B

Yüzbaşı
15 Ocak 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
49 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
B
5 yıl
Vites geçişlerinde sertlik
Herkese iyi akşamlar. Geçtiğimiz hafta 2007 model fiesta aldım. Sorunum şu. Araçta vites atarken debriyaja yeterince basmama rağmen vites geçişlerinde gereksiz bir sertlik var. Kesinlikle cart curt diye dişli sesi gelmiyor ama ustama gösterdim fiestada normal dedi. Birkaç anlayana sordum onlarca kalın yağ kullanılmıştır şanzımanda, kışın geçişler sertleşir diyorlar. Fakat diğer aracımız 2004 model fusionda böyle bir sorun hiç yaşamadık vites kaymak gibi. Neyden kaynaklanır bu sorun. Önerilerinizi bekliyorum.
B
5 yıl
2. Eldeki Abartı Rakamlar
Aracımı yaklaşık 3 hafta önce sattım. Haliyle yeni bir araca ihtiyaç duyuyorum. Bunun içinde gerek internetten gerekse oto pazarından araba bakıyorum. Oto pazarında 34500 liraya gördüğüm bir arabayı aynı günün akşamına internete 35000 liraya koymuşlar.Sabahtan akşama kadar arabanın mı değeri arttı yoksa sahibi aracını satmak mı istemiyor anlamadım. Acil satılık diyenler bile iş pazarlığa gelince burnundan kıl aldırmıyor. Tamam geçen seneden bugüne kadar fiyatı artmayan bir şey kalmadı. Fakat bulduğum araçların fiyatını çevremde arabadan anlayan insanlara söylediğim zaman "Çok istemiş, o arabanın piyasası bu değil" diyorlar. Kimse arabasını durduk yere satmak istemez. Ya borcu vardır, ya model yükseltecektir ya da aracından kurtulmaya çalışıyordur. Kimse de satacağı arabaya ekstradan masraf etmek istemeyeceğine göre 2. el fiyatları niye bu kadar artıyor?
B
5 yıl
Fikirleriniz Benim İçin Çok Önemli
22000-26500 aralığında temiz 2000-2003 arası makyajlı kasa megane 1 bakıyorum. Sedan kasaların temiz olanları oldukça pahalı iken HB kasası benim istediğim aralıkta. Fakat çevremdeki insanlar HB kasanın satışının oldukça zor olduğunu söylüyorlar. En az 4-5 yıl binmek için alıyorum. Bu konuda sizin de fikrinizi almak benim için çok önemli.
B
6 yıl
Megane 1 ile opel astra kıyaslaması
Herkese merhaba. 25.000 liralık bütçem var. Yaklaşık 2 haftadır bu iki araç hakkında bilgi edinmeye çalışıyorum. Baktığın ilânlarda iki aracında günümüz şartlarına göre temiz olanları var. Fakat opel astranın 1998-2002 modellerinin yedek parçada pahalı olduğunu duydum. Sizce bu iki araçtan hangisi alınmalı?
B
8 yıl
Bu aletle hangi egzersizleri yapabilirim?
Merhaba arkadaşlar. Dün bu spor aleti hediye olarak geldi fakat nasıl kullanılacağını, hangi egzersizleri yapacağımı bilemedim. Bu konuyla ilgilenen arkadaşlardan yardım bekliyorum.< Resime gitmek için tıklayın >
B
8 yıl
Dosya Korumalı DVD
Merhaba arkadaşlar. Elimde vray eğitim seti var. DVD'leri iso uzantısıyla bilgisayara kopyaladım. Birden fazla bilgisayarda kullanmak istiyorum. Ama bunu yapmam için son kullandığım bilgisayarda lisansı pasif etmem gerekiyor. Bunu aşmanın bir yolu var mı? Videoların dosya uzantısı byx. Nette araştırdım fakat herhangi bir çözüm bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
B
9 yıl
Fiat linea 2013 1.3 multijet active plus nasil bilirsiniz ?
Beyler Fiat Linea 1.3 Active Plus 2013 model almayi dusunuyorum. Aracin garantisi devam ediyor. Hatasiz gram boya yok ekpertize goturdum. Arac tertemiz 66.000 km de. 32000 tl fiyati. Aklima takilan 2. El piyasasi nasildir nakite ihtiyacim oldugunda hemen satabilir miyim onceligim bu. Kullanan bilen arkadaslarin yorumlarini bekliyorum
B
10 yıl
laptop güç kablosu sorunu
merhaba arkadaşlar casper marka dizüstü kullanmaktayım.oyunları açtığımda ekranda değişik şekiller çıkıyor.kabloyu çıkardığımda sorun yok oluyor.oyundan çıktığımda ekranda her hangi bir anormallik olmuyor.bataryayı çıkardım başka kabloyla denedim ama sorun geçmedi.tamirciye verdim ama sizce sorunun temeli ne olabilir.bunlarda oyundan.
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
B
10 yıl
Su deposu kapagi acik araba kullanmak
Arkadaslar aracin su deposunun kapagini acik unutmusum su doldurduktan sonra. Bu sekilde 300 km yaptim. Arabayi stop ettikten sora farkettim kaputu kaldirdim su fokurduyordu ustune su ekledim ama suyu bitirmemis yaridan biraz fazlaydi haznedeki su. Herhangi bi zarari olmus mudur araca. Opel astra 2000 model 1.7 dizel aracim
B
10 yıl
Acil Öneri
Merhaba arkadaşlar yarın gidip bu telefondan almayı düşünüyorum.Uzun bir zamandır bu telefon hakkında araştırma yaptım ama kafamda bir kaç soru işareti kaldı.
Birincisi bu telefonda iki tür ekran varmış birisi LCD diğeri IPS imiş.Tabi ki LCD daha iyi ama bunu nasıl anlayacağız.İkinci sorun şarj soketi.Çabuk arıza verdiğini okudum.
Fiyat açısından telefon gerçekten mükemmel.Özellikleri,kamerası ve hız konusunda piyasadaki bir çok telefondan üstün.Ama bir de kullanıcılarının görüşünü almak istedim.Telefonu 630 liraya 12 ay taksitle alacağım.Şimdiden teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.