K

Teğmen
27 Ağustos 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
63 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
8 yıl
aolden aofe geçiş uzman arkadaslar bakabilirse cok sevinirim
arkadaşlar hepinize merhaba,

eğitimime kaldığım yerden devam etmeye karar verdim. kabaca bir hesapla liseyi bitirmek için dört defa sınava girmek gerekiyor. şu anda kayıt olduğum eğitim yılında açık öğretim lisesi üç sınav hakkı veriyor. her sınavda otuz beş kredilik ders alabiliyoruz. ancak mezuniyetine otuz beş krediden az olanlar için ek sınav yapılıyor. o da ekim ayında. ygsye de girip kazanırsam egitimime aofden devam edebilirmiyim. ekim gibi lise mezunu olmuş olacağım. nasıl olur bu iş. bir olur yolu varmı?
K
10 yıl
eğitimin sonuçları
merhaba arkadaşlar kızımız 3 aylık ve 1.5 aydır bizimle. bizimle geçirdiği süre içerisinde eşimle çalışıyor olmamızdan dolayı ancak bu kadar eğittik. önerileri ve görüşlerinizi bekliyoruz.


http://www.youtube.com/watch?v=T-kTElIkU34
K
14 yıl
anarchy online (oynamış,oynuyor,oynayacak olanlara)
forumu didik didik ettim güncel ve yardımcı olacak bir konuya rastlamadım. yaklaşık bir haftadır oynuyorum oyun içinde de türk bulabilmiş değilim neyse halihazırda oynayan varsa Rubi-ka 1 de 20 lvl engineer oynamaya çalışıyorum karakter ismi viom. oynamaya çalışıyorum diyorum çünkü oyunla ilgili hiçbir konu hakkında türkçe açıklama bulamadım bu yüzden buraya konu açmak istedim daha önceden oynamış olan ya da şu an oynayan arkadaşlar buradan ya da oyun içinden yardımcı olabilirlerse çok memnun olacağım. en kısa zamanda cevaplarınızı bekliyorum.
K
15 yıl
izmirde head hunt oynamak isteyenler?
evet arkadaşlar biraz reklam yapıyormuşum gibi olacak ama bu işten kimse maddi çıkar sağlamayacağına göre sorun olmaz sanırım. bazı arkadaşlarımla yaklaşık iki haftadır ayarlamaya çalıştığımız bir organizasyon var. geçen hafta yeterli sayıya ulaşmış olsaydık yapacaktık fakat sadece 7 kişi toplanabilince farklı bir yol izleyip bildiğim her yerden insan çağırma çabasına girdik. head hunt deyince aklınıza bir sürü şey geliyordur kesin bu yüzden daha önce hiç duymayanlar için basitçe olayı anlatmak istiyorum.

head hunt:

oyun çok basit ve değiştirilemez belli kurallar çerçevesinde oynanmaktadır. oyunun şimdiki başlangıç tarihi 9 kasım olarak belirlenmiştir. başlangıç tarihinden en geç iki gün önce katılımcıların vermiş olduğu ev adreslerine sarı mühürlü bir zarf içerisinde sizin hedefiniz olacak kişinin bir resimi bulunucaktır. zarfın içerisinde oyunun kuralları başlangıç noktanız, başlangıç saatiniz ve oyunun oynanacağı alanın krokisi aynı zarfın içinde bulunacaktır. tabi birda kesin değiştirilemez kurallar kitabınız. bu zarfı almış olmanız halinde organizasyonu ayarlayan kişiler olarak biz sizin başlangıç saatinde başlangıç noktanızda olacağınızdan emin olacağız. aksi taktirde bütün organizasyon engellenemez bir çıkmaza girmiş olacaktır. oyun başladığında yapmanız gerek tek şey zarfın içinde size verilmiş hedefi aramaya koyulmaktır. unutmamanız gereken en önemli şey aynı şekilde bir başka oyuncunun da sizi aradığıdır. peşinizdeki adamdan kaçabilirsiniz saklanabilirsiniz fakat ona birşey yapamazsınız sizin hedefiniz size verilen resimdeki oyuncudur. oyun boyun boyunca amacınız tek bir kişiyi avlamak değildir. oyunun mutlak bir sonuca ulaşması için yapmanız gereken şey hedefinizi ortadan kaldırdıktan sonra onun zarfını alıp bir sonraki hedefinizin peşine düşmektir.

hedefi imha etmek:

zarfınızdan çıkan resimdeki hedefinizi imha etmeniz için tek bir yöntem vardır o da boyundan yukarısını ıslatmak. oyun halka açık bir yerde oynanacağı için ıslanma fikrine karşıysanız kesinlikle katılmayınız.

katılım şekli:

bu oyun tamamen benim arkadaşlarımla birlikte eylence amaçlı düzenlendiği için herhangi bir ücrete tabi değildir tamamen bedavaya katılabileceğiniz bir oyundur. oyuna katılmak ya da daha detaylı bilgi almak istiyorsanız yapmanız gereken şey bana mail atmak


moderetor arkaştan bir ricam var konuyu burada açtım çünkü forumda şehirlerle ilgili bir bölüm yoktu eğer mümkünse ilgili birkaç bölümde daha yayınlanmasını sağlayabilirmisiniz.
K
17 yıl
Acil yardim??(n-gage cls) ayni isimli app dosyalarini ayni sys icine atmak...
yaa arkadaşlar ben yeni n-gage kullanıcısıyım yavaş yavaş çözmeye çalışıyorum ama şimdi takıldığım çok önemli bir konu var ve bir türlü çözemedim. bazı oyunların app dosyaları aynı isimde oluyor ve bu yüzden onları aynı anda kullanamıyorum bunun bir cözümü varmı yani aynı isimdeki app dosyalarını aynı anda nasıl kullanabilirim birisi hemen yardım ederse çok sevinirim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.