M

Teğmen
01 Ocak 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
39 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
11 yıl
Resimdeki USB\u0027nin Tipi Nedir ?
Merhaba Arkadaşlar,

Araç içindeki multimedyanın usb'sini normal usb'ye çeviren kablo arıyorum fakat tam olarak tipi nedir bulamadım. Media Markt'ta bir çalışana sordum 'USB C tipi bunu bulamazsın' dedi. Google'da usb c diye bir şey bulamadım. Mini a ve b var fakat c yok. Görseli ekte paylaşıyorum bilen varsa tam olarak tipini ve nerede bulabileceğimi söyleyebilir mi?

Teşekkürler.
< Resime gitmek için tıklayın >
M
11 yıl
Muz İddası - Çok muz yemek zararlı mı?
Arkadaşlarla 3 dakikada 1 kilo muz yeme iddasına girdik. Çok muz yemek zararlımıdır? Birde kazanma ihtimalim sizce nedir

Not: Spor yapıyorum, normalde günlük 1 muz yiyorum.
M
11 yıl
Galatasaray Üniversitesi İngilizce Kursu
Merhaba beyler,

İngilizce kursu araştırıyorum standart bir dershane (olaya sırf para diye bakanlar aslında) yerine daha çok üniversite ortamında eğitim almak istiyorum. Galatasaray üniversitesinde daha önce bu eğitimi alanlar var deneyimlerini paylaşabilirler mi?
M
11 yıl
Punta ve Kaynak Makinası
Merhaba Arkadaşlar,

Punta makinası ve kaynak makinası satışı ve özel makina tasarımı için Z Punta Makina sitesi yenilendi. İlgilenenlere duyurulur.
M
12 yıl
Saatin sol üstündeki gösterge nedir?
Merhaba arkadaşlar,

Saatler hakkında çok fazla bilgim yok Casio BEM-506BL-7AVDF Erkek Kol Saati sipariş ettim fakat saatin sol üstündeki gösterge ne için çözemedim. Bilen arkadaşlar yardımcı olabilirmi :)

aşağıda resimde göstermeye çalıştım



< Resime gitmek için tıklayın >
M
12 yıl
DH Yardimci Tasarimci Ilani
Bugun girip neler var yok bakayim derken ilani gordum biraz baktim tam olarak ne ariyorlar anlamadim;

Aranan Nitelikler:

Grafik ve web tasarımı konusunda en az 2 yıl tecrübeli,
Çok iyi derecede Photoshop kullanabilen,
Çok iyi derecede HTML, CSS yazabilen,
W3C web standartlarına ve tarayıcı uyumluluklarına dikkat eden,
Portföy sunabilecek, daha önceki çalışmalarından örnekler gösterebilecek olan, referans sahibi,
Takım çalışmasına yatkın,

Tercihen;
Flash ile basit animasyonlar yapabilen, Action Script’e aşina,
Illustrator ve Acrobat’a yabancı olmayan,
Javascript yazabilen ve hazır kütüphaneleri kullanabilen,

Yardimci tasarimci cok iyi derecede CSS HTML mi yazacak?
Tasarimci tam olarak ne yapiyorda yardimci tasarimci CSS HTML Javascript yazacak ki?

Aklima gelen sanirim kalifiye bir tasarimci flash, ps, illustrator, hardcore javascript java css html php .net ve tercihen ruby bilmeli?

bumu yani aranan nitelikler?

arkadas bir adam cok iyi derecede css html js yaziyorsa o arayuz gelistiricidir ha bu adam flash ps ve bilimum tasarim programlarinida bilicekse birakin android alin siz bu nedir yav?
M
12 yıl
Battlefield 3 Bıçak Sahnesi
beyler ben operation guillotine de tuvaletteki bıçak sahnesinde takıldım. bir türlü adamı bıçaklayamıyorum mouse hareketi çıkıyor ne yaptıysam geçemedim siz nasıl geçtiniz?

videohttp://www.youtube.com/watch?v=DB0oGEZaz9s&feature=channel_video_title buradaki ilk sahneyi geçemedim bir türlü
M
12 yıl
Trafikten Men Cezası !
Beyler bu akşam için arkadaşlarla sinemaya gidicez diye sözleşmiştim. Akşam arabayı abim aldı yengenle dolaşıcaz diye normalde benim işim olduğunu biliyor sırf neyse bende sinir oldum eniştemin arabayı aldım (oda değiştireli 2 gün oldu) neyse aldım arkadaşları gidiyorum yolda bir kaza olmuş tam yanında da kırmızı ışık var durdum haliyle 2 sn sonra pat diye bir ses geldi aha sıçtık dedim (araba yeni alındığı için kasko ve sigorta yok) indim baktım sığırın biri kazaya izlerken gel bana çarp. hemen enişteyi aradım tam o sırada diğer kazalı arabayla ilgilenen polisler bize geldi noluyor diye hemen ehliyet ruhsat aldı. baktı tabi bizim sigorta yok arabayı kenara al fotoğrafını çek dedi çektim sonra bu araba alındığı gibi sigortaya başvurulcakmış dedim daha yeni alındı 30 gün müsadesi yokmu (tabi sonradan öğrendim enişte arabayı bir belgeyle almış ama tam resmi değilmi neymiş sinirden hatırlamıyorum) arabaya binin takip edin dedi neyse götürdü bir otoparka alkol muayenesi derken diğer elemanı saldı bana aracı trafikten men ediyorum trafik sigortası yapınca gel al dedi. enişte ve ben karşı çıktık ama nafile diyoruz daha yeni alındı beni ilgilendirmez diyor ya diyorum önümüz bayram olur olmadık adam geldi vurdu ne yaptıysak yaramadı arabayı men etti elime kağıdı verdi gönderdi.

Şimdi tamam araba satın alınmış belgesi var ama o 30 günü kapsayan türden değil bayram üstü 2 günlük aracı çekip hem trafik cezası hemde park cezasıda verilmezki el insaf yani halden anlar insan. işlerine gelince her türlü şeyi yapan polisler normal bir vatandaş geldimi aslan kesiliyor. birde şöyle bir şey var ne olursa olsun emanet bir şey alınmaz kendi aracımla 1 kere kazaya karışmışlığım yok eniştenin 2 günlük aracıyla daha 10 dk içinde kazaya karışıyorum.
M
12 yıl
Van\u0027a Yardım 65 Milyon TL
Evet geçen gece Samanyolu TV de Kardeşlik Zamanı adlı programda bir çok işadamı,sanatçı ve yardımseverlerin katkılarıyla 65 Milyon TL toplanıldı ve gönderiliyor. 65 milyon TL dile kolay arkadaşlar ama istenince başarılıyor.

https://www.facebook.com/video/video.php?v=10150374450534054

Yukarıdaki videodan katılanların bir kısmını görebilirsiniz.

Benim buradaki amacım gerçekten Kardeş olmanın ne demek olduğunu anlamamız. Programı düzenleyen kanalı herkes tanır STV. Nur cemaati, cemaatçiler, nurcular, fethullahçılar hatta fetocular ve şakirtler diye bilinir. Çoğu kişi bir şekilde dalga geçmeye hor görmeye veya çekememezlik göstermeye çalışır. Hatta kimisi pkk yandaşçılarıda diyordu veya fbi ajanı fethullah gülen diyenler vardı ve bir çok kişi belkide hala öyle biliyor. Ben kimsenin görüşüne karışacak değilim ama özetle böyle. Ben cemaatçi dediğiniz abiler dediğiniz adamların arasında büyüdüm ama dışarıda görseniz hadi oradan lan dersiniz. Ve bir çok arkadaşımda öyledir. Bu programa gelen çoğu katılımcı belki yaşamlarıyla bu adamlara uymuyor veya örtüşmüyor ama mesele insanlık olunca o program bu program ayırt etmiyor. Buradaki forumdaki meselede böyle olmalı. Umarım anlatabilmişimdir.

Şakirt
M
13 yıl
Gördüğüm En Başarılı Web Sitesi
bugüne kadar gördüğüm en başarılı web sitesi tek kelimeyle harika!

müzik başlasın ve fareyle hareket edin

http://lights.elliegoulding.com/

Edit: İzleyemeyenler Chrome ile açmayı denesinler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.