P

Er
04 Mart 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
361726 Gün Cezalı
356688 gün 12 s. 42 dk.
Gönderiler Hakkında
P
14 yıl
Bir bayanın kendinden 10 yaş büyük sevgilisi/eşi olabilir mi?
Evet soru açık.Bu devamlı kafamı kurcalamıştır.Bir kızın kendinden 10 yaş büyük biriyle sevgili olması sizce normal midir değil midir?
P
14 yıl
Gs\u0027mizin şampiyonluğuna mal olan maçlar(Eskişehir,Manisa,İBB)
Bu 3 maç yüzünden şampiyonluk gitti.İçerde Manisa ve İBB ile son dakikada berabere kal,ligin vasat takımlarından Eskişehir karşısında 2 maçta 5 puan kaybet. 2+2+5=9 puan ederdive şu an lider olurduk.
P
14 yıl
Deplasman tribününden Galatasaray-Eskişehir maçı izlenimlerim
Açtığım diğer konudan devame tmek istemedim.İzlenimlerimi yeni bir başlıkla anlatmak istedim.

Diğer konuya yazdığı gibi aslında Eskişehir taraftarına girecektik.Ama maç saatine yakın stad yanındaki polislere duruma anlattığımızda depalsman tarafına getirdiler bizi.Biletlerle deplasman tarafına girdikBuradan takımımızı desteklemek daha güzel olacaktı.Bu sürpriz gelişme epey sevindirdi bizi.

Saat 18 sularında stada girdik.Öncelikle Eskişehir taraftarından bahsedeyim.Stada girdiğimizde stad tıklım tıklımdı.Her maç mı böyle oluyor bilmiyorum ama maça 2 saat kala stadın yaklaşık %95'i doluydu.

Maça 2 saat kala tezahürata girdiler.Bizde karşılık vermeye çalıştık.Karşılıklı atışmalarla bir saat geçti.Saat 7 civarı stadın ışıkları söndü.Biz elektrikler mi gitti diye sağımızı solumuza bakınırken Eskişehirliler cep telefonlarının ışıklarını açıp samanyolu şarkısını söylemeye başladılar.Çok etkileyici bir durumdu.Tüylerim diken diken olmadı desem yalan.Bizim tribüden de bir grup cep telefonlarını çıkarıp destek verdik.

Maç başlama esnasında 2 takımın taraftarları da şovlarına başladı.Eskişehirliler Euro 2016 ile ilgili bir pankart açtı biz ise sarı-kırmızı kartonlarla kareografimizi yaptık.Gs'ninilk 11'ini emrak ediyorduk ama takım kadroları okunurken bize sıra gelince yoğun ıslıklardan birşey duyamadık sadece ısınma sırasında bazı oyuncuların 11'de olduğun anlayabildik.

2 takımda çok kontrollü başladı maça.Ortada ne pozisyon vardı ne heyecan.Güzel olan sadece taraftarların karşılıklı tezahüratıydı.Gs'nin ilk yarıdak tek pozisyonu Elano'nun kaçırdığı Jo'nun aşırtma şutuydu.Bir de Keita2nın varmış galiba ama o da çok etkili bir pozisyon değildi.İlk yarının sonlarına doğru Eskişehir taraftarı rekor denemesi yaptı galiba.Ben böyle güçlü bir yüksek sesli bir tezahürat duymadım.Hepsi resmen bir yerlerini yırtıyordu sanki.Yanımdaki arkadaşımın ne dediğini bile duyamadım.İlk yarının sonunda Eskişehir'in golü geldi zaten.Sağ açıkları elininde ayrdımıyla golü attı.

2.yarı çeviririz derken ne olduğunu anlamadan daha 46.dakikada 2.golü yedik.Bu gol moralerimiz bozmaya yetti.Bir süre tezahürat yapamadık.Eskişehir taraftarı da gollerin rehavetiyle ilk yarıdaki performansını ortaya koyamadı.

Hakem konusunda da sanki ilk yarı ve ikinci yarıyı farklı hakemler yönetti.İlk yarı Eskişehir lehine kararlar veren hakem 2.yarıda 180 derece dönş yaparak bizim lehimize kararlar vermeye başladı.Özetlerden fazla anlaşılmıyor ama bizimkilerin her düşüşüne faul,Eskşehir'in her atağına ofsayt vermeye başladılar.Jo'nun tokatında ise hepimiz eyvah dedik.Kesin atıldı dedim ama sarıyla atlatmayı başardık.Dos Santos'un oyna girmesiyle biraz hareketlendi oyun ama hala organize atakalr yoktu sahada.Caner ve Sabri atağa kalkarken çok top kaybettiler.Elano ve Keita hiç birşey yapamadılar.Dos Santos'un penaltısı ise penaltıyla alakası olmayan bir pozisyondu.Golden sonra acaba çevirir miyiz diye heyecanlandık ama takımda değişim yoktu.Ne pozisyon vardı ne çaba.Maçn bitimiyle klasik deplasman seyircileri geç çıkarmantğından dolayı bir süre bekledik stadda.Biz trenle döneceğimiz için formaları falan içimize sokup montları giydik.Duyduğumuza göre otobüsle gelen tayfamız şehirçıkışında epey taşlanmış,otobüslerinin camları falan kırılmış.Mağubiyetten dolayı dönüş yolu zor geçti.Bir deplasmanı da böylelikle üzgün birşekilde tamamlamış olduk.
P
14 yıl
Galatasaray\u0027ımız için Eskişehir\u0027e destek için gidiyoruz.
Pazartesi günkü maç çin 3 arkadaş gidiyoruz Eskişehir'e İstanbul'dan.İş yerlerinden izin aldık.Pazar gecesi trenle gideceğiz büyük ihtimalle.Deplasman tarafından bilet bulmaya çalışacağız olmadı Eskişehir tarafından bilet alıp oraya gireceğiz.Bu Eskişehir'e ilk gidişimiz olacak.

Parola 3 puan!
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.