G

Yüzbaşı
28 Şubat 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
28 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
G
10 yıl
Ghosts MP oyuncu sayısı ve dedicated server
Arkadaşlar merhaba oyundaki oyuncu sayısı neden bu kadar az acaba. en fazla gördüğüm sayı 20.000 ki bu yeni çıkmış bir CoD oyunu için çok az bir sayı. genellikle zaten 10.000 kişi felan oluyor. neden böyle. ve de dedicated server olacak diye açıklama yapılmıştı onun hakkında bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim. herkese iyi oyunlar.
G
13 yıl
Controller sorunu
arkadaşlar öncelikle herkese iyi akşamlar. elimde boardu sağlam controller var onu yeni bir kasaya monte etmek istiyorum eski kasa sorunlu olduğu için, monte ederken yaşadığım sorunu anlatabileceğim kadar anlatıp yardımlarınızı isteyeceğim arkadaşlar şimdiden teşekkürler. tuşları vs. herşeyi hallettikten sonra boardu ön tarafa yerleştirip tam oturttuğum zaman rb tuşu basmıyor arkadaşlar ama boardu çok az bişey kaldırdığım zaman tuş basıyor. bu nedenden dolayı arka bölümüde takıp vidalayamıyorum. ne yapabilirim arkadaşlar şimdiden teşekkür ediyorum anlatım biraz sorunlu oldu ama elimden geldiğince anlatmaya çalıştım umarım anlaşılır sorun
G
13 yıl
MW2 de hile çokmu arkadaşlar?
arkadaşlar öncelikle herkese iyi günler ps3 üme tekrardan MW2 almayı düşünüyorum ilk çıktığı zamanlar az oynamadım herneyse hile çok diyorlar ps3tede çokmu hile acaba? doğruysa eğer bu hileler oyunu oynatmayacak cinstenmi bilgisi olanlar bilgi verebilirse çok sevinirim
G
13 yıl
Nokia C5-03 hard format bu şekildemi yapılıyor
arkadaşlar öncelikle herkese iyi akşamlar iyi forumlar nokia c5-03 üme hard format atmak istiyorum ve bir yerde yeşil tuş sonra kırmızı tuş sonra ekran kilit tuşu sonrada ses açma tuşu ile formatın atıldığını okudum. doğrumu arkadaşlar? doğru değilse nasıl yapılıyor bilen varsa ve yardımcı olursa çok çok sevinirim şimdiden teşekkürler
G
13 yıl
arkadaşlar sorun C5-03 ümde sorun yazılımsalmı donanımsalmı yardım lütfen :)
arkadaşlar öncelikle herkese iyi günler dilerim :) 24 şubatta C5-03 aldım ve telefondan çok memnunum açıkcası. ancak aldıktan 4 gün sonra telefonda sorun oldu. ekranın en üstüne tıklıyorum en aşağısı işliyor yada menüde bi yere tıklıyorum direk yukarı sürüklenmiş gibi oluyor menü telefonun kilidi açıkkten ekrandaki kilidi aç yazısına tıklayamıyorum felan. sorun o gün geçti bende üstünde pek durmadım. aynı sorun bir kaç gün önce tekrar olmaya başladı ancak bi düzeliyor bi bozuluyor çıldırmak üzereyim. düzeldiği zaman sürekli kalibrasyon yapıyorum. aslında telefon sağlamken telefondanda gayet memnunum yani bana yetiyor. neyse sonuca gelecek olursak sorun sanırsam yazılımsal arkadaşlar siz ne diyorsunuz :) ne yapmamı tavsiye edersiniz şimdiden çok teşekkürler :)
G
13 yıl
4 günlük C5-03 ümde dokunmatik ekran sorunu
arkadaşlar öncelikle herkese iyiakşamlar. 4 gün önce almış olduğum C5-03 ümde dokunmatik ekranda sorun yaşıyorum. en sağ en üst köşeye tıklıyorum en sol aşağıdaki seçenekler açılıyor yada bi yere dokunuyorum direk simgeler kaydırılmış gibi aşağı iniyor yada buna benzer şeyler oluyor. arada sırada düzeliyor ve düzeldiği an kalibrasyon yaptım en az 10 defa kalibrasyon yaptım yinede işe yaramadı. telefonu alalı 4 gün oldu ve bu süre zarfında çok çok özenerek kullandım. sizce ne yapmalıyım arkadaşlar ve bu sorun neden kaynaklanır. şimdiden teşekkür ediyorum :)
G
14 yıl
Dualshock 3ümde X tuşuna bastığımda tuş içeride kalıyor???
Arkadaşlar çok yeni , çok temiz kullanılmış ve çok fazla kullanılmamış Dualshock 3 üme neden olduğunu anlamadığım ve böyle bi sorunla ilk defa karşılaştığım için ( ps3 cafe lerde bile karşılaşmadım ) konuyu açtım. tuşuna bastığım zaman tuş içeride kalıyor bir daha bastığımda biraz ses çıkararak ( normal sesten fazla bir ses çıkararak ) dışarı çıkıyor. bazen ise çok seri bastığımda dahi hiç içeride kalma yada ses sorunu olmuyor? neden böyle bişey olur acaba??? ne yapmam gerekir??? şimdiden teşekkürler :)
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.