O

Çavuş
03 Ocak 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
52 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
O
10 ay
usb portları üzerinden wi-fi adaptör sorunu !!! sorunu çözecek babayiğit aranıyor
Merhaba arkadaşlar, ciddi bir sorunum var aldığım tüm wi-fi adaptör antenlerde kopma sorunu oluyor sanırım sorun pc deki ya yazılımdan yada anakart veya usb portlarıdan kaynaklanıyor olabilir. hangi usb portuna bağlarsam bağlayayım hep aynı sorunu yaşıyorum, internette yazan çoğu şeyi denedim ama hiçbir çözüm üretemedim, aynı usb portları üzerinde başka cihazlarımda bağlı ama hiçbirisinde sorun olmuyor sadece usb wi-fi adaptörlerinde iki dakika da bir kopma oluyor ne yapacağım bilemedim yardım bekliyorum
anakart msi a320m pro vd-s
O
3 yıl
Galaxy J7 Duos an,den kapandı açılmıyor. yardım
Merhaba samsung galaxy j7 duos telefonum aniden kapandı hiçbir tepki vermiyor, şarja taktığımda, ses kısma+power+home tuşu kombinasyonu ve diğer tuş kombinasyonlarını da denedim ama tık yok sizce neden olmuş olabilir veya çözümü bilen varsa yardımcı olabilir mi?
O
4 yıl
Gm 5 hard brick oldu YARDIM!!
Selam, yeğenimin telefonu general mobile 5 var, telefon şarj ederken açıldı kapandı ve sonra bir daha açılmadı uzun süredir. Dün yapmaya çalıştım bir çok yöntem denedim olmadı, en son Qfil diye bir program ile yapıldığı yazıyordu onunla da uğraştım olmadı, tekrar tekrar denedim en son yaparken "general mobile" yazısı çıktı aylar sonra ilk ışık görüldü ve Qfil ile stock romu yükledim ama açılmıyor ses seda yok. Var mı şu yöntem ile yapabilirsin ben çözerim diyerek yardımcı olabilecek bir cengaver!! (fastboot vb. şeyleri denedim olmuyor, ayrıca gm5 plus değil ona göre yardımcı olun) yoksa ekran fiyatına vereceğim birisine yardımcı olun kurtaralım
O
5 yıl
P20 pro mu? Mi9 mu?
Merhaba, şuanda görüştüğüm iki telefon satıcısı var. Birisi Huawei P20 Pro çift hatlı Avusturya'dan alınma çift simli iki simi de kayıtlı 7 aylık 3000 TL diğeri ise sıfır Xiaomi Mİ9 yurt dışı 6/64 GB Lık olan modeli ve satıcı 15 gün sonra boatloaderi açılınca tek hattı malum yolla açacağını söylüyor ve fiyat olarak 2700 TL. Şimdi gelelim asıl meseleye karşılaştırma sitelerine baktım lakin herşey orada belli olmuyor mesela bazı kullanıcılar mi9 video sesinde rezalet diyor ve band 50 de çalışmayabilir diyorlar. Gerçek deneyimi olan kişilerin yorumlarını bekliyorum bu hafta cumartesi günü büyük ihtimal alacağım. Yardımcı olursanız sevinirim ve hatta farklı telefon ve fiyat tavsiyelerine de açığım. Şimdiden teşekkürler.
O
5 yıl
mi hesabı sorunu??
Merhaba, arkadaşlarım bir piknik alanında telefon bulmuşlar, ekranı tuz buz olmuş neyse telefonu tamirciye götürmüşler ekranı 300 liraya yaptırmışlar, şarj etmişler telefon çalışıyor fakat ekranında mi hesabı kilidi çıkmış ve ekranı yapan tamirci çözüm bulamamış birkaç telefoncu yaparız demiş ama yapamamışlar bazıları da 200 liraya yaparız falan demişler, telefonun tipine uzaktan baktım redmi 6 gibi telefon zaten 700-800 lira 300 liraya ekran parası vermiş, bu işe nasıl bir çözüm bulabiliriz ankara'da yapabilecek birisi var mı ??
O
5 yıl
macrium reflect kaldıramıyorum yardımcı olun lütfen
sistemi hızlandırmak için ssd aldım neyse ssd ile macrium reflect diye bir programın eski hdd den ssd direk klonlaması için cihaz seri numarası ile erişim verdi ve klonladım, bir süre sonra bildirimleri bayağı rahatsızlık vermeye başladı kaldırmak istedim uninstall yaptım silindi gözüküyordu lakin pc açılınca altta bildirim vermeye devam ediyor. internette veriken neredeyse bütün yolları denedim gitmiyor, temizleme programları dahi görmüyor programı, klasörüne giriyorum uninstall dosyası yok, ekle kaldır da da gözükmüyor ne yapacazz ???
O
6 yıl
Bu sistem neden bu kadar kasıyor ve ağırlaşıyor??
Merhaba arkadaşlar, sistemim aşağıda bilgilerini paylaştığım gibi üstüne 500gb lık sata3 hdd kullanıyorum win10 sistemi yüklüdür. Öğrenmek istediğim şey sistemim aşırı kasıyor gibi geliyor birkaç sayfa açınca ağırlaşıyor ve sistem açılışında çok uzun sürüyor biraz sistemde açılan programların bir kısmını ve sistem ayarlarını değiştirdim biraz düzelsede i5 sistemli eski laptopum daha hızlı sizce sorun neden kaynaklanıyor??< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
O
7 yıl
Samsung SM-J500F (j5) acil yardım lütfenn
Merhaba arkadaşlar aşağıda videosunu yüklediğim Samsung SM-J500F (J5) marka model telefonumun ekranının üst kısmındaki SAMSUNG yazısının üzerine yani ekranın üst kısmındaki beyaz bloka hafif bile olsa bastırdığımda ekran görüntüsü kayıyor, kararıyor bunun gibi şeyler oluyor üst kısım kasadan hafif açıldı, bende açıp baktım kırık çıkık gözükmüyor, oradaki açılan kısımı birleştirsem dahi ekran sorununu çözemedim. İki farklı tamrciye gösterdim birisi ekran bitik değiştirelim dedi 250 tl istedi diğeri ekranın flex kablosu yırtılmış yenisini takmak çok zor yapsakta 1-2 aya kadar hata verebilir diyerek 140 lira talep etti hangisine inanacağımı şaşırdım ki telefonun edeceği de zaten 400-500 lira...

Videoyu izlemek için tıklayınız
O
7 yıl
Xperia XZ ses yankılanması ve mikrofon sorunu
Merhaba, xperia xz kullanıyorum son bir haftadır konuşma yaparken karşı tarafa sesimin çok kötü boğuk gittiği ve karşı tarafın sesinin kendilerine tekrar geri geldiğini söylüyorlar, ses kaydı yaptığımda da ses kalitesi çok kötü ve derinden geliyor. Telefon üzerinde denemediğim şey kalmadı çözüm bulamadım, aynı sorunu yaşayan var mı?? Yada çözüm üretecek birisi var mı?
O
7 yıl
GM 4G kapanma+donma sorunu (yardııımmmmm)
Merhaba arkadaşlar, geçenlerde ikinci el bir telefon aldık babama telefon aldığımda gayet iyi çalışıyordu hatta ertesi gün falan iyiydi, bir ara babam kapandığını açılmadığını söyledi baktım kurcaladı açıldı yine sıkıntı vermedi birkaç gün, şimdi çoğu zaman açılıştaki "general mobile" yazısı çıkıyor geri kapanıyor birkaç kez tekrarlıyor, bazen açılıyor yarım saat bir saat geçtikten sonra ekran dahil her şey donup kalıyor, bazen açılıyor aşırı ısınıyor, bazen şarj alıyor bazen almıyor, şimdi de yeni bir şey çıktı kapandığı zaman çok uzun süre hiçbir müdahaleye tepki vermiyor hiçbir şekilde açılmıyor kendi kafasına göre bi deniyorum açılıyor sonra kapanıyor :) çok ilginç bir telefon aq. daha önceden bir çok android telefon kullandım rom attım oynadım kurcaladım böyle dandik bir durumla karşılaşmadım pc bağlantısına da tepki vermiyor.. acaba bu durum hakkında bilgisi olan var mı ne yapmalıyım nasıl yapmalıyım hangi yolları denemeliyim fikri olan varsa yazsın lütfen..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.