A

Çavuş
02 Mart 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
2 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
10 yıl
Askermekanı.com Olumsuz Tecrübe
Yaşadığım bir tecrübeyi paylaşmak istedim.
Askermekani.com adlı siteden yaklaşık 10 gün önce 100TLlik alışveriş yaptım.

Siparis No: 219978632890

Ürün: Pilot Montu

Ürün Sorunu: Görselden farkli Kumaş, Renk Tonu, Tasarim, Beden.

Sikayet: Firma ile iletişime geçtim telefondaki sahsiyete urunun orjinaline daha onceden sahip oldugumu, yolladiklarinin buna uzaktan yakindan benzemedigini, sitelerinde yer alan görselle yollanan ürünün çok farkli oldugunu ve bu sebepten oturu urunu iade etmek istedigimi belirttim. Telefondaki satici küstah bir tavırla urunun görselden farkli cikabilecegini ama sozlesmede yer alan cayma hakkimi kullanamayacagimi eger cok istersem hukuki surec baslatabilecegimi soyledi. WebSitenin profesyonel gorunmesine aldanmayin 3-5 kuruş peşinde, dolandırıcı zihniyeti var. Benim satış sözleşmeme göre yasal hakkımı inkar ediyor. İnternette yaptığım biraz araştırma neticesinde satıcı ile benzer problem yaşayan başkalarıda olduğunu öğrendim. Temkinli Yaklaşın.
A
10 yıl
Askermekani.com Dolandırıcılık
Yaşadığım bir tecrübeyi paylaşmak istedim.
Askermekani.com adlı siteden yaklaşık 10 gün önce 100TLlik alışveriş yaptım.

Siparis No: 219978632890

Ürün: Pilot Montu

Ürün Sorunu: Görselden farkli Kumaş, Renk Tonu, Tasarim, Beden.

Sikayet: Firma ile iletişime geçtim telefondaki sahsiyete urunun orjinaline daha onceden sahip oldugumu, yolladiklarinin buna uzaktan yakindan benzemedigini, sitelerinde yer alan görselle yollanan ürünün çok farkli oldugunu ve bu sebepten oturu urunu iade etmek istedigimi belirttim. Telefondaki satici küstah bir tavırla urunun farkli cikabilecegini ama sozlesmede yer alan cayma hakkimi kullanamayacagimi eger cok istersem hukuki surec baslatabilecegimi soyledi. WebSitenin profesyonel gorunmesine aldanmayin 3-5 kuruş peşinde, dolandırıcı zihniyeti var. Benim satış sözleşmeme göre yasal hakkımı inkar ediyor. İnternette yaptığım biraz araştırma neticesinde satıcı ile benzer problem yaşayan başkalarıda olduğunu öğrendim. Temkinli Yaklaşın.
A
11 yıl
5.1 Harici Ses Kartı.
Asus G51j Laptobuma 5.1 sistem almayı düşünüyorum. Bunun için harici ses kartı ihityacım var ne önerirsiniz. Stereo ses dağıtıcı düşünmüyorum. 5.1 analog çıkış destekleyecek bir kart bakıyorum?
A
11 yıl
Necvox dva 9950HD
Merhaba arkadaşlar bu cihaz hakkında bilgisi olanlar paylaşabilir mi?
A
12 yıl
Jailbreak Destek Lazım.
Beyler bende ipad 2 versiyon 4.3.3 var suan jailbreakli =) baya geri kalmış durumda. Suanda bunu 5.0.1 e yukseltip jailbreak yapma imkanım varmı fikir alabilirmiyim? downgrade yaparken shsh gerekiyor ama upgrade yapmak istiyorum 5.0.1 e mumkunmudur?
A
13 yıl
Desire Hd iç Hoparlor Sorunu
Merhaba arkadaşlar ben bikaçgun once desire hd aldım. Telefondan genel olarak çok memnunum ancak tek sorunu ki baya can sıkıcı bir sorun telefonla arama yaparken rahatsız edici seviyede cızırtılar geliyor. Boyle bir sorun yaşayan varmı bu telefonla? veya ne yapmamı tavsiye edersiniz?
A
14 yıl
Satılık Turkcellden 2 yıl garantili BlackBerry 9700
Merhaba arkadaslar turkcellden 3 ay once aldıgım blackberry 9700 umu satmayı dusunuyorum. Telefon sıfır gibidir hiç bir arızası veya cizigi yoktur telefonu aldıgımdan beri ekran koruyucu ve rubber kılıf ile kullandım. kılıf(http://www.teknosepet.com/pinfo.asp?pid=220456). Telefonun yanında tum aksesuarları ve ustundekı kılıfın yanısıra 1 adette yedek kullanılmamıs kılıf verecegim. Düşündüğüm fiyat 1.150tldir. istanbul içi ve cevresi.
A
14 yıl
ASUS G51J 3D
Merhaba ASUS G51J 3D modelini nereden temin edebilecegime dair bilgisi olan var mi?
A
14 yıl
G60J mi G51j mi??
Arkadaslar bu iki model arasinda kararsiz kaldim. Bu modellerle ilgili yardimci olabilecek birileri varmi?
A
14 yıl
Laptop Tavsiyesi
Merhaba asus G60j ye alternatif olabilecek bir laptop ne var aklına birsey gelen varsa beni bilgilendirebilir mi?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.