M

Onbaşı
23 Ocak 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
3 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
5 yıl
İncehesap.com sıfır gönderilen ürünün arızalı çıkması ve müşteri memnuniyetinin hiçesayılması
Foruma baktığımda uygun bir yer bulamadığım için buraya açıyorum. Lütfen yanlış yer ise bilgilendirin konuyu farklı yere açayım.

20 Ağustos günü sipariş verdiğim hazır sistem ve monitör 26 Ağustos elime geçti. Ekran kartının vidalama yerinde yamukluk vardı ama taktım sıkıntı olmadı. Monitör gelir gelmez daha Windows kurulumu sırasında kendini kapatıp açmaya başladı. Müşteri hizmetleri ile irtibata geçtim bana sitelerinden iade/değişim formu doldurmam gerektiğini söylediler ve kargo numarası verdiler. Değişim formunu doldurdum sorunu en detaylı şekilde açıkladım. Ürünü kendilerine gönderdim, değişim yapacaklarını ve sorunu hemen çözeceklerini sanırken adamlar garanti servisine onarım amacıyla yönlendirmiş. Üstelik monitörün sorununu detaylı bir şekilde açıklamama rağmen garanti servisine "görüntü gelmiyor" yazılmış 2 kelimeyle. Saçma sapan ve yanlış sorun bildirimi sonucu ürün 15 gün garanti servisinde kalıp "Bir sıkıntısı yok" denilerek bana yönlendirildi. Bu arada ürün Kadıköy/Göztepe yerine İzmir/Göztepe'ye kargolanmış bir de onu bekledim. Ürün kutusu kargoda her yeri çizilmiş ve eskimişti. Ürünü tekrar bilgisayara taktım. Aynı sorun devam ediyordu ancak garanti servisine güvendiğim için ben bir yerde hata mı yapıyorum diye 5 gün kadar denedim. Ürün sorunlu olduğu için tekrar incehesabı aradım. Bana garanti servisi ile irtibata geçin süreç uzamasın denilerek garanti servisini aradım ve ürünü gönderdim. Garanti servisinden bir hayır gelmeyince incehesabı aradım dedim böyle böyle. Bu sefer İncehesap.com "keşke bizimle iletişime geçip kargoyu bize gönderseydiniz biz yönlendirseydik" gibi çelişkili cümleler kurdu. Halbuki onlar garanti servisi ile iletişime geçmem gerektiğini söylemişti. 1.5 hafta bekleyişin sonunda ürüne herhangi bir şey yapılmadı. Arayıp değişim istediğimi belirttim. 20 günün sonunda değişim onaylandı zar zor o da yani 50 kere aradım hem garantiyi hem incehesabı. Kendilerine garantiden aldığım değişim formunu garantinin resmi damgası ile birlikte mail yoluyla ilettim ve değişimin onaylanmasını istedim. Bugün Ekimin 25'indeyiz. Tam 2 ay oldu ve garanti servisinden onay çıkan ürünün değişim formunun aslının kendilerine gelmeden ürünü göndermeyeceklerini söylediler. Ürünü garanti servislerine arayıp teyit edebilir ve bana yollayabilirlerken saçma sapan süreci uzatıyorlar. Sıfır ürün alıyorsunuz ve kendi hataları yüzünden 15 20 gün garantide bekliyor, sonra ürünün hatalı sorun bildirimi yapıldığını öğreniyorsunuz tekrar gönderiyorsunuz ve 20 günün sonunda resmi değişim onaylanıyor ancak buna rağmen İncehesap.com müşteriyi gram umursamayıp sorunu halen çözmeyip uzatıyor. Bu süreçte acaba aldığım ürünler kullanılıp iade edilen ürünler mi diye düşünmedim değil. Müşteri hizmetlerine bunu sorduğumda tabi reddediyorlar da pek güvenim ve inancım yok açıkçası.
M
14 yıl
Msnde mikrofona bi haller geliyor
Abi webcamda arkadaşla gitar çalacağız. Clean tonda hiç sorun yok herşey net olarak gidiyor ona ama distortion tonuna geçtiğim an ilk seferlerde güzel gidiyor sonrasında 3-4 sn devam ettikten sonra ses boğuluyor saçma sapan şeyler çıkarıyor ve sonunda ses karşıya ulaşmıyor. Bunun için ne çözüm yapabilirim.

Dipnot : Laptop kullanıyorum harici mikrofon değil üstündeki mikrofon.
M
14 yıl
Mozilla Firefox Bot Eklentisi ?
Arkadaslar bi eklenti vardı hani record diyoduk sonra yaptıklarımızı kaydediyodu sonra sonlandırıyoduk kaç kere tekrar edeceğini yazıyorduk ve o sürekli yaptığımız şeyi tekrar ediyordu , o firefox eklentisi neydi bulamıyorum çok önemli acil !
M
14 yıl
Microsoft Runtime Redistributable Kit has failed.
Arkadaslar merhaba , ben Avira Antivir Premium yüklemek için setup başlatmıştım ancak bu hatayı alıyorum setup devam ederken , mecburen sonunda dediği gibi "Tamam" a basınca setup kapanıyor. Bunun nedeni nedir lütfen halledilebilir birşeyse söyleyin.

İşletim sistemim Windows 7 Home Premium .

< Resime gitmek için tıklayın >
M
14 yıl
LCD Monitör Tavsiyesi
Arkadaslar merhaba , bana fiyat - performans bakımından iyi olan bir LCD monitör lazım. En fazla 250 lira falan olsa çok iyi olur. Şimdiden teşekkürler.
M
14 yıl
LCD monitör tavsiyesi..
Arkadaslar esas monitörüm çıtçıtçıt sesleri çıkararak çalışıyordu dünden beri , bugün öğlenleyin monitör uçtu elektrik falan çıkartıyordu ekrandan , o yüzden LCD ekran bir Monitör almayı istiyorum.

Fiyat aralığı olabildiğince düşük olsun maddi durumum o kadar iyi değil , sorunsuz kullanımlı güzel bir monitör istiyorum şimdiden tesekkurler
M
14 yıl
Artık ağlamak istemiyorum..
Arkadaşlar uzun gelebilir ancak size bir olayımı anlatacağım. Bir arkadaşım var (kız) ve onu çok seviyorum.O da beni seviyor ancak kendi sınıfımdan bir çocukla tanıştı yavaş yavaş ve çocukla çok iyi olmaya başladılar.Ben kimseyi kıskanmazdım ama çocukla aşırı iyi olmaya başladılar ve bu bana dokunuyordu.Biz kızla 1 yıl önce tanışmıştık şimdi bile o kadar yakın değildik onlar 1 aylıktı ve çok yakındılar.Bu konuyu kızla 100 kez konuştum abartmıyorum 100 kez konuşmuşluğum var..Kızın da benım etrafımda olmasını istemediği bazı kızları kendimden nefret ettirdim herşeyi yaptım onun için..Ama kızdan ben de tek birşey istedim bu sınıf arkadaşımı etrafından uzaklaştırmasını istedim.. Ama yine bu konuyu da 25-30 kez konuşmamıza rağmen bir türlü yapamıyor ikinizi de çok seviyorum diyor..Ne kadar yapmaya çalışsa da benim yanımda o sınıf arkadaşıma laf söylüyor ama o sınıf arkadaşımla çok konuşmuşluğunu vesaire her türlü şeyi sonradan öğrendim..Bana hep yapacağım yapacağım dedi hiçbir zaman yapmadı..Bu beni çok üzüyor artık ne yapacağımı bilmiyorum..Lütfen bir çözüm önerin düşüncelerinizi söyleyin ..
M
14 yıl
\\m/ Çılgınsın Mæen
M
14 yıl
Laptopun driverler silinmiş ancak..
Arkadaşlar Samsung R620 modelindeki laptopa sahibim.Windows 7 kullanıcısıyım. PC'de açılışta 70 tane işlem açılıyordu bende düşürmek amaçlı msconfig komutunu yazdığımızda açılan işte normal açılma tanımlı açılma ve seçilerek açılma gibi yerlerden tanımlı açılmayı seçtim. bunu seçtikten sonra bilgisayarı yeniden başlattığımda başlat menüsü çubuğu windows 98'deki gibi olmuştu ve düzeltilmiyordu.Driverler silinmiş , geri yükleme noktası oluşturulmadığı için de geri yükleme yapılmıyor. Bana laptopu aldığımda verdikleri işte içinde driverin falan bulunduğu sandığım CD'nin içinde Cyber Suite DVD diye bir programın olduğunu gördüm. Tamamen alakasız bir program yani. Şimdi benim ne yapmam gerekli lütfen önerilerinizi bekliyorum
-----


Arkadaşlar sorunu buldum ; ancak orjinal ayarlarına çevirmem gerekli.Bilgisayarım'a sağ tıklayıp yönet'ten hizmetlere girdim ve oradaki temalar vs yi aktif ettim temam şu an normal windows 7 temasında . hepsini aktif edersem gereksizler de açılacak , açılmaması gereken şeyler de açılacak yani. bana orjinal ayarlarını atabilecek arkadaşlardan yorum bekliyorum. Özellikle laptop olursa çok sevinirim.
M
14 yıl
106 ekran bir TV
Arkadaşlar bütçe 2500 tl civarında ve 106 ekran almayı plânlıyoruz , herkesin istediği ve bildiği Full HD(Sözde full hd , sanki bütün kanallar HD) özelliği bulunacak illaki.

Bir kere alalım adam gibi birşey alalım diyoruz.Bu fiyata olabilecek en iyi özellikleri olan TV'leri sıralayabilirseniz sevinirim.

LG veya Samsung dediler ancak TV hakkında pek bir bilgim yok.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.