O

Yüzbaşı
29 Ağustos 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
43 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
O
7 yıl
görünen 51 mbit alınan 5 mbit? Türknet..
< Resime gitmek için tıklayın >

Bİr haftadır Türknetteyim. Hattımın desteklediği 51 megabit dendiği için gittim vdsl 2 modem aldım. modem arayüzünde 51 mbit görünüyor lakin aldıgım hızlar 5-10 megabit arası değişiyor. Modem Tp link td 9970 modeli. modemi de güncelledim. sorun ne olabilir? bina yeni 2 yıllık. kablolar yeni. modem yeni.
O
9 yıl
ttnet uyelik iptali ne zaman olmali?
Sevgili forumdaslar, kasim 18 inde taahudum bitiyor. Uyelik iptalimi ne zaman yapmaliyim ki ekstradan fatuda odemiyim? (fatura kesimi her ayin 1idir)
O
10 yıl
avea 3g hiz testi
Aveaya gecmek isteyen ve kafasinda soru isareti olan arkadaslar icin acilmis bir basliktir. Konum:aydin germencik ilcesi.
< Resime gitmek için tıklayın >
O
10 yıl
100 tl alti telefon tavsiyesi
Saygideger forumdaslar validenin huwai telefonu sizlere omur. Yeni telefon almam gerek. Akliniza gelen sadece alo demek icin alabilecegimiz hala uretimi devam eden telefon var midir?
O
10 yıl
peugeot 207 mi hyundai i20 mi
sevgili forumdaslar. yaklasik 2 aydir,araba aramaktan gobegim catladi resmen. en,son 2 modelde karar kildim. sizce hangisi?
O
11 yıl
6.1.2 jb sonrasi video oynatma sorunu ipad2!
Baslikta da belirttigim gibi ipad 2 jb oncesi videolarda herhangi bir sorun olmazken jb sonrasi hic bir video oynatamiyorum. Kullandigim tweeakler activTor sbsettigs zephyr. Nedir bu sorunun cozumu arkadaslar restore mu?
O
11 yıl
Twitter istenmeyen mesajlardan kurtulma
az once mesajlar kismina baktigimda yaklasik 13 kisiye sexy.bikinis.info androidporn.com seklinde mesajlar atmisim. bu neden kaynaklaniyor olabilir?
O
12 yıl
Facebook zaman tuneli sorunu
2012 yilinda yaptigim yer bildirimleri ekledigim fotograflarin hic biri gorunmuyor. Gizlilik ayarlarinda hic bir degisiklik yapmamama ragmen bu oldu. Fikri olan var mi degerli dh kullanicilari?
O
13 yıl
samsung star wifi batarya sorunu
normalde şarj süresi 3 gün giden telefonumu yaklaşık 1 ay önce dokunmatik ekran sorunu nedeniyle servise gönderdim. servisten geldiğinde batarya süresi 1 güne düştü. telefon şarj olurken çok ısınıyor. sorun nerde olabilir değerli arkadaşlar? ( batarya ve şarj aleti orjinal)
O
13 yıl
atheros ar9285 sorunu!
arkadaşlar merhaba. asus n61 j ye windows 7 ultimate 64 bit kurdum. herşey normal. fakat kablosuz ağa baglanamıyorum. bir kaç driver indirdim sorun cozulmedi. nedir bu atheros çilesi. daha oncede başıma gelmişti .
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.