bileti verirse aktarmayı karşılayacak mı? Her koşulda THY'nin sunacağı yeni uçuş saatleri bana uymuyorsa, bileti iptal şansım var mı?

Aynı konuda mağduriyet yaşayanların paylaşımlarını bekliyorum. Ben de konu hakkında buradan güncel bilgi paylaşacağım.
S
8 yıl
samsung 50js7200
arkadaşlar, ürün 2 gün önce kuruldu ama işlerim dolayısı ile ancak yazabiliyorum. ürünü media marktta, 2699 TL'ye görünce hiç düşünmedim aldım.

ilk mesajımda çok teknik ayrıntıya girmeyeceğim. ancak bütün markaların tvlerini haftalarca inceledim. ancak bu ürünü görünce, diğer tüm modelleri sildim.

özetle, paranız yetiyorsa alınabilecek en iyi tv,hiçbir kusuru yok, tüm testleri, incelemeleri titizlikle yaptım. herkese tavsiye ediyorum.
S
8 yıl
40-42 inç arası tv tavsiyesi
İyi günler, 40-42 inç arası tv arıyorum. 3.000 hatta biraz üzeri bir para ayırabilirim. bana önerebileceğiniz en iyi tv hangisidir teşekkürler.
S
9 yıl
buhar özellikli kurutma makinası tavsiyesi acil
arkadaşlar yarın kısmetse gidip kurutma makinası alacağım. ancak bazı modellerde buharla temizleme özelliği olduğunu duydum. bu özelliği daha önce deneyen var mı ve hangi makinalarda bu özellik var?

ben boschun aşağıdaki modelinde buldum

http://www.bosch-home.com/tr/%C3%BCr%C3%BCnler/%C3%A7ama%C5%9F%C4%B1r-ve-kurutma-makineleri/kurutma-makineleri/WTY88740TR.html?source=browse
S
10 yıl
çamaşır kurutma makinesi tavsiyesi
hafta sonu bir kurutma makinası almayı düşünüyorum. bütçe sıkıntım yok. ama verdiğim paraya değmeli

elbiselere zara vermeden kurutsun istiyorum. başka nelere dikkat etmem gerektiğini belirtirseniz memnun olurum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.