O

Yüzbaşı
18 Şubat 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
135 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
O
2 yıl
\"SteelSeries\" 14 Günde Boya Kalkması - Servise Ulaşamama (Çözüldü)
12/10/2021 tarihinde SteelSeries Apex 3 Klavye - Rival 3 Mouse aldım. Klavye'nin bilek desteği 14 günde sol taraftan boya-kaplama kalkma yaptı. 14 günde bu hale geliyorsa 1 yıl olmadan çöpü boylayacak demek ki. Bütün sosyal medya hesaplarına mesaj attım. Geri dönüş de yapılmıyor. Benim bu sorunumu kim giderecek? Bu markayı tercih ettiğime bin pişman oldum.Bu firmanın yetkili servisi kim nereyi arayacağız acaba ?

EDİT: Steelseries Türkiye hiç bir sosyal medya hesabından geri dönüş yapmıyor. Servisleri olan despec bilgisayar da da sinirli bir kadın var her aradığımda fırça atıyor. Ama bugün klavye'nin sıfırını göndermişler.


< Resime gitmek için tıklayın >
O
3 yıl
segment bilgisayar\u0027ın arkasında olduğu markaları asla almam!!!
Daha önce de kulaklığımın(sn-rw6) yastıkları eskidiği için kendilerinden temin etmiştim. Geçenlerde sorduğumda yastıkların mevcut olmadığını söylediler. Gold renk olmadığını bildiğimden siyah rengini sormak için dün ve bugün kendilerine birkaç defa yazdım. Çevrim içi görünmelerine rağmen WhatsApp destek hattından mesajıma cevap vermiyorlar. Şu an hala piyasada satışı devam eden bir kulaklığın yedek parçası nasıl olmaz anlam veremiyorum.Bu firmanın arkasında olduğu ürünleri asla almam.Telefonla ulaşınca yok arkadaşlar yemekte yok whatsappdan yazmanız lazım diye baştan savıyorlar.
O
4 yıl
-
-
O
5 yıl
Acer Sahibi Herkes Okusun
Monitörümün açma kapama düğmesinin oraya sıvı teması nedeniyle servise gönderdim. 585 liraya aldığım monitöre tam 1883 lira tamir ücreti istediler. Geri gönderilmesini istedim. 4 günde gönderdiler bugün teslim aldım. Düğmelerin yerine takılmadığını görüp kendilerini aradığımda herhangi bir işlem yapmadıklarını beyan ettiler (ses kaydım mevcut) Monitörü düğmeleri takmak üzere kendim açıp sıvıyı bir bez ile temizledim. Şu an monitörüm sorunsuz çalışıyor.
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
O
5 yıl
Ttnetin Fantezileri
300 GB adil kotalı 16mb internet kullanmaktayım. Dün altyapımın desteklediğini söylediklerinden 35 mb/3mb pakete geçiş başvurusu yaptım. Sabah kalktığımda geçiş gerçekleştirilememiştir mesajını gördüm. Sebep olarak ekiplerin bakır/fiber kablo sorunu belirttiğini öğrendim. Ne hikmetse şu an internetimde yok. Ocak 18 taahhütüm bitiyor iptal ettireyim dedim 330 lira cayma çıkarıyorlar (Son ay olmasına rağmen). Aynı tarifeden devam edeyim desem 190 lira aylık ücreti diyorlar. Düşük fiyatlı bir tarifeye geçeyim diyorum, orada da 89 lira ceza çıkarıyorlar. Burada müşteri memnuniyeti nerede?

< Resime gitmek için tıklayın >
O
11 yıl
Ağ Uyuşmazlığı Kod 768[Çözdüm]
Türk arkadaşların lobisine bağlanmaya çalıştığımda veya onlar bana bağlanmaya çalıştıklarında ağ uyuşmazlığı 768 hatası alıyorum.Çözümü nedir?
Nat Type 2
Modem TP-Link 8961ND
O
11 yıl
Complete Pack aldım,başka ne gerekli?
Başlıkta belirttiğim gibi az önce Complete Pack aldım.16 adet araç,boya ve pistler geldi.Başka hangi paketleri almalıyım.
Hsbc sanal kart ile aldım.Pc'den alıp.Ps'den oyun içerisinde yüklenebilir parçalardan indirme işlemini yaptım.
O
11 yıl
Ps3 Super Slim İzlenimim
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
Az önce Bimeks'den PS3 Super Slim 500 gb aldım ( 719 TL )
İlk hoşuma giden yanı boyutları oldu fakat CD'yi döndürürken çıkardığı vıyk vıyk sesi hoşuma gitmedi.Takıntılı arkadaşların almasını tavsiye etmem.Denedikçe izlenimlerimi aktarırım
O
11 yıl
Tekken Tag2 Online Giriş Kodu ?
Elimde bulunan 160 gb ps3'ü satarak 320 gb sıfır ps3 sipariş verdim,Tekken Tag2 kutusundan çıkan online kodunu sattığım cihazda kullandım,yeni alacağım ps3'de bu kodu kullanabilir miyim yoksa yeni bir Tekken mi almalıyım?
Bilgisi olanlar yardımcı olurlarsa sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
O
11 yıl
35 km sinyal yardım!!!
Evimden çalıştığımız yere sinyal aktarmam gerekli.2 adet 5210G ve iletici olana Tp-Link TL-ANT2424B 24dBi kullansam amacıma ulaşabilirmiyim?Başka önerisi olan var mı?

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.