A

Er
15 Şubat 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
3 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
13 yıl
Özledim USB Girişlerimi Özledim
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle kendi kendime problemi yeterince yorduğuma emin olabilirsiniz.Yani bir problemim var.
Bilgisayarın flash bellek girişi zorlanırken içine göçmüş, sabitleyim dedim yalama olmuş.
Arkadaki usb girişine arkadaşlar yorulmasın diye bir usb uzatma kablosu takayım dedim( iki ucu da usb) tanımadı. ben de anakartın çipset mipset ne kadar sürücüsü varsa bir daha indirdim kurdum.

Ve birden tüm USB girişli cihazlar çalışmamaya başladı( fare, klavye, flash bellek) ama usb girişli harici harddiski tanıyor.

Anakart: Biostar PT890 775 , anakart chipseti: VIA P4M900. Dizi dizi birsürü sürücü yükledim bana mısın demedi. Sanki Win98 öncesi bir işletim sistemi mübarek, tak çalıştır herşeyde yeni donanım bulundu sihirbazı çıkıyor karşıma. Öyle ki foruma usb girişli olmayan bir fe klavyeyle yazıyorum o derece kötü haldeyim lütfen yardım ediniz.

-BIOS'ta usb config. High Speed yaptım, Başlat>Çalıştır>regedit>local machine>system>current control set> services>usbstor start değeri de 3 yaptım-
A
14 yıl
ASP.NET Sayfalarının Çalıştıramıyorum :(
32 bit Vista kurulu Pc'mizde ;
Windows özelliklerini aç/ kapat bölümünden
Internet Information Services'i aktif hale getirdim.
Microsoft .Net Framework 3,0 'ı aktif hale getirdim. (Clickledim)

C://inetpub/wwwroot klasörü kendiliğinden oluşuyor fakat, adres çubuğuna localhost dediğimde 'HTTP Hatası 404.4 - Not Found Aradığınız kaynakla ilişkili bir işleyici yok' neticesini alıyorum. Emin olmak için bir aspx sayfası oluşturdum, sonuç aynı.

Dahası başlat çalıştıra 'inetmgr' dediğimde "inetmgr Windows tarafından bulunamıyor. İsmi doğru yazdığnzdan.." uyarısı alıyorum. Veya Denetim masası/Yönetimsel araçlar altına baktığımda IIS seçeneğini göremiyorum.

Öğrencilerin web programlamada düz htmlnin ötesine geçmeleri için bunu yapabilmem şart alahaşkına biraz yardımcı olun. Teşekkürler.



< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
A
14 yıl
Vistaya VB 6.0
vistaya vb6 kurmaya çalıştığımda" Error accessin stf file:.....vbasicsetupvs98pro.stf" uyarısı penceresini alıyorum. Bilmiyorum vistayla alakası var mı ama xpye kurabilmiştim zamanın behrinde.

Lütfen yardımcı olun zira turbo pascal ı da denedim o da olmadı.

Programlama temelleri dersim boş geçmesin, c,java felan da ben bilmiyorum. Çok rica ediyorum, vistaya vb yi kurmama yardımcı olun.
A
15 yıl
Hotmaildeki maillerimi okuyamıyorum:.(
Hotmaildeki maillerime internet explorer 7 yüklü bilgisayarda bakamıyorum.Messenger güzel güzel çalışıyor ancak tarayıcıda mailin üzerine tıklıyorum durum çubuğunda javascript yazıyor ama gitmiyor. Aynı mail hesabıyla başka pc de girebiliyorum. Mozilla ile de maillere bakamıyorum. Başka mail sağlayıcılarda(mynet gmail..) problem yok. Java yı güncelledim, flash player, shockwave ne varsa yükledim, internet explorer ayarlarını sıfırladım, güvenliği orta seviye ayarladım, yerel ağ ayarlarında ayarları otomatik algıla dedim, geçmişi tamamen sildim, araçlar-i. seçenekleri-programlarda-eklentileri yönetten messenger ve windows live 'i etkinleştirdim, internet seçenekleri programlar'da e-posta nın karışına windows live ' i seçtim, i.e.yi varsayılan tarayıcı seçtim.... En sonunda messenger'ı kaldırdım yükledim. :S Netice aynı mailler okunamıyor. Sinirlerim bozuldu artık lütfen birileri yardım etsin, lütfen.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.