K

Teğmen
31 Ağustos 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
53 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
6 yıl
Anne‘ye telefon
Merhaba arkadaslar malesef bu konulardan uzak kaldigim ve yurtdisinda yasadigim icin telefon tavsiyesi konusunda yardiminiza ihtiyacim var. Ekrani büyük bir telefon ariyorum annem kullanacak (kullanim sekli az cok anlasilmistir:)

Yerli uretimler nekadar yerlidir o tarz bir telefonda olabilir 2. cok onemli olmayan sart guzel gorunmesi. Simdiden cok tesekkurler..
K
6 yıl
Taksim - Sabiha gökcen
Merhaba arkadaslar istanbulu hic bilmiyorum yurtdisindan gelip atatürk havalimaninda inecegim ve ayni gün aksam 23:50 civari sabiha gökcen havalimanina gitmem gerekiyor bunun icin nekadar önce yola cikmam ve hangi yöntemi kullanmam gerek?
K
7 yıl
Internet paketi
Merhaba arkadaslar yurtdisinda yasiyorum turkiyeye senede enaz 2 defa geliyorum oradan bir hat almak istiyorum sadece internet olsun ve mumkun oldugunca buyuk bir paket istiyorum 10GB cok iyi olurdu 5-6 GB da yeterli en uygun tarife hangisi olur benim icin? tesekkurler.
K
9 yıl
Peugeot 206 uzun yol
Merhaba arkadaslar 2002 model 206 100.000Km bir aracla ülkeler arasi 3000KM yol yapilirmi Yorucu olacagini rahatsiz bir yolculuk olacaginin farkindayim ama siz böyle bir yolculugu göze alirmiydiniz en bastada belirttigim gibi farkli ülkelerden gececegiz bunuda göz önünde bulundurun lütfen.
K
10 yıl
yurtdisi notebook
Merhaba arkadaşlar yurtdisinda (almanya) egitimimi surdurmekteyim buradan bir bilgisayar almayi dusunuyorum media markt'ta sony 21C6EW modelini gordum temel ozellilerini yaziyorum.
Pentium 2117u
Nvidia Gt740
4gb ram
500gb
15.5" bir bilgisayar
Islemcisi bana dusuk geldi fakat bunun turkiyedeki model ismini bulamadim ki daha saglikli bir karsilastirma yapabileyim modeller iki ulke arasinda farkli isimlendiriliyor sanirim. Bana buradan alabilecegim fiyat/performansi iyi 500euro civari bir model onerebilenlerden cok minnettar olacagim sayet uzun zamandir bilgisayar donanimindan uzak kaldim yalnis bir tercih yapmaktan korkuyorum.
K
10 yıl
samsung galaxy s3 mini wifi sorunu
Arkadaslar telefonu kisa bir sure once resetledim suan sim kartimi gormuyor ve wifi calismiyor hicbir sekilde internete baglanamiyorum guncel surum 4.2.2 ne yapmam gerekir? (Hard reset attim)
K
11 yıl
gt 86
Merhaba toyota severler almanya´da ikamet etmekteyim gt86 modeli 2. el 23bin eur. civarinda ve suan aklima yatan iki aractan birisi digeri ise audi tt. GT86 fiyati ve ozelliklerini karsilamasina ragmen burada pek tutulmuyor buda beni daha cok cezbediyor aslinda gt86 hakkinda dusuncelerinizi rica ediyorum kullanan arkadaslar varsa onlardan ozellikle bilgi talep ediyorum. Simdiden tesekkurler..
K
13 yıl
S5620 Monte vs samsung S5233W
Merhaba arkadaşlar yarın telefonu alacağım için bu gece yardım edecek arkadaşlar'a ihtiyacım var durum şu ikisi arasonda monte daha iyi bunu bilyorum ama 5233 sıfır 325 lira monte spot 330 lira hangisini seçmeliyim?? yardımlarınız için teşekkür ederim..
K
14 yıl
vodafone iphone4
Merhaba arkadaşlar şuanda kullandığım herhangi bir hattım yok vodafone'dan 65 liraya iphone alan arkadaşların olduğunu duydum okudum nasıl oluyor bu paketlerine baktıgım zman 99 liradan başlıyor ben yeni hat ile iphone 4 alabilirmiyim kredi kartımla?
K
14 yıl
22.000 25.000 bütçe
Merhaba arkadaşlar 2.el 22-25 bin civarında araç bakıyorum.. İstediğim bazı özellikleri yazacağım bilgili arkadaşların önerilerine ihtiyacım var.

- Modeli yüksek olmalı yani BMW falan bakmıyorum
- teknolojik açıdan memnun etmeli
- Dizel makbul'e geçer
- Motorun çok güçlü olması şart değil ama araç az yakmalı
- Dış görünüşü sırıtmamalı

Focus öneriyorlar ben cıvıc seviyorum siz değerli arkadaşlar konuyu saptırmadan yardımcı olursa çok memnun olurum ha bu arada 21 Yaşındayım yararı olur belki :)
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.