R

Yüzbaşı
29 Ocak 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
182 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
R
9 ay
İçerik bildirimlerini kapatmanın yolu var mı?
Bu bildirimler sürekli geliyor, tümünü okundu olarak işaretle diyorum iki saat sonra yine geliyor. Bildirim ayarlarında içerik bildirimlerini kapatmayı bulamadım. Yardımcı olur musunuz?


< Resime gitmek için tıklayın >
R
9 ay
Film satın alma platformu
Merhaba arkadaşlar, bugüne dek izlediğim ve internetten korsan yollarla indirdiğim tüm filmleri satın almaya karar verdim ancak en iyi platformu seçmekte zorlanıyorum. Apple TV mi, Google Play'deki Filmler ve TV mi? Bildiğiniz başka platform var mı? Benim için önemli olan aradığım her filmi bulabildiğim bir platform olması. Birini oradan birini buradan satın almak istemiyorum. Bir de prime video gibi abonelik karşılığında sınırsız izleme yapabileceğim bir platform da istemiyorum. Satın alıp sonsuza dek arşivimde tutabileceğim, istediğim zaman indirip istediğim cihaza CD veya USB ile taşıyıp izleyebileceğim bir platform istiyorum. Siz hangisini önerirsiniz?
R
3 yıl
Fotoğraf ve video gönderirken AirDrop ile iMessage farkı nedir
iPhone kullanarak başka bir iPhone’a fotoğraf göndereceğim. Diğer aygıt bazen yakınımda oluyor bazen olmuyor. Her zaman AirDrop’u kullanamıyorum. iMessage ile göndersem kalite bozulur mu?
R
4 yıl
Captiva sağ sinyal lambası çok hızlı yanıp sönüyor
Bugün böyle bi sorun fark ettim. Kontağı açar açmaz, ışıkların sönmesini beklemeden arabayı çalıştırdığım için oldu sanıyorum. Nasıl düzeltirim?
R
4 yıl
CPU fanı dönmüyor
Bilgisayarım yeni değil. İçini uzun zamandır açmadım kablolarına ellemedim. Windows 10 kullanıyorum. Windowsun sitesinden İSO indirerek format attım. Tüm ayarlar, güncelleştirmeden güvenlik, kurtarma ekranından bu bilgisayarı sıfırlayın seçeneğindeki seçerek bilgisayarıma format attım. İkisinde de yanlış attığım için aynı yerden farklı ayarlarla tekrar attım. Bu sefer de fan dönmemeye başladı performansta düşüş gözlemleyince fark ettim. PC açılırken 6 defa dıt sesi çıkartıyor ve CPU fan error yazıyor. Ne yapmalıyım?
R
4 yıl
Yu-Gi-Oh! Power of Chaos: Yugi the Destiny Deste ve Kaydedilen Oyun İçe Aktarma Hatası
Merhabalar,

Başlıktaki gibi, yıllar sonra çocukluğumun oyunu olan Yu-Gi-Oh! Power of Chaos: Yugi the Destiny oyununu yükledim ancak çocukken oluşturup kaydettiğim desteyi ve favori oyunlarımın kayıtlarını oyunda açmaya çalışınca resimdeki hatayı alıyorum.

Oyunu sıfırdan kurup oyundaki hiçbir kartın açılmamış olduğu desteyi dışa aktarıp yeniden içe aktarınca kabul ediyor ancak kendi destemi içe aktarmaya çalışınca resimdeki hatayı veriyor. Yönetici olarak çalıştırdım, uyumluluk modunda çalıştırdım fayda etmedi.

Ek olarak şu anda bir oyun oynayıp kaydedip yeniden izlemek istediğimde izleyebiliyorum ancak eskiden oynayıp kaydettiğim favori oyunlarımı yeniden izlemeye çalışınca da aynı hatayı veriyor. Ne yapmam lazım?

Teşekkürler.

< Resime gitmek için tıklayın >
R
4 yıl
iPhone 11 saptanmış zil sesi değişikliği
iPhone 11'imin saptanmış zil sesi açılış yerine yansıma olarak gözüküyor. Neden böyle olmuş olabilir?

< Resime gitmek için tıklayın >
R
4 yıl
iPhone 11 çift flaş sorunu
İnterntte iPhone 11’lerin dörtlü flaşı var görünüyor ancak benim cihazımda 2’li flaş var model numarası a2221 neden böyle?

< Resime gitmek için tıklayın >
R
5 yıl
Klavyemdeki bazı tuşlar çalışmamaya başladı
f3
3
4
f
c
sol ctrl
windows
space
sağ ctrl

Bu tuşların hiçbiri çalışmıyor. Bu sabah çalışıyorlardı gün içinde birden bire bozuldu bu tuşlar. İçine cin kaçtı sanki everest rampage kb-r8 lütfen yardımcı olun. Başka klavye takınca tüm tuşlar çalışıyor sanırım sorun klavyede ama ne yaptıysam çalıştıramadım tuşları.

Teşekkürler.
R
5 yıl
iOS 9 kilit ve klavye sesi paylaşır mısınız
Başlıktaki gibi iOS 9 aygıt kilitleme sesini ve klavye tuş sesini paylaşırsanız memnun olurum teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.