U

Çavuş
13 Ocak 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
42 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
U
7 yıl
Kameradan anlik goruntu aktarimi. Acil yardim
Selamlar arkadaşlar. Cahilligimi mazur görün. Isyerimizde çocuk oyun alanının içine kamera takarak müşterilerin oturdukları yerden oyun alanındaki çocuklarını televizyon ekranından görmesini istiyoruz. Bunun için en ekonomik sistem gereksinimlerini nedir?
U
7 yıl
Bmw e92 Kontak kartını takıyorum marş basmıyor
Selamlar. 2008 e92 kasa BMW aracımda ara sıra kontak anahtarını yuvasına takıyorum ama gösterge ışıkları yanmıyor dolayısıyla marş basmıyor. Bazen birkaç saat sonra gittiğimde çalışıyor.
Aküyü ölçtürdüm normal dediler. Bu arıza neden olabilir? Normalde biliyorsunuz bu bmwlerde kartı takıyorsunuz tık diye bir ses ve ekranda ışıklar yanıyor sonra da start stopa basıp çalıştırıyorsunuz.
U
8 yıl
Sizce bu Bmwde kaç cm yay var?
Selamlar. İkinci el aldigim Bmw e92 aracımı biraz yükseltmek istiyordum. Netten 3.5 cm yay aldım ve yaptırdım. Ama araç hiç yukselmedi. Acaba adam 3.5 yerine 5 cm mi verdi diye düşünüyorum.Kendisine sordum, bu araçlar orjinalden de basık olduğu için böyle görünüyor dedi. Kafam iyice karıştı.< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
U
8 yıl
BMW E92 aracımı yerden nasıl yükseltirim
Selamlar. Yeni aldığım e92 kasa bmw aracımı önceki sahibi çok alçaltmış, güzel görünüyor fakat altından kucuk boy pet şişe bile geçmiyor. Sürtecek diye binip keyif alamıyorum. En ekonomik ve sağlıklı nasıl yükseltilir.
U
8 yıl
c180 Mercedes\u0027in Tutulan Modeli Hangisi?
Selamlar. 2008'den sonra çıkan c 180 Mercedeslerde birçok model seçeneği var. Piyasada en çok tutulanı hangisi? Kompressor olmalı mı mutlaka?
U
10 yıl
spor salonuna çoklu lcd bağlamak için yardım
Selam arkadaşlar. Spor salonumuza 6 adet lcd bağlamak istiyoruz. Nasıl bir yol izlemeliyiz? Binada uydu var. Her bir tvye tek tek receiver mi almalıyız? Görüntü kalitesinde de kayıp olmaması için ne tavsiye edersiniz?
U
10 yıl
Spor salonuna 6 tane Lcd bağlamak için yardım
Selam arkadaşlar. Spor salonumuza 6 adet lcd bağlamak istiyoruz. Nasıl bir yol izlemeliyiz? Binada uydu var. Her bir tvye tek tek receiver mi almalıyız? Görüntü kalitesinde de kayıp olmaması için ne tavsiye edersiniz?
U
10 yıl
Evlilik , Dating sitesi kurdurmak istiyorum
Selamlar. kafamda bir fikir var. Evlilik ,tanışma sitesi istiyorum.Ücretli olarak yardımcı olacak var mı? Siteye botlar falan da lazım sanırım, ilk başta üye çekimi falan.
U
10 yıl
Ankara\u0027da 10 yıl yatırımlık arsa
Selam arkadaşlar. Türkiye'nin en aktif forumu olduğu için konu dışı ama sizlerin fikrinizi almak istedim. Ankara'da bütçeme göre yaklaşık 10 yıllık yatırım için arsa bakıyordum, herkes Eskişehir yolunu önderdi, sonunda Temelli Beyobası'ndan 4 dönüm hisse aldım. sizce iyi yapmış mıyım? Bunun 10 yıl sonra geleceği olur mu? Eğer görüşleriniz olumluysa bu hisseleri 10 dönüme kadar çıkaracağım. şimdiden tsk.
U
10 yıl
Kia Sportage 1.6 mı Bmw 3.16i mi?
Arkadaşlar Elma ile armut gibi olacak ama bu iki araç arasında kaldım. Ortalama 50.000 liraya 2011-2012 Kia sportage 1.6 veya 2009 bmw 3.16i alabiliyorum. Siz olsanız hangisini alırdınız. İkisi de benzinli , ama dilersem ikisine de lpg de taktırabilirim. Arabayı ortalama şehir dışında 90-130 aralığında sürdüğümden performansları yeterli benim için.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.