M

Çavuş
30 Ağustos 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
28 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
15 yıl
Bilgisayarım açılmıyor. Sanırım bi parçası yandı
İyi günler arkadaşlar, dün gece bilgisayarımı açık bırakıp 2 saatliğine dışarı çıktım, döndüğümde bilgisayar kapanmıştı ve odada bi kablo yanığı kokusu vardı. Hemen fişlerden çektim, 5 dakika bekledikten sonra tekrar açmaya çalıştım windows yükleniyor yazısına kadar geldi ve tekrar kapandı. daha sonraki denemelerimde bilgisayar sadece 1 2 saniyeliğine çalışıp tekrar kapanmaya başladı. kasanın güç kablosunu çıkarmadan tekrar denemeye kalkınca bilgisayar hiç çalışmıyor ama gücü kesip tekrar bağladıktan sonra deneyince gene 1 2 saniyelik bir çalışma oluyor. Sizce sorun ne olabilir?
M
16 yıl
Flip Araştırma Gemisi
İlgimi çekti paylaşmak istedim

Flip araştırma gemisi denizde yatay pozisyondan dikey pozisyona geçebilme yeteneğine sahip dünyadaki tek gemi olma özelliğini kendisinde barındırıyor. Flip dalga yüksekliğini, akustik sinyalleri, deniz suyunun sıcaklığını ve yoğunluğunu hesaplamak ve metereolojik bilgi toplamak maksadıyla tasarlanmış. Bu gemi 108 metre uzunluğunda ve 700 ton ağırlığında.

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

Kaynak 1 Türkçe

Kaynak 2 İngilizce
M
16 yıl
Ekran Kartı anakart uyumu
selamlar. eski ekran kartımı yetersiz bulduğum için yenisiyle değiştirmek istiyorum.

Anakartım Asus P4S800D-X Agp 8x destekliyor Buradan detayına bakabilirsiniz
Alacağım ekran kartıysa "SPARKLE NVIDIA GEFORCE 7600GS 512MB 128BIT DDR2 DVI+TV-OUT" Buradan detayına bakabilirsiniz

satın almadan önce sizlere danışmak istedim acaba bir uyumsuzluk problemi yaşarmıyım? diye.

Ayrıca 170 ytl yi geçmeyecek ekran kartı tavsiyelerinize açığım.

şimdiden teşekkürler
M
16 yıl
Asus P4S800D-X anakart ve vista ses sürücüsü sorunu
merhabalar. xp den vistaya geçiş yaptım ama ses sürücüsünde bazı sorunlar ortaya çıktı vista için soundmax ses sürücüsünü bulamadım. onun yerine vista kendiliğinden realtek ac'97 diye bi sürücü yükledi. fakat bu seferde 5.1 ses sisteminde sadece orta hoparlörden ses almaya başladım diğerlerinden hiçbişekilde ses çıkmıyor. acaba anakartıma uygun bi ses sürücüsü varmı(asus P4S800D-X) . asusun kendi sitesine baktım fakat bulamadım

ekleme: ayrıca bi sorunum daha var vistayı yükledikten sonra bilgisayarda kilitlenmeler olmaya başladı buda sanırım ekran kartından kaynaklanıyor ( ati radeon 9800 pro 128 ram). vistanın tüm tema özelliklerini en düşük ayara getirdim (en iyi performans için ayarladım) fakat hala grafik kartını zorlayacak bi durumda kilitlenmeler oluyor. bunun nedeni nedir ve çözümü varmıdır?
M
17 yıl
Kota aşımı
< Resime gitmek için tıklayın >



Yarından itibaren sınırsıza geçiyorum. Nedir bu çektiğimiz böyle ya..
M
17 yıl
Bitki Yetiştirmek (venüs bitkisi)
öncelikle bitki ile bilgiye burdan ulaşabilirsiniz:http://www.focusdergisi.com.tr/doga/00051/

Şimdi gelelim soruya. Arkadaşlar ben bu venüs bitkisinden yetiştirmeye başlayacağım ve bunun için kaynak arıyorum. acaba bildiğiniz bitki yetiştirme (özellikle venüs bitkisi) siteleri var mı?
M
17 yıl
Magik Show
Eğer 6 dakika zamanınız varsa bence izleyin benim çok hoşuma gitti.. gülme garanti

edit : link koymayı unutmuşum

http://www.youtube.com/watch?v=B1Z1eMqOIIw&NR
M
17 yıl
muhabbet kuşlarından anlayanlar bi baksın lütfen
kuşum 1-2 haftadır çok yemeye başladı yemlerini yedikten sonra geri kusuyor az yem vererek önüne geçmeye çalıştık ama bu seferde huysuzlanmaya başladı.. acaba sorunu nedir bu hayvanın
M
17 yıl
copy paste sorunu
kopyala yapıştır olayında bi gariplik var neyi kopyalarsam kpyalayım yapıştır dediğimde "Hello!" bu çıkıyo sadece virüsmü var yoksa
M
17 yıl
program aranıyor
arkadaşlar bana bi program lazım

-mp3 lerin id taglerini düzenlicek gerekirse internetten araştıracak
-en önemliside mp3leri sanatçı adına göre veya albüme göre klasörleyecek

aslında bi program var (magic mp3 tagger) ama ücretli olduğu için tam verim alamıyorum.. buna benzer bildiğiniz bi program varmı??
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.