K

Yüzbaşı
27 Ocak 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
7 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
12 yıl
7. Neslin En İyi OST\u0027leri
Neslin sonuna geldiğimiz günlerde herkes bi şeyler seçerken (en iyi soundtrackler forumda defalarca söz konusu edilmiş olsa da) jenerasyon özelinde bu kategori atışmaya uygun olur diye düşündüm Kişisel favorilerim beste bazında AC (Ezio's Family) Heavy Rain (Painful Memories) RDR (Far Away) Braid (Tell it by Heart) olmasına rağmen toplam albüm kalitesi bakımından oyumu Heavenly Sword'a veriyorum :)

Videoyu izlemek için tıklayınız
K
13 yıl
ac: brotherhood fps problemi
selam arkadaşlar,

epey aramama rağmen cevabını bulamadığım çok ilginç bi sorunum var biraz geç de olsa nihayet game-ül art ac serisine başlayıp brotherhood'a kadar xbox'ta oynadım. 360 malum fw yükseltme olayından dolayı acb'yi ps3'e alayım dedim ve bu kararım ağır sinir hastalığıyla sonuçlandı

oyun özellikle şehir içi alanlarda inanılmaz kasıyor. optimizasyon problemi desem xbox versiyonuyla arasında fark olmadığını (hatta bazı incelemelerde ps3 versiyonunun daha yüksek puanlar aldığını) biliyorum. iki konsolda da sorunlu desem, bu da değil. izlediğim videolarda rahatsızlık verici düşüşlere rastlamadım, araştırdığım forumlarda ise başına gelen çok az insan var. zaten onlara da doğru düzgün cevap verilememiş.

şimdi benim sorum, ps3 veya tv üzerinden değiştirebileceğim frame rate'e etki eden ayarlar var mı? dediğim gibi daha önce ne ps3'te oynadığım oyunlarda ne 360'da oynadığım eski ac serilerinde böyle bi sorunla karşılaşmamıştım. tv lg'nin 27" lik tv/monitörü ve şu ana kadar ondan da son derece memnunum. cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler
K
14 yıl
xbox hdd sorunu
selam arkadaşlar,

yaklaşık 3 ay önce xbox 360 jasper board elite aldım. konsolu gayet iyi kullanırken bir hafta gibi bir süre açmadıktan sonra çalıştırdığımda hdd sorunuyla karşılaştım. 360 logosunun gelmesinin ardından ekran epey bir süre bekliyor ve açıldıktan sonra profilim gözükmüyordu. ilk etapta hdd'de kayıtlı oyunlar seçilebiliyor sadece profilim çıkmıyordu. yeni profil açtıktan sonra düzelir gibi olmasına karşın bu gün hdd toptan gitti. xbox hiçbir şekilde hdd yi görmüyor.

sorun yalnızca hdd'den mi kaynaklıdır yoksa başka bir problem olabilir mi? yeni hdd alsam çözülür mü?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.