D

Yüzbaşı
19 Şubat 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
90 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
11 yıl
saat marka - model tavsiyesi
Arkadaşlar saat almayı düşünüyorum tavsiyeye ihtiyaç var. Aslında model bazında da sormak isterdim ama her saati beğenemiyorum. Kolumda görmediğimden olabilir tabi şuan net üzerinden fikir edinip daha sonra denemeye başlayacağım.

Tarz olarak hem spor hem de gömlek ceket ile takılabilecek bi saat arıyorum.
İçinde bir sürü kronometre olmasına kalabalık desenler olmasına gerek yok şık ve kaliteli olsun önemli olan o.
Böyle olunca da bi çok markanın modelleri spor ve abiye gibi ayrılmış sanki keskin bir bıcakla. Ara modele pek rastlamadım.
O yüzden marka tavsiyesi alıp modellerine bakıcam.Ya da tarif ettiklerimden yola çıkarak model de belirtebilirsiniz.

Bütçe olarak max 300 400 arası olabilir ama 300 den yukarı çıkmam için saatin beni baya bi cezbetmesi ve bi okadar kaliteli olması lazım.

Seikolara iyi diyorlar.netten bir tane model beğendim o kadar model arasında o da tam anlamıyla etkilemedi. Kolumda görme şansım olursa daha net karar verebilirim tabi.
seiko ile ilgili merak ettiğim şu. Benim fiyat aralığımdaki tüm modelleri kalitelimidir ya da benim paylaştığım model kalitelimidir.
http://www.konyalisaat.com.tr/urun/seiko-sndb07p/


Nacarda daha çok kendime uygun saatler buldum ama onlara da artık kaliteli saat üretmiyor diyolar.Sonuçta 300 400 liralık bi saat alıcam benim için yüksek bi fiyat ama bazı markaların model fiyat ortalamasının çok altında

Mesela çok kaliteli olduğu söylenen citizen tissot seiko gibi markalarının 300 liralık saati ile nacarın 300 liralık saati arasında çok fazla kalite farkı var mıdır? ve benim beğendiğim saatler 300 400 lirayı hak ediyor mu?

beğendiğim nacar saatlerden bikaçını da paylaşayım
http://www.konyalisaat.com.tr/urun/nacar-17-2930014-asl2/
http://www.konyalisaat.com.tr/urun/nacar-15-2905024-aul3/
http://www.konyalisaat.com.tr/urun/nacar-18-29148102-abm/

http://tissot.hizlisaat.com/t063-610-16-037-00

Bir de orientleri övmüşler çok forumda. Netten biraz baktım ama yine fazla spor geldi gözüme belki dükkanlarda daha güzelini bulurum ama yine onunla ilgili şu sorum olucak her modeli kalitelimidir. Şimdi ben orda rastgele bir model beğenip yanılmak istemiyorum.


Bir diğer sıkıntım iste dikkat etmem gerekenler kısmı.nelere dikkat etmeliyim bütçemle iyi bir saat almak için.

Direk nokta atışı model tavsiye etmek isteyen arkadaşlar olursa da kafamdakileri tarif edeyim

Çok aşırı klasik veya spor olmamalı
Kollar biraz kalın olduğundan sanırım çok küçük saatler güzel durmaz ama duvar saati gibi ekranları da sevmiyorum. Gerçi yukarıda paylaştıklarımın boyutlarını kolumda kestiremiyorum ama orta halli bişey olsun.
Yuvarlak kasadan dik çıkan kayış bağlantılarını sevmiyorum kasa hatları yumuşak olmalı.
Kayış ile saat arasında çok boşluk olmamalı mümkünse ara tamamen kapalı olmalı.
Akrep yelkovan göstergeleri genelde kalınlaşarak gider sonra aniden sivrilir ben daha çok incelerek gidenlerden hoşlanıyorum sanırım. Mesela paylaştığım 3. nacar linkindeki gibi.
Deri kayış olması çok büyük problem değil eskirse değiştiririm ama metal hatta metal ama değiştirip deri takılabilen bişey olursa süper olabilir.
Bir de çerçevesi hatta kasası da biraz ince bi model daha şık durabilir diye düşünüyorum.
Aklıma gelenler Bunlar.

Bi el atın nolur çok kafam karıştı
şimdiden teşekkürler.
D
12 yıl
feda tişörtü beden
internetten feda tişörtü alıcam ama ne zaman netten alsam bedenler olmuyo....boy 185 kilo 100
alan eden varsa yardımcı olursa sevinirim geri gönder et işleriyle uğraşmak istemiyorum....
D
14 yıl
AVEA FUTURALI HATTA TARİFE DEĞİŞİKLİĞİ İÇİN EN UYGUN ZAMAN?
avea 19 luk faturalı hattımı heryöne kamu tarifesine geçirmek istiyorum ayrıca 11bin smste yapmıştım. Bu geçiş işlemini nezaman yaparsam faturama olumlu yansır.Ay ortasında yaptığımda faturalandırma ne şekilde olur kullandığım kadar mı öderim yoksa çifte faturamı gelir.Fatura hesap kesim tarihinden önce mi hemen sonra mı yapman daha iyi. Fatura hesap kesim günü nezamandır. Bu konuda aydınlatırsanız sevinirim..şimdiden teşekkürler
D
14 yıl
msn görüntülü konuşmada mikrofon problemi( ses kartı yüklü değil ya da tanıtılmamış
görüntülü konuşma açtığımda ses kartı yüklü değil yada tanıtılmamış diyor karşı tarafa sesim gitmiyor.sanırım win7 kurduktan sonra böyle oldu laptopa.bilgisi olan yardım etsin lütfen.nasıl tanıtçaz ses kartını
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.