J

Onbaşı
27 Ağustos 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
7 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
J
15 yıl
TP-Link TL-WA701ND Client Mode Sorunu
TP-Link TL-WA701ND model access point sahibiyim. Bu cihazı, uydu alıcımı internete bağlamak için kullanmak istiyorum. Client mode kullanmam gerektiğini biliyorum ancak bağlanmak istediğim modemin kablosuz yayınını haklı olarak şifrelemek durumundayım. İşte bu yayın şifreliyken access point'i bu ağa bağlamayı beceremedim. Nasıl yapacağım konusunda yardımcı olursanız sevinirim.
J
18 yıl
Razer DeathAdder için Hangi Mouse Pad?
DeathAdder kullanıcısı olmak üzereyim. Pad kullanmadan DA kullanmanın ona hakaret olacağını düşündüğümden, mouse pad de alacağım. Ama o konuda bazı şüphelerim var. Skatezi erir. Üzerinde toz olur kıl tüy olur hissedersin rahat oynayamazsın falan.
CS 1.6 oyuncusuyum. Şimdiki sensivity seviyem 1,8 . Sizce hangi mouse padi almalıyım?
Razer DA kullanan veya konu hakkında bilgisi ve deneyimi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. 60 YTL ye kadar para verebilirim.

< Resime gitmek için tıklayın >


Razer Mantis SpeedPad http://www.mavishop.com/vitrin/product_info.php?manufacturers_id=73&products_id=1335

< Resime gitmek için tıklayın >


Razer eXactMat http://www.mavishop.com/vitrin/product_info.php?products_id=1337

< Resime gitmek için tıklayın >


SteelSeries QcK http://www.shop4gamers.com/main/product_detail.asp?pro_ID=3&sub_cat_ID=2&cat_ID=1

< Resime gitmek için tıklayın >


Nova Killer http://www.shop4gamers.com/main/product_detail.asp?pro_ID=3&sub_cat_ID=2&cat_ID=1

< Resime gitmek için tıklayın >

Düşündüğüm padler şunlar ama sizin daha iyi önerileriniz varsa duymaktan çok memnun olurum.
Önerilerinizi Bekliyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.