L

Yüzbaşı
13 Ocak 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme (?)
93 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
L
2 yıl
Photoshop\u0027da Export Yapamıyorum
Photoshop'da ne normal nede quick export alamıyorum. quick exporta tıklayınca sanki hiçbir şey olmamış gibi ekran kapanıyor. Normal export alırken de sürekli render etmesini bekliyorum. Ama bir türlü edemiyor. Sürekli dönen daire duruyor. Bu arada 2015 sürümünü kullanıyorum.
L
3 yıl
Tüketici Hakem Heyeti
Tüketici halem heyetine bir şikayet iletmiştim. Karşı taraftan ifadesi isteneli 1 ayı geçti. Telefonla arayıp ulaşamadığım için bende hakem heyetine gittim. Adam bu işin 6-7 ay süreceğini söyledi. Normal başvurularımda bu kadar uzun sürmüyordu. Korona'dan dolayımı olan bir durum çünkü bu tam bir saçmalık. Karşı taraftan ifadesi isteniyor ve adamlar cevap bile yazmamış internetten süreci takıp ettiğim kadarıyla.
L
4 yıl
Justenglish
Arkadaşlar justenglish almanca kursuna gidenler var mı? Yada Anadılu Yakadında önerebileceğinniz kurs var mı?
L
4 yıl
Bir Dizi Arıyorum
çingene bir aile vardı. Olay Amerikada geçiyor. Bunlar galiba trafik kazasında ölen bir ailenin yerine geçiyordu. Onların hayatlarını evini falan alıyorlar oraya yerleşiyorlardı. Hatta en küçük çocukları eşcinseldi galiba o diziyi hatırlayanlar var mı?
L
4 yıl
Almanca Çeviri Yardımı
Arkadaşlar bir iş başvurusu yapacağım ve bunun için birkaç tane Almanca cümleyi çevirmem gerekiyor bana bu konuda yardımcı olmak isteyen var mı? Cümleler o kadar uzun değil yaklaşık 7-8 adet cümleden oluşuyor.

"Hem fiziksel hemde mental olarak onların gelişimine yardımcı olmak ve onların bakımlarını üslenmek."

"Almanyadaki iş verenim gerekli hakları sağladıkları sürece Almanyada uzun yıllar çalışmayı düşünüyorum."

"Gece nöbetci olan ekipten hastalarımız hakkında gerekli bilgileri aldıkdan sonra günlük olarak vital alınması, hastalara pozisyon verilmesi,günlük ihtiyaçlarının karşılanıp temizliğinin yapılıması, doktor tarafından verilen tedavinin yapılması şeklinde özetleyebiliriz."
L
4 yıl
Wordpress Tasarım Sorunu
Wordpress greatmag teması kullanarak kişisel bir blog sitesi yaptım. Ama demoda gözüken slider ile benim sitemdeki slider arasında küçükte olsa fark var bu farkı nasıl düzeltebilirim?


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >

İki resim ekledim biri demo sitesinden diğeri kendi sitemdenhavacılık alfabesi adlı yazının alıtnda boşluk var. Normalde demo sitesinde böyle bir boşluk yok.

www.eraydemirtas.com
L
4 yıl
Ödeme Yapılmayan Domain
Bir hataya düşüp hostinger adlı firmadan bir domain aldım yalnız bu domain süresi doldu ve ödeme yapmadım. Başka bir yere taşımak için diğer sağlayıcıdan almak istediğimde ise hala diğer tarafta gözüküyor. Ödeme yapılmadıktan kaç gün sonra bu domain boşa çıkıyor.
L
5 yıl
DGS ile Açıköğretim
Dgs ile Atatürk aöf işletme bölümünü kazandım. Anadolu aöf 2 tane fark dersi alarak 3. sınıftan başlıyorsun onlarıda diğer senelere yedirdikleri için sene kaybın olmuyor iki senede bitriyorsun. O kadar araştırmama rağmen Atatürk aöf'de hangi fark derslerini alacağımı bilmiyorum. İşletme ile alakasız bir bölüm bitirdim Anadolu aöf gibi 2 fark dersi mi var? Yoksa sadece yök derslerini saydırıp sıfordanmmı başlıyoruz. Eğer sıfırdan başlıyacalsak ek tercihlerde kayıt yaptırmayıp tekrar anadolu aöf tercih edebilirmiyim. Maksat sene kaybetmeden en kısa sürede okulu bitirmek.Tecrübeli arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.
L
5 yıl
Google Ads\u0027den Anlayan Gelsin
Google Ads ile bir reklam kampanyası başlattım ama herkes anahtar kelimelerin en fazla 20-30 tane olması gerektiğini söylüyor. Ben ise tam eşleme yapıp anahtar kelimelerimin varyasyonlarını çoğalttım. Rakiplerimde böyle yapıyorlar doğrumu yapıyorlar bilemedim.(Verim almasalar yapmazlar herhalde diye düşünüyorum.) Google ads danışmanı ise azaltma mı istedi. Sizce sıralı eşleme yapıp anahtar kelimelerimi azaltmalımıyım. Yoksa tam eşleme yapıp bir sürü anahtar kelimemi eklemeliyim. Hangisinde daha çok verim alabilirim. Tecrübeli arkadaşlardan öneriler bekliyorum.
L
5 yıl
Themeforest Wordpress Teması
Themeforest Oswad temasını aldım. Daha sonra tema dosyalarını indirdim wordpress kurdum. Ama tema resimde görüldüğü gibi değil sanki ücretsiz temalar gibi hatta daha kötü durumda. İçinde bir sürü tema olmasına rağmen(Blog, Sport, Business v.b.) benim yüklediğim temada bir tane var. Bu işin uzmanlarından yardım bekliyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.