D

Çavuş
02 Ocak 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
37 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
7 yıl
Satılık 2011 Ford Connect
D
9 yıl
Nano Pc ile media player
merhaba arkadaşlar elimde aşağıdaki resimdeki ürün bulunmakta bü ürünü media player olarak kullanmak istiyorum şu anda win7 kurulu olarak çalışmakta etraftan linux un media player sürümleri olduğunu duydum veya android işletim sistemi kurularak kullanılabileceğini duydum siz ne tavsiyede bulunabilirsiniz şimdiden teşekkürler
< Resime gitmek için tıklayın >
D
10 yıl
ince profil 12 cm fan
Arkadaslar merhaba benim corsair kasam var ve ust tarafina iki tane 12 cm lik fan taktigimda kapak kapanmiyor ince profilli fanlar oldugunu duydum acaba nerede bulabilirim?
D
11 yıl
Bb 9800 wifi hotspot
Merhaba arkadaşlar android telefonumdan sonra mecburen bb 9800 e geçiş yaptım sorunum şöyle

asus tf300t tablet kullanıyorum g siz modeli ben önceki telefonumdan wifi hotspot u aktif edip tabletimden internete girebiliyordum ancak gördüm ki bb de bu özellik yok bu özellik 3rd party uygulamalar ile mevcutmudur mevcutsa önerebileceğiniz uygulamalar nelerdir.Şimdiden teşekkürler.
D
11 yıl
Aercool vs9 modd
Merhaba arkadaşlar uzun süredir modifiye forumu baştan sona takip ediyorum kafamda bir sürü proje oluştu.Aslında alet edevat her şey mevcut ancak tek eksiğim zaman biraz zamana yayarak çalışacağım ancak elimde olan malzemelerle birşeyler yapmaya çalışacağım kasam aercool vs9 ama gönlümde yatan aslan cosmos (: ona sahip olana kadar bu kasa ile idare edicez bakalım. Öncelikle sıvı soğutma kullanmaktayım uzun süredir eheim pompa kullanıyordum ve sadece işlemciyi sıvı soğutma ile soğutuyorum yer darlığı vs sebeplerden ötürü önce alpha cool un 5,25" lik rezervuarını aldım ancak görüntüsü kasada çok sırıtıyordu öncelikle kasamın 5,25 kapakları full mesh olduğundan şöyle yapmaya karar verdim
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >

daha sonra elimde sunbeamtech marka bir fan kontrolcü duruyordu ancak çalışmıyordu bende sağına baktım soluna baktım arızasını bulup tamir ettim fakat enerji soketinin kayıp olduğunu görünce hemen kenarda atıl durumda olan bir molex soketini gözüme kestirip fan kontrolcüye uydurdum
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >

şimdilik bu kadar yarın yenni resimlerle devam edeceğim
D
11 yıl
sli hakkında bir soru
merhaba arkadaşlar anakartım sli crossfire destekli ben gtx560 oc kullanıyorum ancak elimde dönemin en cıngıllı kartlarından biri var 8800gt şimdi sorularıma geçiyorum
1-gtx560 oc ile 8800gt sli olur mu
2-sli yapabilmek için illa aynı kart mı olması gerekiyor?

cevaplarınızı bekliyorum
D
12 yıl
Asus TF300T tabletin siparişi verildi
Merhaba arkadaşlar az önce bimeksten %23 indirimle 898 tl ye Asus TF300T tableti bidakka teslimat ile satın aldım. yaklaşık 2 saat içimde elimde olacak.Uzun bir araştırma sonucunda bu cihazda karar kıldım hem fiyat hemde özellik bakımından beni cezbetti aslında galaxy tab2 almak niyetindeydim ancak gerek işlemcisi gerek kamerası beni bu modeli almaya itti birazdan cihazım geldiğinde bir incelemede bulunacağım.Bu cihazı kullanan arkadaşlardan cihaz hakkındaki yorumlarını bekliyorum.
D
12 yıl
Xıgenon 69 LEVEL ASAS .
Xıgenon serverinde 69 level asas çar satılıktır. itemleri çok iyi olmamasına ragmen ideal asasdır. İsteyene sadece itemlerde satılabilir.Alıp bi el atarsanız yapamıycagınız şey yoktur.

İTEMLER : +5 REB ASAS SHELL PAULDRON
+5 REB ASAS SHELL HELMET
+1 REB ASAS SHELL KAFALIK BOT VE ELDIVEN
+3 KEKÜRİ RİNG
DUAL ASASSINS RING
DUAL OLD EME
+1 REB DUAL SHARD
+1 PRIEST PENDANT
ELF BELT VE SKELETTON BELT.

Ekran kartı almak istedigim için ve oyunu bıraktıgım için asas çarımı satıyorum .Fiyatıda ona göre uygun tutuyorum.

FİYAT : 70 TL ..
D
12 yıl
AŞIRI CPU KULLANIMI !!
Kolay gelsin arkadaşlar.

Sorunum bilgisayarın boştayken fazla cpu kullanması. sistemin boştayken veya sadece google chrome falan açtıgım zaman cpu kullanımı %50 %60 lara fırlıyor.Herhangi bir oyun açtıgım zaman ise %90 larda duruyor ve 10 dakika sonra oyun oynadıktan sonra bilgisayar kasmaya kitlenmeye başlıyor.Bi cpu neden boşta %50 %60 kullanır ?
Wın 7 ultımate 64 bit denedim kurdum
Wın 7 64 bit home premıum denedim kurdum
Şu andada sistemim Wın 7 64 bit professionel.

Aviranın açık olduguna bakmayın kapattıgım zamandada aynı kullanımda cpu.


http://imgim.com/1641incin5610573.png

http://imgim.com/8588incig5521207.png
D
12 yıl
YETERSIZ FAN GÜCÜ
Arkadaşlar Kolay gelsin öncelikle sistemimi bi yazıyım. Intel core 2 duo e7600 3.06 ghz . 4 gb ddr2 800mhz ram . ıntel dg41rq anakart atı x1950 pro ekran kartı.Sorunum şuki kasa içindeki kasa fanı ve işlemci fanına yeterli güç gitmemesi. Kasamda zalman 3000 yada 2500 rpm lık kasa fanı ve sanırsam 2800 rpm lik cooler master işlemci fanı bulunmakta. speed fan ıle güç beslemelerine baktıgımda +12 v besleme gitmesi gereken yerlere +8.042 v gidiyor program bunu gösterıyor . ve dolayısıyla kasa fanım en fazla 1055 rpm işlemci fanım ise 1000 rpm hızla çalışıyor ve bude ısınma problemı ve bılgısayar kasması yaşatıyor zaten kasanın yan kapagını açtıgım zamanda bu çok belli oluyor çok yavaş dönüyorlar.Kasamda cooler master 400w psu vardır Kasa fanıda işlemci fanıda direk anakarta takılı yani psu dan çıkan kablolara değil. Bunun sebebi ne olabilir arkadaşlar düşünceleriniz nelerdir baya canımı sıktı bu sorun ??
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.