T

Yüzbaşı
28 Ocak 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
128 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
T
9 yıl
Gold drop yok, potlar paralı?
Kolay gelsin arkadaşlar, yıllar yıllar önce oynadığım bir oyundu sro. Merak ettim yeni halini biraz yorumlara falan baktım araştırdım falan.

Anlamadığım bir nokta var oyunda gold düşmüyor token düşüyor bazı eşyalar tokenle alınıyor eyvallah ama bir çok şey yine para istiyor. Örneğin potlar, binek at vs gibi.
Sitelerde potlar ücretsiz alınıyor yazıyor 70 lvl'e kadar ama bende ücretli?
T
10 yıl
Stylus kalem önerisi
Arkadaşlar Windows 8 tablet için stylus kalem önerisi verebilecek olan var mı. Daha çok not alma amaçlı ve belki amatör çizim olabilir eğlence amaçlı.
T
11 yıl
Opel astra hb Cosmo vs Toyota auris premium.. Karşılaştırma
Merhaba arkadaşlar

Opel astra hb cosmo ve Toyota auris arasında kaldım. İkisini de benzinli ve full paket almayı düşünüyorum. Hangisini önerirsiniz yorumlarınıza ihtiyacım var, teşekkürler.
T
11 yıl
Nissan Juke vs Opel astra HB karşılaştırma
Merhaba arkadaşlar Juke'un sport benzinlisini almayı düşünüyorum. opel yeni astra HB ve Juke arasında kaldım. Gönlüm Juke'tan ya ama kime sorsam alma diyor. Çok fazla şikayet var.

Dün eskiden galerici olan bir arkadaşımlar test sürüşü yapmaya gittim. Platinum dizel vardı test aracı olarak. Pek tecrübem olmadığı için galerici arkadaşıma kullandırttım ve aracın kullanımının çok kötü olduğunu söyledi. Tabi sonra ben de kullandım gerçekten çok atak bi araba o yönden çok hoş ama sanki Opel'deki kullanım rahatlığını Juke'da bulamadım.

Araç içeri inanılmaz fazla ses alıyordu, direksiyonda ve gaz pedallarında çok hafif titreşimler var gibiydi.

Araç sahibi olup bir yıldır kullanan bir arkadaşım da galerici arkadaşımın tam tersini söyledi, kullanımının çok rahat olduğunu ve hiçbir problemle karşılaşmadığını, gözü kapalı alınacak araba olduğunu söyledi.

Sanırım temmuz ayında ÖTV zammı gelecekmiş ve ben çok kararsız kaldım. 1 hafta içinde almam lazım

Opel asta 1.4 cosmo vs Nissan Juke sport

Hangisini almalıyım arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
T
11 yıl
45 - 60 bin spor araba tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar

45-60 bin lira arası bütçem var. Ne araba alacağıma karar veremedim bir türlü. 24 yaşındayım ilk arabam olacak spor araba tarzı düşünüyorum (tek kapı olmasın)

Opel astra hatchback 2013 sıfır düşünüyorum. Full 58 bin civarları ama opel'e o kadar para verilir mi öncelikle bunu sormak istiyorum.

Diğer düşündüğüm modeller 2011 - 2012 model bmw 1.16 ya da audi a3

Sizin önerileriniz neler ilk arabam olacak dolayısıyla 2. el arabalar daha mantıklı olur sanırım.
T
11 yıl
kişiler uygulaması - facebook sorunu
Merhaba arkadaşlar, kişiler uygulamasına facebook, twitter hesaplarımı bağlayamıyorum. Hesap ekle dediğim zaman "başlamaya hazırsınız. Şu anda bazı ayarlamalar yapıyoruz, değişiklikleri görmeniz birkaç dakika sürebilir" yazıyor ama hesabım bağlanmıyor. Uygulamayı kaldırıp yükledim, Windows 8 i yeniledim ayarlardan yine de olmadı. Windows 8 destek forumda biraz araştırdım ve benim gibi bir sürü kişi var çözüm bulamamış, yardım ederseniz sevinirim.
T
12 yıl
Treasures of montezuma 3
rootsuz yüklenen full versiyonunu arıyorum arkadaşlar. bilen eden varsa paylaşsın
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.