B

Onbaşı
28 Ocak 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
30 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
6 yıl
Facebook grup alımı
Arkadaşlar merhaba. Facebook grubu satın almak istiyorum kullanmadığınız veya satmayı düşündüğünüz 50-100 k civarında uygun fiyata bırakmak isteyen arkadaşlar pm veya buradan detaylı bilgi ve fiyat verirse sevinirim.
B
6 yıl
Facebook grup adminliği hakkında.
Arkadaşlar benim bir facebook gurubum vardı ve hafta sonu kurucusu olduğum guruptan ayrılmak zorundaw kaldım şimdi tekrar yöneticiliği aldım lakin gurubun kuruculuğu başka bir admine geçmiş durumda ve hiç bir yöneticiyi yönetimden tekrar alamıyorum bunu nasıl halledebilirim bilgisi olan varmı?
B
6 yıl
Wireles Sorunu
Arkadaşlar amd a10 işlemcili hp pavillion cihazım da sürekli wifi sorunu yaşıyorum bir türlü çözüm bulamadım bana bu konuda yardımcı olabilecek birisi varmı. Wifi ye çoğu zaman bağlanmıyor modemi yeniden açıp kapatmam gerekiyor. Bağlansam bile çoğu zaman bağlantı kesiliyor bir şey indiriyorum yarıda kalıyor bıktım artık bi çözüm bulabilecek varmı arkadaşlar.
B
6 yıl
TTNET Hattına ek telefon
Arkadaşlar merhaba, Ttnet hattıma ek olarak ikinci bir telefon almak istiyorum. İlk telefonumu bir yıl önce aldım ve ödemelerimde bir sıkıntı olmadı lakin yeni bir tckn sorgulama sistemi getirilmiş diye yazıyor kendi sitesinde kkb puanı sorgulama yapılıyorsa eğer bana çıkmaz çünkü kkb puanım kötü. Bu konu hakkında bilgisi olan varmı?
B
6 yıl
TTNET Hattına ek telefon
Arkadaşlar merhabalar, ttnet hattına ikinci bir telefonu almak istiyorum lakin 1 yıl geçmesi lazım dediler ve tam bir yıl geçti ve takıldığım bir konu var TCKN numarasından sorgulama yapılacağı yazıyor Taahhütnamede yeni telefon alacaklar içinmi geçerli yoksa bütün müşterileede dahilmi. Benim aylık ödemelerimde hiç bir sıkıntı olmadı sadece kkb puanım kötü uzun yıllarda ttnet kullanıcısıyım.
B
10 yıl
Sizce Hangisi
Herkese merhaba. Arkadaşlar ben 50 yada 60 bin Tl arası sıfır araba almayı düşünüyorum benim için önemli olan konfor ve tasarımdır öncelik olarak. Daha sonrasında ise yakıt ve piyasasıdır sedan tercihimdir bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.